Ο Διονύσης Σχοινάς ευχήθηκε δημόσια στην «Καίτη του που αγαπούσε» για τα γενέθλιά της και «λιώσαμε»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Διονύσης Σχοινάς ευχήθηκε δημόσια στην «Καίτη του που αγαπούσε» για τα γενέθλιά της και «λιώσαμε»

Ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή είναι ίσως το πιο αγαπημένο ζευγάρι της showbiz αφού μετά από 26 χρόνια γάμου ακόμα εκφράζουν ο ένας στον άλλο τον έρωτά τους.

Ποιος να τους το έλεγε εκείνη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην εκπομπή «Μπράβο» της Ρούλας Κορομηλά που ο Διονύσης Σχοινάς έκανε πρόταση γάμου δημόσια στην Καίτη Γαρμπή, πως τόσα χρόνια μετά όχι μόνο θα είναι ακόμα μαζί έχοντας και τον γιο τους τον Δημήτρη αλλά θα είναι και το ίδιο ερωτευμένοι.

kaitigarbi_132105271_838999093566936_7134457723155496088_n.jpg

Το post με τις ευχές για τα γενέθλια του «κοριτσιού» του

Η Καίτη Γαρμπή είχε σήμερα τα γενέθλιά της και ο Διονύσης Σχοινάς της ευχήθηκε με ένα πολύ γλυκό post. Ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία της στον λογαριασμό του στο Instagram ενώ στην λεζάντα έγραψε: «Να ζήσεις Καιτούλα και Χρόνια Καλά , κουκλάρα να μείνεις για Χρόνια Πολλά !!! Να σε χαιρόμαστε κορίτσι μου όλοι εμείς που σ´αγαπάμε !!!»

https://www.instagram.com/p/CtOTFWqr0IY

Το παράδειγμα του Διονύση Σχοινά ακολούθησαν celebrities και μη, οι οποίοι ευχήθηκαν κάτω από την ανάρτησή του με τη σειρά τους στην Καίτη Γαρμπή - ή όπως έγραψαν η Άννα Πρέλεβιτς και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην «θεά» - για τα γενέθλιά της.

26 χρόνια ευτυχίας

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς έχουν καταφέρει να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση αποδεικνύοντας πως ναι, ο γάμος δεν σκοτώνει πάντα τον έρωτα. Οι δυο τους πολύ συχνά δημοσιεύουν φωτογραφίες τους από την καθημερινότητά τους ενώ όταν προκειται για κάποια σημαντική ημερομηνία για εκείνους, όπως για παράδειγμα κάποια επέτειος ή κάποια γιορτή τα λόγια που λένε δημόσια ο ένας για τον άλλο είναι πέρα για πέρα ρομαντικά και αληθινά.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και τον περασμένο Οκτώβριο στη γιορτή του Διονύση Σχοινά για την οποία η Καίτη Γαρμπή του ευχήθηκε δημοσίως με τα πιο γλυκά λόγια.

https://www.instagram.com/p/CjPk0__gcVb

Η σχέση τους φαίνεται ότι είναι πολύ δυνατή ενώ ο Διονύσης Σχοινάς, έχει αναφέρει σε συνένευξή του: «Μία γροθιά είμαστε. Από τότε που είμαστε μαζί, είμαστε μία γροθιά. Τρία άτομα, μία γροθιά. Από τρεις, η γροθιά σπάει πιο πολύ απ’ ό,τι από έναν»,

ενώ η Καίτη Γαρμπή έχει δηλώσει για εκείνον:

«Έχουμε μία τρομακτική αγάπη, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον. Είναι ένας άγγελος. Δεν θέλω καμία άλλη να τον κοιτάζει ούτε να τον έχει».