Πλεκτάνες και χωρισμοί: 4 ζευγάρια στη Γη της ελιάς φτάνουν στα άκρα κυρίως ο Στάθης και η Ιουλία

Κατερίνα Μπούσιου
Πλεκτάνες και χωρισμοί: 4 ζευγάρια στη Γη της ελιάς φτάνουν στα άκρα κυρίως ο Στάθης και η Ιουλία

Το Twitter «θύμωσε» με τον Στάθη. Ζήλιες, γκρίνιες και διαφωνίες θα έχουμε στη Γη της ελιάς ανάμεσα στα μέχρι τώρα ερωτευμένα ζευγάρια ενώ το νέο ειδύλλιο θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού. 

Ανάπαυλα στις δολοφονίες θα έχουμε τις επόμενες εβδομάδες στη Γη της ελιάς, αλλά αυτή η περίοδος θα είναι η εποχή της κρίσης στις σχέσεις και στον έρωτα.

Τη ίδια στιγμή που ένα νέο ειδύλλιο ξεκινά ανάμεσα στον Ορέστη και τη Δήμητρα , 4 ζευγάρια, θα περάσουν μία μεγάλη κρίση. Κάποια θα καταλήξουν σε οριστικό χωρισμό και μάλιστα με δόλο.

Η πλεκτάνη της Αρετής και η ζήλια της Ιουλίας

Ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν στη Γη της ελιάς στο επεισόδιο με τη κηδεία της Μυρτάλης , ήταν και ο Στάθης - Πασχάλης Τσαρούχας . Η αμήχανη συμπεριφορά του απέναντι στην Ιουλία που βίωνε το πένθος της, δεν άρεσε στους φανς της σειράς. Απαράδεκτη η συμπεριφορά το λιγότερο. Και κάπως ανεξήγητη σεναριακά.

Παρόλο που είναι χωρισμένοι, θα έπρεπε να της συμπαρασταθεί. Έτσι παρά τα spoilers και τις πληροφορίες που τους ήθελαν ξανά μαζί και αγαπημένους, αυτό μάλλον είναι ένα σενάριο για το μακρινό και όχι για το εγγύς μέλλον.

Πέφτουν θύματα της πλεκτάνης της Αρετής και οι δύο. Αρχικά η Ιουλία θα δει τον Στάθη με τη Δήμητρα (γνωστή φιλική σχέση που εξαρχής την προβλημάτισε) και θα τον ζηλέψει. Σε δεύτερο επίπεδο θα μάθει πως η Αρετή διαδίδει ότι είναι ξανά μαζί. Θα υπάρχουν και φωτογραφίες, μετά την ερωτική βραδιά που εικάζεται εκείνη ότι πέρασαν μαζί, αφού του έριξε υπνωτικό στο ποτό. Αλήθεια, τώρα;

https://www.instagram.com/p/CkWVbEpLz6d

Στο συγγενικό μέτωπο, η Βασιλική και κόρη του Στάθη και της Αρετής, θα αντιμετωπίσει προβλήματα με τον Φίλιππο, που θα λείπει για τη στρατιωτική του θητεία. Θα τον ζηλεύει αφόρητα και θα βρίσκει, διαρκείς αφορμές για καυγάδες.

Ο Δημοσθένης και η Ασπασία μετά και την επερχόμενη νέα σύλληψη της κόρης τους Ειρήνης και τους συνεχείς καβγάδες τους, αποφασίζουν να χωρίσουν. Η Ασπασία είναι ανένδοτη και φυσικά θα πολεμήσει να λάβει και μέρος της κοινής περιουσίας.

Μία άλλη Δήμητρα και όχι η Βαμβακούση γίνεται ο μεγάλος έρωτας του Ντάνου στη Γη της ελιάς

Ο αστυνόμος Κουράκος και η Ευτυχία θα βιώσουν ίσως την πιο δύσκολη και οριστική για τη σχέση τους στιγμή τους. Ο Γιώργης απογοητευμένος από τα σχόλια του κόσμου, πως δεν κατόρθωσε να λύσει τα εγκλήματα του Αλέξη, παρά μόνο όταν εκείνος τα ομολόγησε, ανοίγει ξανά τον φάκελο της δολοφονίας του Ανέστη. Είναι θέμα τιμής για εκείνον για να βρει τη λύση.

Στα βίντεο της φονικής βραδιάς, θα εντοπίσει ότι ο Ανέστης μπήκε στο σπίτι της Ευτυχίας, αλλά δεν υπάρχει στοιχείο που να τον δείχνει να βγαίνει.

Καχύποπτος καθώς είναι θα βρει και ένα στοιχείο στο σπίτι της (πίσω από το ψυγείο) και όταν θα αναλυθεί στο εργαστήριο, θα προκύψει ότι είναι το αίμα του θύματος. Τραβηγμένο λίγο, αλλά έτσι θα γίνει. Αυτό είναι και η αρχή του τέλους τους.

Γιατί όταν αρχίσει να τη ρωτά, εκείνη θα «σπάσει». Ο χωρισμός είναι το λιγότερο που θα συμβεί μεταξύ τους.

Ευτυχισμένοι θα παραμείνουν ο Μάνος και η Μαρίνα, η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος, σε πελάγη ευτυχίας θα πλέει η Χάιδω και ο Λυκούργος οι οποίοι παντρεύονται, τρισευτυχισμένος θα γίνει ο Ορέστης για τη σχέση που μόλις ξεκινά με τη Δήμητρα.

https://www.instagram.com/p/Cq7DIXNImUw

Μπερδεμένη προς το παρόν θα μείνει μόνο η Άννα που τώρα αρχίζει να φλερτάρει τον υπαστυνόμο Βαγιάκο. Μία από τα ίδια δηλαδή.