Το σπίτι της Salma Hayek στο Λονδίνο έχει 17 υπνοδωμάτια και αμέτρητες ιδέες για να αντιγράψεις

Το σπίτι της Salma Hayek στο Λονδίνο έχει 17 υπνοδωμάτια και αμέτρητες ιδέες για να αντιγράψεις
©2022 Evan Agostini

H ηθοποιός και ο σύζυγός της, François-Henri Pinault αγόρασαν την παλιά κατοικία του Justin Bieber στην Βρετανική πρωτεύουσα.

Η Salma Hayek είναι μια από τις πιο διάσημες ηθοποιούς στο Hollywood και έχει διαγράψει λαμπρή πορεία στον χώρο της υποκριτικής. Η σταρ της μεγάλης οθόνης παντρεύτηκε τον γνωστό επιχειρηματία Francois-Henri Pinault πριν από 13 χρόνια και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Valentina Paloma Pinault.

Το πολυτελές σπίτι τους στο Λονδίνο

Το διάσημο ζευγάρι κατοικεί από το 2017 σε ένα luxury σπίτι στην Βρετανική πρωτεύουσα στο οποίο έμενε παλαιότερα ο Justin Bieber. Το τριώροφο οίκημα διαθέτει 17 υπνοδωμάτια, εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο, κινηματογράφο, κάβα και γήπεδο tennis. Η Salma Hayek έχει μοιραστεί στα social media αρκετές φωτογραφίες από τον χώρο της, δείχνοντάς μας τα αγαπημένα της spots.

Η συνάδελφος της Hayek, Tiffany Haddish, μίλησε στο Good Morning America για την επίσκεψή της στο σπίτι της ηθοποιού αναφέροντας:

«Με άφησε να έρθω στο σπίτι της στο Λονδίνο και να κοιμηθώ, Έχει αυτό το υπέροχο, κρεβάτι που σε κάνει να νιώθεις σαν πριγκίπισσα ή σαν την ωραία κοιμωμένη».

https://www.instagram.com/p/CjNJkFYNN3S

Το σπίτι της Jennifer Aniston στο Bel Air έχει vintage έπιπλα, πίνακες και μοναδική θέα

Ένα ρουστίκ τραπέζι βρίσκεται στη μέση της τραπεζαρίας ενώ λίγο πιο δίπλα δεσπόζει ο γκρι καναπές. Το ξύλινο δάπεδο και οι κρεμ τοίχοι κάνουν ακόμη πιο ζεστό το σπίτι ενώ το μπαρόκ ροζ χαλί και τα χρωματιστά μαξιλάρια προσδίδουν χρώμα και χαρακτήρα.

Η μεγάλη ξύλινη σκάλα αποδεικνύει πόσο αρχοντικό και πολυτελές είναι το σπίτι της ηθοποιού και του επιχειρηματία. Στον πρώτο όροφο φιλοξενείται η αξιοζήλευτη γκαρνταρόμπα της 56χρονης, που αποτελεί όνειρο κάθε stylish γυναίκας.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της ηθοποιού.

Ο γάμος με τον François-Henri Pinault

Το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Απριλίου του 2009, Hayek και Pinault κάλεσαν όλους τους διάσημους φίλους τους για ένα 2ήμερο γάμο-party στην Βενετία. Το ερωτευμένο ζευγάρι ξεκίνησε τους εορτασμούς σύμφωνα με τις βενετσιάνικες παραδόσεις, διοργανώνοντας δηλαδή ένα πάρτι μασκέ στο παλιό αρχοντικό του 17ου αιώνα Punta Della Dogana, πάνω στο κεντρικό κανάλι της πόλης, όπου όλοι οι καλεσμένοι έπρεπε να φορούν μαύρες παραδοσιακές μάσκες.

https://www.instagram.com/p/Cjx-gkRDzT_

Την επόμενη μέρα, Hayek και Pinault αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης σε μια ρομαντική τελετή στην Όπερα La Fenice του 18ου αιώνα, μπροστά σε 150 συγγενείς και φίλους. Η ηθοποιός φορούσε ένα εκθαμβωτικό νυφικό Balenciaga σχεδιασμένο από τον Nicholas Ghesquiereκι ένα μακρύ πέπλο, ενώ είχε μαζέψει τα μαλλιά της σε ένα σφιχτό σινιόν. Η ανθοδέσμη της αποτελούταν από ορχιδέες και άνθη γιασεμιού μαζί με κρυστάλλους. Τον δρόμο της για το ιερό άνοιξε η 19 μηνών κόρη της με τον Pinault, Valentina, και η θετή 8χρονη κόρη της από τον πρώτο γάμο του Pinault, Mathilde, οι οποίες έραιναν το διάδρομο με λουλούδια.

«Πιστεύω πως ο γάμος έχει να κάνει με την αγάπη, τους φίλους, την οικογένεια και τη διασκέδαση. Το να ξοδεύεις εκατομμύρια για έναν γάμο είναι γελοίο και δεν ήταν ποτέ το όνειρό μου. Δεν θα το έκανα ποτέ», είχε δηλώσει η Salma Hayek στο παρελθόν.

Πηγή κεντρικής: apimages.com