Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου φόρεσε crop top στο γήπεδο & εντυπωσίασε ξανά με τους κοιλιακούς της

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου φόρεσε crop top στο γήπεδο & εντυπωσίασε ξανά με τους κοιλιακούς της

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, η νέα σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη έχει ένα καλλίγραμμο σώμα και το αναδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση.

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, η νέα σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ, είναι μια γυναίκα που της αρέσει η μόδα ενώ ξεχωρίζει για το καλογυμνασμένο σώμα της.

Τις προηγούμενες μέρες το ζευγάρι βρέθηκε στο γήπεδο της ΑΕΚ αρκετά χαμογελαστό και ευδιάθετο ενώ ήταν και οι δύο ντυμένοι στα μαύρα. Πιο συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο μακρυμάνικο crop top, το οποίο και αναδείκνυε τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της.

Η ενασχόλησή της με τη μόδα

Αν και η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου όταν ήταν μικρή είχε ασχοληθεί για λίγο με την υποκριτική παίζοντας στη σειρά του ΑΝΤ1, «Καληνύχτα μαμά», μεγαλώνοντας ασχολήθηκε με την μόδα και την ομορφιά ενώ έχει και δικό της κατάστημα ρούχων.

Άλλωστε, η σχέση της με τη μόδα είναι εμφανής αν δεις και τις φωτογραφίες που ακολουθούν από διάφορα στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της.

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου, μάλιστα που βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» είπε για εκείνη:

«Την γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια την Αλεξάνδρα, έχουμε συνεργαστεί κιόλας. Η Αλεξάνδρα δούλευε σε εταιρείες με ρούχα, οπότε λόγω και του modeling πιο παλιά, είχαμε συνεργαστεί και είχαμε κάνει κάτι φωτογραφήσεις μαζί. Δούλευε στις εταιρείες με τα ρούχα σαν μάνατζερ» ,

ενώ σχετικά με τη σχέση της με τον Ντέμη Νικολαΐδη συμπλήρωσε: «Τη συμπαθώ πάρα πολύ, είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι, ευγενική. Δεν ξέρω πόσο καιρό είναι με το Ντέμη Νικολαΐδη, κι εγώ το διάβασα πριν μερικές ημέρες. Ήξερα κάποια άλλη σχέση της γιατί είναι πολλά τα χρόνια. Δεν είναι γνωστή η σχέση. Αν είναι ζευγάρι με τον Ντέμη Νικολαΐδη μου αρέσουν».

Πηγή φωτογραφιών με Ντέμη Νικολαΐδη: NDP PHOTOS