Ο Τάκης νιώθει ότι του αξίζει να παραμείνει στο Survivor αλλά το κοινό έχει άλλη άποψη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Τάκης νιώθει ότι του αξίζει να παραμείνει στο Survivor αλλά το κοινό έχει άλλη άποψη

Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ένας από τους παίκτες προς αποχώρηση και το κοινό φαίνεται πως περιμένει να πανηγυρίσει την έξοδό του.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star παρακολουθήσαμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας με την Κόκκινη ομάδα να είναι αυτή που τελικά έχασε. Έτσι, οι λιγοστοί παίκτες της θα έπρεπε να βγάλουν άλλους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση στο συμβούλιο του νησιού.

Η Μαριαλένα κατάφερε να «χρίσει» την Σταυρούλα απόλυτη «queen» του φετινού Survivor

Ο Τάκης Καραγκούνιας υποψήφιος για 8η φορά

Ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν αυτός που βγήκε υποψήφιος μαζί με τη Μελίνα Μεταξά και έτσι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο που είχε βγει υποψήφιος μετά τον πρώτο αγώνα ασυλίας συμπληρώθηκε η τριάδα των υποψηφίων.

Παρ' όλα αυτά ξανά αίσθηση προκάλεσε ο Τάκης, ο οποίος κατά τη «συνομιλία» του με το κοινό λίγο πριν ανοίξουν οι γραμμές για την ψηφοφορία προτίμησε να ξεκινήσει να μιλάει για τον Ηλία Μπόγδανο και τον Νίκο Μπάρτζη με τους οποίους έχει κόντρα ενώ έκλεισε τον λόγο του λέγοντας πως «του αξίζει να παραμείνει» γιατί «δεν έχει κάνει κακό σε κανέναν».

Σε αυτό το άκουσμα το κοινό αντέδρασε με τους περισσότερους να αναφέρουν στο Twitter πως ήρθε η ώρα για τον παίκτη των Μπλε να αποχωρήσει μιας και η συμπεριφορά του τόσο τις προηγούμενες μέρες όσο και στο χθεσινό επεισόδιο έχει ξεφύγει.

Όλοι θυμούνται το σκληρό ματσάρισμά του απέναντι στον Νίκο Μπάρτζη, εξαιτίας του οποίου ο ίδιος έλαβε μόνο την ποινή να μην συμμετέχει στα επόμενα έπαθλα που θα κέρδιζε η ομάδα του ενώ ακόμα και χθες ο ίδιος ανέφερε στον Ηλία Μπόγδανο, πιθανότατα για να τον εκνευρίσει, ότι «δεν σέβεται ούτε τον θείο του που πέθανε», τον οποίο απ' ότι φάνηκε γνώριζε ο Τάκης.

Ο Τάκης έχει χαρακτηριστεί ένας από τους τοξικότερους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, παρ' όλα αυτά το γεγονός πως έχει παραμείνει αρκετές φορές κάνει τίποτα να μην είναι σίγουρο για την αυριανή αποχώρηση.