Μία αυτοκτονία γίνεται ο εφιάλτης του Στάθη στη Γη της ελιάς λίγο πριν κηρύξει ανακωχή με την Ιουλία

Κατερίνα Μπούσιου
Μία αυτοκτονία γίνεται ο εφιάλτης του Στάθη στη Γη της ελιάς λίγο πριν κηρύξει ανακωχή με την Ιουλία

Σεναριακές ακρότητες ετοιμάζονται στη Γη της ελιάς με πρωταγωνιστή τον Στάθη, λίγο πριν το τέλος της δεύτερης σεζόν. 

Πολλά μπερδέματα θα έχουμε στη Γη της ελιάς με νέες ιστορίες και πολλά ανοιχτά μέτωπα. Τυχερός και άτυχος θα είναι στα επόμενα επεισόδια ο Πασχάλης Τσαρούχας.

https://www.instagram.com/p/CtKQ2k8LJUr

Η αποφυλάκιση και ο πανικός

Στη Γη της ελιάς σε έχουμε ενημερώσει πως θα έχουμε ένα δυστύχημα που θα φέρει τον Στάθη στη φυλακή. Παρασέρνει με το αυτοκίνητό του ένα νεαρό κορίτσι και αυτό φέρνει μεγάλη αναταραχή στην Αρεόπολη.

Ο ίδιος είναι απαρηγόρητος μέχρι να αποκαλυφθεί πως η κοπέλα που έπεσε στις ρόδες του αυτοκινήτου του, έκανε τελικά απόπειρα αυτοκτονίας και πως ο ίδιος δεν προκάλεσε το ατύχημα, αλλά ούτε και μπόρεσε να το αποφύγει, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας.

https://www.instagram.com/p/CkWVbEpLz6d

Απελευθερώνεται από τα δεσμά της φυλακής, αλλά όχι και από τις τύψεις του και τις κρίσεις πανικού.

Μία έκτακτη όμως αναγκαστική μεταφορά της εγγονής του στο νοσοκομείο θα τον συνεφέρει για τα καλά και ενώ αρχικά δεν χρησιμοποιούσε μετά το ατύχημα, αυτοκίνητο, καταφέρνει και ξεπερνά το σοκ.

Αυτές οι δύο παρενθετικές ιστορίες που κρατούν για λίγα επεισόδια, δεν ξέρουμε σε τι αποσκοπούν στο σενάριο, εκτός του να αυξάνουν την ποσότητα των επεισοδίων της σειράς, μέχρι να φτάσουμε στο φινάλε. Με πολύ αργούς όμως ρυθμούς.

Φυγή ή θάνατος; Το αναπάντεχο τέλος ενός ρόλου στη Γη της ελιάς λίγο πριν το μεγάλο φινάλε

Το θέμα δεν είναι να σε αποζημιώνει στο τέλος η ποιότητα του φινάλε. Σημασία έχει και να σε κερδίζει η διαδρομή μέχρι εκεί.

Πάντως αν πιστεύεις ότι ο Στάθης θα τα ξαναβρεί με την Ιουλία, αυτό δεν αναμένεται προς το παρόν, αλλά προς το μέλλον. Απλά θα κηρύξουν μία άτυπη ανακωχή και δεν θα καβγαδίζουν. Ειδικά μόλις η Ιουλία μάθει πως ήταν τελικά πλεκτάνη η φαινομενική επανασύνδεση με την Αρετή.