Η Salma Hayek ποζάρει άβαφη και τελείως συμφιλιωμένη με τον χρόνο που περνάει από πάνω της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Salma Hayek ποζάρει άβαφη και τελείως συμφιλιωμένη με τον χρόνο που περνάει από πάνω της

Η Salma Hayek στην νέα φωτογραφία της δείχνει τις ρυτίδες της αλλά και κάποιες λευκές τρίχες αποδεικνύοντας ότι ακόμα και οι Χολιγουντιανές σταρ μεγαλώνουν.

Η Χολιγουντιανή σταρ Salma Hayek έχει αποδείξει αρκετές φορές πως δεν φοβάται να «τσαλακωθεί» κι αυτό φαίνεται αν ρίξεις μια ματιά και στα social media της.

Για παράδειγμα, η ίδια ανήρτησε ένα βίντεο, στο οποίο την ώρα που χόρευε με το μπουρνούζι της γιορτάζοντας τα 24 εκατομμύρια των followers της, είχε ένα «ατύχημα» καθώς κάποια από τα επίμαχα σημεία της φάνηκαν στην κάμερα. Παρ' όλα αυτά, η ίδια δημοσίευσε το βίντεο βάζοντας blur όπου χρειαζόταν με τα σχόλια από κάτω να παίρνουν «φωτιά» για το πόσο σέξι ήταν αυτός ο χορός.

https://www.instagram.com/p/CsTn7CJOslb

Η νέα, τελείως φυσική ανάρτησή της

Η 56χρονη ηθοποιός χθες έκανε, ωστόσο μια νέα ανάρτηση δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της στην οποία ήταν τελείως άβαφη, δείχνοντάς μας τις ρυτίδες της ενώ φαίνονταν και κάποιες λίγες λευκές τρίχες στα μαλλιά της. Η ίδια στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε με χιουμοριστικό τρόπο:

«Εγώ που ξυπνάω και μετράω πόσες άσπρες τρίχες και ρυτίδες έχουν έρθει απρόσκλητες στο πάρτι σήμερα το πρωί».

https://www.instagram.com/p/CtKHSXat_fk

Τα σχόλια στην ανάρτησή της ήταν άκρως αποθεωτικά. Και ο λόγος δεν ήταν μόνο ότι η ίδια ακόμα και άβαφη είναι πολύ εντυπωσιακή αλλά επειδή δεν «φοβάται» να δείξει στον κόσμο ότι κι αυτή είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος ενώ μεγαλώνει, συμφιλιωμένη με την ηλικία της και τις αλλαγές που ο χρόνος επιφέρει στο σώμα της.

Η Salma Hayek άλλωστε, πέραν των εμφανίσεών της στις διάφορες υποχρεώσεις που έχει λόγω του επαγγέλματός και της αναγνωρισιμότητάς της, επιλέγει πολύ συχνά να εμφανιστεί φυσική στα social media της αποδεικνύοντας ότι είναι «εντάξει» για μια γυναίκα, ακόμα κι αν ανήκει στο Hollywood, να μην εμφανίζεται μόνιμα με μακιγιάζ ή με στυλιζαρισμένα μαλλιά.

Μάλιστα, η ηθοποιός έχει αναφέρει σε συνέντευξή της όσον αφορά το πέρασμα του χρόνου: «Πιστεύω ότι κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί για να διατηρήσει τη νιότη της», χωρίς ωστόσο να τάσσεται υπέρ των διάφορων αισθητικών επεμβάσεων.