Όλα έτοιμα για τον γάμο της Τζένης Μελιτά: Το νυφικό, το μανικιούρ & τα πλάνα από το νέο σπίτι

Όλα έτοιμα για τον γάμο της Τζένης Μελιτά: Το νυφικό, το μανικιούρ & τα πλάνα από το νέο σπίτι
Instagram

Η συγκατοίκηση με τον επί 9 χρόνια σύντροφό της, η μετακόμιση, και οι τέλειες φωτογραφίες. 

Σε προετοιμασίες για τον γάμο της βρίσκεται αυτό το διάστημα η Τζένη Μελιτά η οποία μετρά αντίστροφα για να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας έπειτα από μια αναβολή του μυστηρίου λόγω της πανδημίας.

«Μπορεί ο κορωνοϊός να μας αλλάζει την ημερομηνία, γιατί είχαμε σκοπό να κάνουμε τον γάμο τον Σεπτέμβριο, αλλά κατά τα άλλα επιθυμία μας είναι να κάνουμε έναν γάμο σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, με ανθρώπους που αγαπάμε χωρίς κοινωνικές υποχρεώσεις. Δε θέλω όμως να γίνει αυτό το διάστημα, να δοκιμάζω νυφικά με μάσκα και να μη μπορώ να αγκαλιάζω τις φίλες μου και τους καλεσμένους μας. Έχουμε βρει μια πολύ ωραία μυστική τοποθεσία και στόχος είναι να περάσουμε ένα τριήμερο μαζί με τους καλεσμένους μας. Οι κουμπάροι μας θα είναι δυο φίλοι του Σπύρου και τρεις φίλες δικές μου», είχε δηλώσει σχετικά η Τζένη.

Όπως είναι γνωστό, η 38χρονη κοπέλα βιώνει εδώ και 9 χρόνια την απόλυτη ευτυχία αφού έχει βρει τον "partner in crime" της Σπύρο Μαργαρίτη με τον οποίο όπως έχει αποκαλύψει γνωρίστηκε σε ένα κάστινγκ. Μία υπέροχη σχέση ζωής που σύντομα θα καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας.

Αναφορικά με το πώς έγινε η πρόταση γάμου είχε πει στη Real:

«Είχε κανονίσει να πάμε αυτό το ταξίδι (Μαρόκο) και ενώ βρισκόμασταν σε μια λίμνη με νούφαρα μού είπε πως έχει κάτι να μου πει. Εγώ ήθελα να βγάλω φωτογραφία για το Instagram. Με τα πολλά με τραβά φωτογραφία, δε μου άρεσε η λήψη και εκείνος επέμενε πως θέλει να μου πει κάτι σημαντικό. Τότε μου είπε πως θέλει να είμαστε μαζί, να παντρευτούμε και να κάνουμε πολλά ταξίδια».

Η καλή μέρα στο σπίτι της Τζένης Μελιτά από το «Πρωίαν σε είδον» φαίνεται

Η πρόβα νυφικού

Στα πιο πρόσφατα νέα της δημοσιογράφου της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» και την Πέμπτη (1/6) ενημέρωσε τους followers της στο Instagram για την πρόβα νυφικού που πραγματοποίησε σε γνωστό brand. Ανεβάζοντας κάποιες εικόνες με δημιουργίες, αποκάλυψε πως το νυφικό της θα είναι μοναδικό σχέδιο, ραμμένο για εκείνη. Μάλιστα όπως είπε, σχεδιάζει και το φόρεμα για το πάρτι μετά το μυστήριο.

Λίγα λεπτά αφότου έκανε τα εν λόγω stories, η Τζένη ευχαρίστησε τους followers της για τα άπειρα μηνύματα με ευχές που δέχθηκε.

350364239_705402944681497_7812682253002363928_n.jpg

Λίγο αργότερα, ανέβασε και το μανικιούρ που επέλεξε το οποίο και πιθανότητα -λόγω χρώματος- αποτελεί πρόβα για εκείνη τη μέρα.

