Η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου έφτασε στον Άγιο Δομίνικο κι αν όλα πάνε καλά θα ξαναδεί τον Ηλία Μπόγδανο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου έφτασε στον Άγιο Δομίνικο κι αν όλα πάνε καλά θα ξαναδεί τον Ηλία Μπόγδανο

Η κοπέλα του Ηλία Μπόγδανου έφτασε ήδη στον Άγιο Δομίνικο αφού το σημερινό αγώνισμα επικοινωνίας κρύβει για τους παίκτες μια μεγάλη έκπληξη.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star, ο Γιώργος Λιανός, όπως είδαμε και στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε επιφυλάσσει μια πολύ μεγάλη έκπληξη στους παίκτες των δύο ομάδων για τον αγώνα επικοινωνίας. Όποια ομάδα κερδίσει θα δει από κοντά τα αγαπημένα της πρόσωπα, τα οποία ήδη έχουν φτάσει στο νησί του Άγιου Δομίνικου.

Ο Τάκης νιώθει ότι του αξίζει να παραμείνει στο Survivor αλλά το κοινό έχει άλλη άποψη

Η κοπέλα του Ηλία Μπόγδανου έφτασε στον Άγιο Δομίνικο

Η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, η σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου έχει φτάσει ήδη στο νησί των Survivors, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από το προφίλ της στο Instagram με τις εξωτικές φωτογραφίες που δημοσίευσε.

Η σχέση του μοντέλου με τον Ηλία Μπόγδανο είναι πολύ δυνατή ενώ κρατάει από το 2021, λίγο πριν εκείνος ταξιδέψει για πρώτη φορά ως παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης.

Οι δυο τους είναι από τα πολύ ερωτευμένα ζευγάρια, αν προσέξεις και το μεγάλο χαμόγελό τους στις κοινές τους φωτογραφίες ενώ τους αρέσει να ανακαλύπτουν μαζί νέα μέρη.

Παράλληλα, ο παίκτης της Μπλε ομάδας δεν σταματάει να δείχνει το πόσο ερωτευμένος είναι αφού όλοι θυμόμαστε το πόσο του έλειπε η ίδια τόσο στο Survivor του 2021 όσο και στο φετινό. Ο Ηλίας Μπόγδανος, πριν από τους αγώνες επικοινωνίας έχει συγκινηθεί αρκετές φορές μιλώντας για το μοντέλο ενώ βλέποντας μήνυμά της δεν μπορεί ποτέ να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής έστειλε και προσωπικό γράμμα στην Αλεξάνδρα για τα γενέθλιά της όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από ανάρτησή της ενώ βρισκόταν στο παιχνίδι. Οπότε, σε περίπωση που η νικήτρια ομάδα του σημερινού επάθλου επικοινωνίας είναι η δική του οι τηλεθεατές θα πρέπει να αναμένουν ότι θα δουν πολύ τρυφερές σκηνες από αυτό το ζευγάρι.

bogdanos.jfif

Η ζωή της Αλεξάνδρας τους τελευταίους 5 μήνες

Όπως προαναφέραμε πιο πάνω, η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου είναι μοντέλο και μάλιστα πολύ ενεργό. Έτσι, οι μήνες μακριά από τον Ηλία Μπόγδανο πέρασαν, κυρίως με πολλή δουλειά και με αρκετές καμπάνιες στις οποίες η ίδια ήταν πρωταγωνίστρια.

Το Twitter για τον Ηλία:

Μπορεί το 2021, ο Ηλίας Μπόγδανος να τερμάτισε δεύτερος με μεγάλη αγάπη από το κοινό, φέτος όμως η αποβολή Γκότση, που όλα δείχνουν πως συνέβη με χαρτάκι για τρόφιμα που έγραψε ο Μπόγδανος, θα κοστίσει στον Ηλία μια θέση στον τελικό. Όσο κι αν ο Τάκης στρίμωξε τον Ηλία για να μιλήσει για τον Γκότση, εκείνος τήρησε σιγή και το Twitter τον δίκασε.