Η εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε στη Γη της ελιάς για τον Στάθη ως κρατούμενο για φόνο

Κατερίνα Μπούσιου
Η εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε στη Γη της ελιάς για τον Στάθη ως κρατούμενο για φόνο

Πώς θα αντιδράσει η Ιουλία μετά τις νέες εξελίξεις στη Γη της ελιάς για τον Στάθη;

Δεν υπάρχει ηρεμία για τους τηλεοπτικούς ήρωες στη Γη της ελιάς. Οι ανατροπές που έρχονται για τον Στάθη, δημιουργούν προβλήματα και στο οικογενειακό του περιβάλλον. Η δική του ζωή αλλάζει και η οικογένειά του κινδυνεύει. Θα τον προστατέψει η Ιουλία;

Η ξαφνική δολοφονία μετά τον γάμο του Λυκούργου

Οι εναλλαγές ανάμεσα στην ευτυχία και στο δράμα συνεχίζονται στη Γη της ελιάς. Δεν θα είναι ομαλή η διαδρομή μέχρι τη λήξη της τηλεοπτικής σεζόν. Αρχικά βέβαια θα έχουμε χαρές και συγκίνηση. Με τον πολιτικό γάμο του Λυκούργου και της Χάιδως που γίνεται από τον Ισίδωρο ως δήμαρχο και με κουμπάρο τον Στάθη.

https://www.instagram.com/p/CrRN_RSLS1s

Αυτή είναι η μόνη χαρά που θα έχει ο Στάθης. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο θυμό της Ιουλίας η οποία με μεγάλη δυσκολία θα παραβρεθεί σε αυτόν τον γάμο εξαιτίας του και θα τον δει να προσέρχεται αγκαζέ με την Αρετή. Είναι ένα ακόμη κόλπο της δεύτερης για να δείξει σε όλους ότι οι σχέσεις τους άλλαξαν.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας θα αντιμετωπίσει ως ρόλος την μεγαλύτερη του πρόκληση μέχρι στιγμής στη σειρά. Γιατί ένα βράδυ θα σκοτώσει άθελά του μία νεαρή κοπέλα σε ένα δυστύχημα που θα «στοιχίσει» όχι μόνο σε εκείνον, αλλά και στην οικογένειά του.

Βρίσκεται κρατούμενος για δολοφονία και κανείς ακόμη και ο κουμπάρος του Λυκούργος ως δικηγόρος θα δυσκολευτεί να τον υπερασπιστεί. Η κατανάλωση αλκοόλ εκείνο το βράδυ είναι ένα επιβαρυντικό στοιχείο, το οποίο δεν του δίνει καμία ελπίδα ότι θα καταφέρει να ξεφύγει.

https://www.instagram.com/p/CkWVbEpLz6d

Η οικογένεια του θύματος ως γνήσιοι Μανιάτες θα ζητήσουν εκδίκηση για το θάνατο της νεαρής. Τον μεγαλύτερο κίνδυνο θα τον αντιμετωπίσει η κόρη του Βασιλική αλλά και η Χάιδω από απειλές αρχικά και από βανδαλισμούς στο σπίτι στη συνέχεια.

Η Ιουλία θα σοκαριστεί με τις εξελίξεις και ενώ αρχικά δεν θα την νοιάζει το τι θα απογίνει με τον πρώην αγαπημένο της. Μη περιμένεις να του συμπαρασταθεί, αλλά τουλάχιστον δεν θα είναι εναντίον του και θα ζητά διαρκώς να μαθαίνει εξελίξεις για την υπόθεσή του.

Το «mood Ιουλία» έγινε viral λίγο πριν την ολική της μεταμόρφωση στη Γη της ελιάς

Η ιστορία του Στάθη θα συνεχιστεί όπως καταλαβαίνεις και στην αρχή της τρίτης σεζόν. Όχι βέβαια σε τόσο μεγάλη έκταση όσο ζήσαμε τηλεοπτικά τη δικαστική περιπέτεια της Άντζελας Γκερέκου ως Αθηνά.