Στο νέο ξεκίνημα της Σοφίας Καρβέλα, η στήριξη της οικογένειάς της ήταν τέτοια που μας εμπνέει

Στο νέο ξεκίνημα της Σοφίας Καρβέλα, η στήριξη της οικογένειάς της ήταν τέτοια που μας εμπνέει

Η Άννα Βίσση ήταν εκεί για την Σοφία, όπως και ο Νίκος Καρβέλας. Εκεί και ο αδερφός της Σοφίας, Αντρέας και η Αννίτα Πάνια και η Έλενα Φερεντίνου. Εκεί όλοι για τη Σοφία!

«Όλη η φαμίλια, πάντα, όταν χρειάζεται ο ένας τον άλλο, είμαστε όλοι μαζί», είπε χαρακτηριστικά η Αννίτα Πάνια στο λανσάρισμα της σειράς μαγιό που σχεδίασε η Σοφία Καρβέλα για την φίρμα Meyia της Melina Giamalaki.

Και όταν λέμε όλη η φαμίλια, εννοούμε σύσσωμη την οικογένεια Καρβέλα!

Βλέπεις, στο πλευρό της 39χρονης Σοφίας, βρέθηκε και η μαμά της Άννα Βίσση και ο μπαμπάς της Νίκος Καρβέλας και η πρώην σύζυγος του μπαμπά της Αννίτα Πάνια και η νυν σύντροφος του μπαμπά της Έλενα Φερεντίνου.

Και εννοείται πως εκεί δίπλα στη Σοφία ήταν και ο ετεροθαλής αδερφός της Αντρέας Καρβέλας, ο οποίος πόζαρε μαζί με την αδερφή του, την οποία έχει φτάσει στο ύψος.

Η Αννίτα Πάνια δεν δίστασε να μιλήσει στις κάμερες και να εξηγήσει το αυτονόητο της οικογένειας αυτής, πως όλοι στηρίζουν ο ένας τον άλλο!

«Δεν ρωτάω για συμβουλές τη μαμά μου που είναι τραγουδίστρια», είπε η Σοφία, η οποία και έσπευσε να εξηγήσει πως δεν σκοπεύει να κάνει τηλεόραση, δεν θέλει να γίνει κριτής στο GNTM και δεν θα την βλέπουμε συχνά στην Ελλάδα μιας και έχει κλείσει μια μεγάλη δουλειά την οποία θα ανακοινώσει σύντομα.

Μιλώντας στη Σταματίνα Τσιμτσιλή πριν μερικά εικοσιτετράωρα, η Σοφία είχε πει για τη ζωή της στη Νέα Υόρκη:

«Είμαι 39 χρονών και είμαι από τα 17 στην Νέα Υόρκη. Πέρασαν τα χρόνια. Υπάρχει πολλή ταλαιπωρία στην Νέα Υόρκη. Αλλά μου αρέσει. Πήγα να σπουδάσω, κάτι το οποίο τελικά δεν κατάφερα να κάνω. Ευτυχώς ή δυστυχώς. Το έπαιζα ηθοποιός για λίγο καιρό. Μετά σιγά σιγά, δυναμικά μπήκα στην μόδα. Δεν το άφησα ποτέ, συνειδητοποίησα ότι μου αρέσει πολύ αυτό, το αγαπώ και βρήκα χαρά σε αυτό. Είναι μια δύσκολη πόλη, έχει δύσκολους ρυθμούς. Είναι μια πολη που αγαπώ πολύ, βρήκα τον εαυτό μου. Εγώ δεν οδηγώ, παίρνω το τρένο και για μένα είναι πιο εύκολο να μετακινούμαι. Εκεί γέννησα και μεγαλώνω τα παιδιά μου. Μου αρέσει ο τρόπος ζωής. Με βρίζουν στο Instagram ότι δεν μιλάω ελληνικά στα παιδιά. Τους μιλάω και κάνουν και μάθημα ελληνικών δυο φορές την εβδομάδα».

Ο Νίκος Καρβέλας μαζί με τις γυναίκες της ζωής του:

Στο πλευρό της κόρης του ο Νίκος Καρβέλας μοίρασε μόνο χαμόγελα! Και με τη Σοφία του, την καψούρα του πόζαρε και με την Άννα και με την Αννίτα και με την Έλενα.

https://www.instagram.com/p/CrqLXqkoEvO

«Είναι ο πιο τρυφερός! Παρακαλάω τον μπαμπά μου να μην με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και να μην με παίρνει αγκαλιά. Λίγο χώρο! Ο μπαμπάς μου είναι ο πιο καλοντυμένος άντρας. Υπάρχει καψούρα με τον πατέρα μου», είχε αποκαλύψει η Σοφία για τον πατέρα της.

Ο Νίκος Καρβέλας γιόρτασε μέσα στον Απρίλιο τα πρώτα γενέθλια του μικρότερου παιδιού του, καρπού της σχέσης του με την τραγουδίστρια Έλενα Φερεντίνου.

Εννοείται πάντως πως τις εντυπώσεις έκλεψε ο έφηβος πια ANKAR, Αντρέας Καρβέλας.

ankar.jpg

Η νέα φωτό του πανύψηλου 15χρονου Ανδρέα Καρβέλα ο οποίος πλέον έχει και fan page

15 ετών είναι πια ο γιος του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια, Ανδρέας. Όπως και οι δύο γονείς του, είναι ξεχωριστός με ιδιαίτερο και μοναδικό στιλ, ενώ έχει και καλλιτεχνικές ανησυχίες. Ήδη έχει δείξει την κλήση του στη μουσική αλλά και τα social media, αφού διατηρεί δικό του κανάλι στο YouTube και έχει πολύ υψηλή αλληλεπίδραση με τους διαδικτυακούς του ακολούθους.

Ο έφηβος πλέον γιος του μουσικού και της παρουσιάστριας ήρθε στον κόσμο την πρώτη ημέρα του 2008 και παρόλο που οι γονείς του έχουν χωρίσει, εξακολουθούν να διατηρούν άψογες σχέσεις.

NDP: Κεντρική φωτό