«Έχω και κότερο πάμε μία βόλτα;» Ο Ντάνος έγινε τρολ στη Γη της ελιάς για το πρώτο του ραντεβού

Κατερίνα Μπούσιου
«Έχω και κότερο πάμε μία βόλτα;» Ο Ντάνος έγινε τρολ στη Γη της ελιάς για το πρώτο του ραντεβού

Μόλις εμφανίστηκαν οι νέοι «κακοί» της σειράς. Το νέο ζευγάρι ηθοποιών, η Ρένα και ο Χάρης ετοιμάζονται να σκορπίσουν τον πανικό στη Γη της ελιάς, ενώ το ειδύλλιο του Ντάνου - Γιώργου Αγγελόπουλου μονοπωλεί. 

Μετά την αποχώρηση της Αφροδίτης Λιάντου και του Αλέξανδρου Σκουρλέτη από τη Γη της ελιάς, μπαίνουμε σε μία δεύτερη φάση της σειράς που θα μας οδηγήσει στο φινάλε του Ιουνίου.

Το πρώτο άτυπο ραντεβού του Γιώργου Αγγελόπουλου ως Ορέστη με τη Δήμητρα είναι γεγονός και το Twitter ξεσηκώθηκε αλλά και διαμαρτυρήθηκε με το νέο ειδύλλιο. Αυτή θα είναι η μόνη ευχάριστη νότα με όσα επακολουθήσουν στη σειρά. Γιατί ένα νέο ζευγάρι σκορπά τη δυστυχία.

https://www.instagram.com/p/CrvTyJCosLV

Ο κάπτεν Ντάνος σε νέες περιπέτειες

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη Γη της ελιάς, ήρθε με σκάφος στη Μάνη. Πολλοί έκαναν τότε την αντιστοιχία με το σκάφος που έχει στη Σκιάθο, με το οποίο κάνει περιηγήσεις στους τουρίστες και το χρησιμοποιεί για τη σχολή surf που διαθέτει.

https://www.instagram.com/p/CjNySsjKImT

Και πάλι το σκάφος πρωταγωνίστησε στο χθεσινό επεισόδιο. Μόνο που αυτή τη φορά οι φανς έκαναν και το αντίστοιχο λογοπαίγνιο του Κώστα Βουτσά: «Έχω και κότερο πάμε μία βόλτα;», όταν κάλεσε τον Γιώργη και τη Δήμητρα μαζί με την Αντωνία και τη φίλη της στο σκάφος του για να ξανοιχτούν στον κόλπο της Μάνης. Εκεί βρήκε την ευκαιρία να κάνει την κίνηση ως Ορέστης και να πιάσει το χέρι της Δήμητρας. Και εκείνη φάνηκε πως ανταποκρίθηκε.

Αυτό όπως καταλαβαίνεις είναι η αρχή του έρωτά τους.

Μία άλλη Δήμητρα και όχι η Βαμβακούση γίνεται ο μεγάλος έρωτας του Ντάνου στη Γη της ελιάς

Οι φανς της σειράς περίμεναν εδώ και καιρό ένα νέο ειδύλλιο και φυσικά πανηγύρισαν με την εξέλιξη. Μόνο που στο Twitter ξεκίνησαν τα παράπονα για την αργή εξέλιξη του ρόλου του Γιώργου Αγγελόπουλου. Αλήθεια είναι αυτό. Αλλά προφανώς ο Ορέστης είναι ο συνδετικός κρίκος με τον τρίτο κύκλο, για αυτό και θα δούμε κορύφωση λίγο αργότερα.

Μάνη alert

Από εδώ και στο εξής στο επίκεντρο θα είναι και το νέο ζευγάρι που εμφανίστηκε στη σειρά, ο Χάρης και η Ρένα (Αντρέας Βούλγαρης και Πολυξένη Σάββα) που γνωρίστηκε με τον Μάνο και την Μαρίνα στην αναμονή του ιατρείου, αφού και εκείνοι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Μετά τον Αλέξη και την Μυρτάλη στη Γη της ελιάς δύο νέοι «κακοί» αναστατώνουν τη Μάνη

neozevgari.JPG

Όπως θα αποκαλυφθεί, ο Χάρης ήταν ο κρυφός εραστής της Στέλλας, κόρης της Χάιδως που δολοφονήθηκε πριν παντρευτεί τον Μάνο.

Και δεν είναι τόσο καλός χαρακτήρας όσο φαίνεται. Ας πούμε εξαρχής πανούργος, για να είμαστε μέσα στις εξελίξεις.

Η ζωή δύο οικογενειών αναμένεται να αναστατωθεί εξαιτίας τους.

Όπως και η ζωή της Ιουλίας και του Στάθη με τις ζήλιες τους και τις κόντρες τους. Επαναλαμβανόμενο το μοτίβο αυτό.

https://www.instagram.com/p/CkWVbEpLz6d