Καίτη Γαρμπή και Δημήτρης Σχοινάς ως μαμά και γιος έχουν μία σχέση από ατόφιο χρυσάφι

Καίτη Γαρμπή και Δημήτρης Σχοινάς ως μαμά και γιος έχουν μία σχέση από ατόφιο χρυσάφι

H σημερινή εμφάνιση του Δημήτρη παρουσία της Καίτης και το μόνιμο ερώτημα: Τελικά σε ποιον μοιάζει ο Δημήτρης; Στον μπαμπά Διονύση Σχοινά ή στην μαμά Καίτη Γαρμπή; 

Ο μοναχογιός της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά, Δημήτρης, γεννήθηκε μέσα στη μουσική και από μικρός κλεινόταν στο στούντιο μαζί με το μπαμπά του, υποστηρίζοντας μελωδικά το «Δε μεγαλώνω» και κάνοντας ένα απίθανο ντουέτο μαζί του, αγαπημένο hit των '90s.

Τώρα πια ακολουθεί σόλο καριέρα και ετοιμάζει μάλιστα συνεργασία με τη μαμά του. Προς το παρόν θα τον δεις απόψε στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μαζί της και θα ξαναθυμηθείς όλες τις επικές ατάκες που έχει πει η Καίτη για εκείνον.

Γαρμπή δαγκωτό

Η Καίτη Γαρμπή έχει περιγράψει πολλές φορές τον αγώνα της για να φέρει στη ζωή τον μοναχογιό της Δημήτρη. Όπως είχε δηλώσει πριν από μία δεκαετία στην εκπομπή ΤΕΤ Α ΤΕΤ: «Είχα μία εγκυμοσύνη, σαφώς ανεπιθύμητη γιατί δεν προχώρησε. Μου στοίχισε στο μέλλον, γιατί δεν μπόρεσα να κάνω παιδί με φυσιολογικό τρόπο».

https://www.instagram.com/p/CstE-TRt3vA

Η Καίτη που πριν από λίγες ημέρες συμπλήρωσε μαζί με τον Διονύση Σχοινά 26 χρόνια γάμου, είχε πάντα την συμπαράσταση του συζύγου της στην προσπάθειά της να αποκτήσουν ένα παιδί και τελικά τα κατάφεραν με τον 23χρονο σήμερα Δημήτρη.

Το 12άρι «θρησκεία» το κάναμε 4άρι και αυτό είναι «ιεροσυλία»: Η Καιτούλα τα είπε όλα με ένα post

https://www.instagram.com/p/CmaARnSoL8L

Και τα κατάφεραν διπλά. Γιατί ο Δημήτρης εκτός από τον καλό του χαρακτήρα-κληρονομιά από τους γονείς του, έχει και το ταλέντο τους στη μουσική. Όταν ήταν 7 χρονών τον είχαμε δει μαζί με τον μπαμπά του στο ντουέτο τους «Δε μεγαλώνω».

Αν και αρχικά η καριέρα του ξεκίνησε δίπλα στον πατέρα του, στη συνέχεια μεγαλώνοντας άρχισε να συνεργάζεται με τη μητέρα του και μάλιστα φέτος θα κάνουν μία μεγάλη περιοδεία μαζί. Προς το παρόν η Καίτη θα βρεθεί για πρώτη φορά τηλεοπτικά απόψε μαζί με τον Δημήτρη, αφού θα εμφανιστεί στη σκηνή του J2US. Φαντάσου τη συγκίνηση της Καίτης.

Η τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα υπερπροστατευτική με τον Δημήτρη, αλλά σέβεται τις επιλογές του και τον αφήνει να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα ως μουσικός. Φαντάζεται όμως πώς θα είναι στο μέλλον όπως και ο guest ρόλος της στις «7 θανάσιμες πεθερές»: «Είμαι αυστηρή με τον Δημήτρη, γιατί όπως ξέρετε, οι μητέρες είμαστε πιο αυστηρές. Τον καμαρώνω που είναι ένας δίμετρος τύπος και λέω ότι είναι το έργο της ζωής μας. Δεν θα έχω μεγάλη απόσταση από τις θανάσιμες πεθερές. Εγώ θέλω μία κοπέλα να τον αγαπάει, να τον λατρεύει, να τον σέβεται».

Βέβαια όλα αυτά μπορεί να αλλάξουν τελικά στην πράξη. Η Καίτη σίγουρα θα σεβαστεί κάθε επιθυμία του γιου της.

https://www.instagram.com/p/CjYg6rArusX

Τις τελευταίες ημέρες και ενώ προετοιμάζεται για την περιοδεία της με τον Δημήτρη η Καίτη μπήκε άθελά της και στο προεκλογικό κλίμα. Κάποιοι μάλιστα την ήθελαν για υπηρεσιακή πρωθυπουργό και εκείνη το δέχτηκε με το αντίστοιχο χιούμορ της.

garbiprothipourgos.jpg