Το ξεφάντωμα της Βίκυς Καγιά στο Παρίσι και το reunion με άρωμα GNTM

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το ξεφάντωμα της Βίκυς Καγιά στο Παρίσι και το reunion με άρωμα GNTM

H Βίκυ Καγιά βρίσκεται στην Γαλλική πρωτεύουσα και δεν σταματά να δημοσιεύει υπέροχα στιγμιότυπα. 

Στην Πόλη του Φωτός βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα η Βίκυ Καγιά για να παρακολουθήσει το τουρνουά τένις του Roland Garos. Η γνωστή παρουσιάστρια επέστρεψε πρόσφατα από το ταξίδι στις Κάννες στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου και βρίσκεται στην τελική ευθεία γυρισμάτων για το «Shopping Star» από το οποίο θα αποχωρήσει μετά από επτά άκρως επιτυχημένες σεζόν.

H Βίκυ Καγιά «το ζει» στην Πόλη του Φωτός

H fashion expert απολαμβάνει το ολιγοήμερο διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και περνά ανέμελες στιγμές με τους φίλους/συνεργάτες της στο Παρίσι. Το πρωί της Πέμπτης (1/6) η Βίκυ Καγιά βρέθηκε στις πρώτες θέσεις του σταδίου Roland Garos για να παρακολουθήσει από κοντά τους αγαπημένους της τενίστες.

https://www.instagram.com/p/Cs8izjEMj1v

Φορώντας total black outfit και συγκεκριμένα αμάνικο γιλέκο και slouchy παντελόνι η 44χρονη παρέδωσε για μια ακόμη φορά μαθήματα κομψότητας.

Το 2022 η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας είχαν βρεθεί στην επαρχία της Καμπανίας, όπου βρίσκεται και το ιστορικό οινοποιείο γνωστής εταιρείας σαμπάνιαςμε την οποία συνεργάζονται.

Και οι δύο δεν είχαν μαζί τους μέλη της οικογένειας τους, αλλά απόλαυσαν ο ένας την παρέα του άλλου, καθώς είναι γνωστό σε όλους πως είναι στενοί φίλοι, εκτός από συνεργάτες. Ανάμεσα σε δοκιμές και γεύματα γευσιγνωσίας, κατόρθωσαν να έχουν και μία ακόμη μοναδική ευκαιρία.

H Bianca έγινε 8 χρονών και οι πόζες και τα looks της θυμίζουν τη μαμά Βίκυ Καγιά

To ξέφρενο πάρτι με άρωμα GNTM

Πριν λίγες ώρες η παρουσιάστρια και η παρέα της διασκέδασαν σε εμβληματικό εστιατόριο του Παρισιού με την Βίκυ Καγιά να δημοσιεύει αρκετές φωτογραφίες και βίντεο από την έξοδό τους.

https://www.instagram.com/p/Cs7SJpvKQwL

Το μοντέλο συναντήθηκε με τον καλό της φίλο και κριτή του GNTM, Τάσο Σοφρωνίου δείχνοντάς μας αργότερα πόσο πολύ διασκέδασαν χορεύοντας.

Οι αναρτήσεις της Βίκυς Καγιά γέμισαν από αποθεωτικά σχόλια των θαυμαστών και των φίλων της οι οποίοι έσπευσαν να τονίσουν πόσο εντυπωσιακή και κομψή είναι στα στιγμιότυπα που μοιράστηκε στο Instagram.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: vickykaya_