Ένας αληθινός Survivor, ο μπαμπάς της Μελίνας Μεταξά «έκλεψε» την παράσταση στο χθεσινό επεισόδιο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ένας αληθινός Survivor, ο μπαμπάς της Μελίνας Μεταξά «έκλεψε» την παράσταση στο χθεσινό επεισόδιο

Ο μπαμπάς της Μελίνας συγκίνησε το κοινό με την είσοδό του στον στίβο μάχης τα λιγοστά λεπτά που του επετράπη.

Ένα από τα πιο συγκινητικά επεισόδια παρακολουθήσαμε χθες στο Survivor All Star, αφού οι παίκτες είχαν να αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο αυτή τη φορά ήταν το μεγαλύτερο γι' αυτούς αφού η νικήτρια ομάδα θα δει από κοντά τα αγαπημένα της πρόσωπα. Και γράφουμε «θα δει» καθώς, εφόσον το έπαθλο είναι τόσο μεγάλο δεν θα κριθεί από έναν μόνο αγώνα αλλά από δύο, τον οποίο δεύτερο θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο. Ήδη παρ' όλα αυτά οι Κόκκινοι έχουν το προβάδισμα αφού κέρδισαν τον πρώτο αγώνα.

«Είμαι απομονωμένη από επιλογή»: Η Μελίνα Μεταξά έγινε viral στο Survivor με μια ατάκα

Η είσοδος του πατέρα της Μελίνας συγκίνησε

Αν και οι δύο ομάδες βρίσκονται ακόμα στη διαδικασία διεκδίκησης του επάθλου, ο Γιώργος Λιανός άφησε τον κάθε παίκτη να δει έστω για 2 λεπτά τον συγγενή ή το αγαπημένο του πρόσωπο που ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο.

Ένας από αυτούς ήταν και ο πατέρας της Μελίνας Μεταξά, ο οποίος έκανε μια πολύ εντυπωσιακή είσοδο, αφού λίγο πριν η ίδια πέσει στην αγκαλιά του εκείνος πέταξε την μαγκούρα που κρατούσε, προχωρώντας μόνος του για να βρεθεί κοντά της.

Η ίδια, όπως ήταν φυσικό, ξέσπασε σε κλάματα, αφού η σχέση πατέρα και κόρης είναι πολύ ιδιαίτερη σε κάθε περίπτωση. Μάλιστα, στην προσωπική της συνέντευξη, η Μελίνα εξομολογήθηκε πως την συγκίνησε πολύ που τον είδε να πετάει τη μαγκούρα του, σκεπτόμενη τα όσα εκείνος έχει περάσει στη ζωή του.

Και την προηγούμενη φορά που συμμετείχε στο παιχνίδι η παίκτρια των Μπλε, είχε αποκαλύψει ότι ο πατέρας της είναι ήρωας πολέμου και από αυτόν πήρε το παράδειγμα να μην τα παρατάει ποτέ στη ζωή της.

Το κοινό αποθέωσε την εικόνα της Μελίνας με τον μπαμπά της

Όπως ήταν φυσικό η εικόνα της Μελίνας με τον μπαμπά της δεν άφησε ασυγκίνητο το κοινό, το οποίο με τα σχόλιά του στο Twitter αποθέωσε την στιγμή που ο αληθινός Survivor βρίσκεται ξανά με την κόρη του.

Αυτά είναι κάποια από τα σχόλια: