Το σχόλιο «φωτιά» της Σοφίας Καρβέλα στην Κατερίνα Καινούργιου έγινε για το hot ολόσωμο μαγιό

Το σχόλιο «φωτιά» της Σοφίας Καρβέλα στην Κατερίνα Καινούργιου έγινε για το hot ολόσωμο μαγιό
Instagram

Η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε το αγαπημένο της μαγιό και μας έδωσε έμπνευση για τις μελλοντικές μας beachwear εμφανίσεις.

H Κατερίνα Καινούργιου είναι μια από τις εγχώριες celebrities που ασχολούνται ενεργά με τη μόδα και διαθέτει μια πλήρως ενημερωμένη γκαρνταρόμπα. Πριν λίγες ημέρες η παρουσιάστρια φόρεσε το μαγιό της και έκανε την πρώτη ανάρτηση με μαγιό για το φετινό καλοκαίρι.

H οικοδέσποινα του «Super Katerina» έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά και μπορεί να υποστηρίξει κάθε στυλ μαγιό. Αν κρίνουμε από τα post που η ίδια έχει αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό, η 38χρονη λατρεύει τα χρωματιστά bikinis, τα printed ολόσωμα και τα ολόσωμα με εντυπωσιακά cut-outs.

Το ντουέτο Κατερίνας Καινούργιου και Δέσποινας Βανδή δεν είχε ένα τυχαίο τραγούδι ως επιλογή

Η «KatKen» ποζάρει με μαγιό της Σοφίας Καρβέλα

Πριν από λίγες ώρες η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε στο Instagram ένα καρουζέλ φωτογραφιών στο οποίο ποζάρει πιο sexy από ποτέ, με ένα μαύρο ολόσωμο από την πρώτη συλλογή μαγιό της Σοφίας Καρβέλα.

https://www.instagram.com/p/CtBw6rGopsK

Η σχεδιάστρια-στυλίστρια παρουσίασε πρόσφατα την εντυπωσιακή κολεξιόν σε γνωστό club-restaurant της Αθαναϊκής Ριβιέρας με αρκετούς celebrities να δίνουν το παρών, ανάμεσά τους και η παρουσιάστρια του ALPHA.

1686052493020-788317067-katken1.png

Η KatKen επέλεξε ένα κλασικό, μαύρο ολόσωμο μαγιό με cut-outs και κορδόνια στην περιοχή της κοιλιάς το οποίο αποτελεί πρόταση για το φετινό καλοκαίρι. Μπορείς να το φορέσεις και ως κορμάκι μέσα από παντελόνια, σορτς και φούστες για να δημιουργήσεις κομψά, καλοκαιρινά σύνολα για κάθε ώρα της ημέρας.

katken11.jpg

Το ψηλό κόψιμό του, σε στιλ high leg, κολακεύει κάθε γυναίκα και καλύπτει τυχόν ατέλειες. Το μόνο σίγουρο είναι πως η παρουσιάστρια το ανέδειξε πλήρως με τις φωτογραφίες να είναι η μία ωραιότερη από την άλλη.

katken12.jpg

Το σχόλιο «φωτιά» της Σοφίας Καρβέλα

H Σοφία Καρβέλα ήταν μία από τους πρώτους που έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτηση της παρουσιάστριας, αφήνοντας τρία emojis σε σχήμα φωτιάς.

sofia.png

Όπως θα δεις κι εσύ, στο σχόλιο «φωτιά» συμφώνησε και η Μαριάντα Πιερίδη.

1686043318524-403877490-Untitled.png

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της Κατερίνας Καινούργιου με μαγιό.

Πηγή κεντρικής: katken85