350381973_210340031832724_7480647796657335655_n.jpg

Η καλή μέρα στο σπίτι της Τζένης Μελιτά από το «Πρωίαν σε είδον» φαίνεται

Η συγκατοίκηση με τον επί 9 χρόνια σύντροφό της, η μετακόμιση και τα υπέροχα βίντεο που γυρίζουν από τη μοντέρνα και ταυτόχρονα παραδοσιακή μεζονέτα.

«Πρωίαν σε είδον» είναι το τηλεοπτικό project στο οποίο και συμμετέχει η Τζένη Μελιτά στο πλευρό του Φώτη Σεργουλόπουλο. Η ενδιαφέρουσα εκπομπή της ΕΡΤ έκανε πρεμιέρα το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου και κέρδισε ένα σταθερό κοινό που έδωσε αμέσως την ψήφο εμπιστοσύνης του στο τηλεοπτικό δίδυμο -το οποίο και έχει συνεργαστεί κατά το παρελθόν.

https://www.instagram.com/p/CkdoMGkKa-k

Η ανήσυχη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια που σπούδασε πρώτα Νομική και στη συνέχεια στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας, ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία από την «Ελευθεροτυπία» και το πολιτιστικό ρεπορτάζ της ιστορικής εφημερίδας, ενώ αργότερα μεταπήδησε στα περιοδικά.

Όπως είναι γνωστό, δεν άργησε να την κερδίσει η τηλεόραση. Στη μικρή οθόνη, την έχουμε δει στη «Συντέλεια» στον ΣΚΑΪ και κατόπιν με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου στο «ΦΜ Live» στο STAR. Ανάμεσα σε πολλά άλλα, την έχουμε δει επίσης στο ιντερνετικό κανάλι Netwix στις εκπομπές «YOLO» και «Διακοπές sun κι αυτές», ενώ την περασμένη τηλεοπτική σεζόν οι τηλεθεατές είχαν τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν στην «Κυψέλη» της ΕΡΤ2 μαζί με τις Δάφνη Καραβοκύρη και Ξένια Ντάνια.

https://www.instagram.com/p/Cfey-fbKnin

Στην προσωπική της ζωή, η 38χρονη Τζένη, βιώνει εδώ και 9 χρόνια την απόλυτη ευτυχία αφού έχει βρει τον "partner in crime" της Σπύρο Μαργαρίτη με τον οποίο όπως έχει αποκαλύψει γνωρίστηκε σε ένα κάστινγκ. Μία υπέροχη σχέση ζωής που σύντομα θα καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας. Βέβαια, για το ροκ ζευγάρι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι ουσιαστικό, καθώς συγκατοικούν από την αρχή της σχέσης ενώ πριν από κάποιους μήνες επέλεξαν να μείνουν σε κάποιο άλλο σπίτι το οποίο και ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες τους.

https://www.instagram.com/p/CL4akIQjHLx

Στην σημαντική αλλαγή αυτή της ζωής τους και στον νέο minimal χώρο με την εσωτερική σκάλα και το ξύλο ως λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά, η νεαρή δημοσιογράφος μάς είχε ξεναγήσει μέσω Instagram:

Όπως θα δεις και στα πλάνα που ακολουθούν και που το ζευγάρι μοιράζεται και ως βιντεάκια, η μεζονέτα διαθέτει τζάκι, μία παραδοσιακή κουζίνα, διάφορα φυτά που δίνουν ζωή στον χώρο, αλλά και πιο μοντέρνα στοιχεία τα οποία η Τζένη τα έχει από το προηγούμενο σπίτι της για όποιον θυμάται. Μιλάμε για την υπέροχη vintage βιβλιοθήκη της, το τραπέζι, καθώς και για άλλα funky διακοσμητικά.

https://www.instagram.com/p/Cfgo7ClKOye

Περισσότερες φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί: