Το «mood Ιουλία» έγινε viral λίγο πριν την ολική της μεταμόρφωση στη Γη της ελιάς

Κατερίνα Μπούσιου
Το «mood Ιουλία» έγινε viral λίγο πριν την ολική της μεταμόρφωση στη Γη της ελιάς

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου απάντησε σε follower της για το viral mood της Ιουλίας στη Γη της ελιάς λίγο πριν την αποκάλυψη όλων της των μυστικών. 

Δεν της έφτανε ο επεισοδιακός χωρισμός από τον Στάθη, είχε και την τραγική απώλεια της Μυρτάλης. Αναμενόμενο να αλλάξει η Ιουλία και να απασχολεί τα social media με το μόνιμο θυμωμένο ύφος της, γνωστό και ως «mood Ιουλίας», αλλά δεν έχεις δει τίποτε ακόμη. Σε λίγο διάστημα μεταμορφώνεται ολοκληρωτικά και τα μυστικά από το παρελθόν της βγαίνουν στο φως. Τι περιλαμβάνει το throwback της ισχυρής Βρεττάκου;

«Η Ιουλία έχει την ενοχή ότι απέτυχε»

Ο ρόλος της Αντιγόνης Κουλουκάκου στη Γη της ελιάς, λίγο πριν το φινάλε της σεζόν έχει μία πολύ ωραία ανατροπή. Βασικά, έχει μία αλλαγή 360 μοιρών στην ψυχολογική της διάθεση και στις προθέσεις της απέναντι στους άλλους.

Ο χωρισμός με τον Στάθη, η ζήλια της απέναντί του, ο πόνος για την «απώλεια» της Μυρτάλης, ο θυμός για την Μαργαρίτα, η ενδόμυχη ενοχή ότι δεν κατάφερε να προστατέψει την ανιψιά της, λειτούργησαν συνδυαστικά για το λεγόμενο «mood Ιουλίας» που έγινε viral στα social media. Ένας μόνιμος τηλεοπτικός θυμός.

Ακόμη και η Αντιγόνη Κουλουκάκου χρησιμοποίησε τον όρο για το mood του τηλεοπτικού της ρόλου.

https://www.instagram.com/p/CsvhNQeommo

Κάποιοι followers αναρωτήθηκαν γιατί άλλαξε τόσο ο ρόλος της.

Και η Αντιγόνη Κουλουκάκου μπήκε στον πειρασμό να απαντήσει και να μας εξηγήσει την ψυχοσύνθεση του ρόλου της και τη συνέχεια: «Όλοι οι άνθρωποι μπορούμε να γίνουμε αντιπαθείς. Και ας είμαστε κατά βάσιν συμπαθείς. Η Ιουλία είναι ένας καλός άνθρωπος αλλά έχει την ενοχή ότι απέτυχε ως «μητρική φιγούρα» και επίσης υποφέρει από την απώλεια. Γίνεται κατά βούληση αντιπαθής γιατί θέλει να τιμωρήσει τον μοναδικό ζωντανό υπαίτιο που εξυψώνει όμοια με εκείνη. Την Μαργαρίτα. Τον καθρέφτη της βλέπει και τον εαυτό της με άλλη όψη. Τα συναισθήματά μας πυροδοτούν τα λεγόμενα trigger points που έχουμε. Έτσι τα αποκαλώ εγώ, «αγκυλώσεις». Το θέμα είναι αν θα επικρατήσει η λογική ή το πόνο και τι θα αφήσει ως κατάλοιπα. Επίσης έχουμε και τρίτη σεζόν».

antigonikouloukakos.JPG

Η ηθοποιός έδωσε το στίγμα για το spoiler της τρίτης σεζόν.

Γιατί η Ιουλία θα μεταμορφωθεί ολοκληρωτικά. Δεν θα γίνει τόσο επικριτική όσο η Μυρτάλη όταν άλλαξε, αλλά θα είναι σα να τιμωρεί τον εαυτό της. Θα είναι επιρρεπής στο αλκοόλ, θα διακατέχεται από εκδικητική μανία για τον Στάθη και τελικά από την αρχή της τρίτης σεζόν θα μάθουμε πώς ήταν η ζωή της πριν τη γνωρίσουμε στη Μάνη.

Το παιδί της Ιουλίας και το μεγάλο μυστικό στη Γη της ελιάς που έμεινε για χρόνια κρυφό

Για το άτακτο παρελθόν της, τότε που μετά από την άρνηση των αδελφών της να δεχτούν τον νεαρό τότε Στάθη στη ζωή της και τον δικό του γάμο με την Αρετή στη συνέχεια, θα ζήσει μία ζωή στα άκρα.

https://www.instagram.com/p/Csa4EELvyR5

Αυτή η ολική μεταμόρφωση της Ιουλίας θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Μήπως τελικά ο έρωτας την επαναφέρει;

Θα δούμε αν θα έχει πια μέλλον με τον Στάθη. Γιατί ο γάμος τους, έγινε ξανά ένα μακρινό για το μέλλον σενάριο.