Στη Γη της ελιάς ένας γάμος περνά κρίση και η σχέση του Ορέστη με τη Δήμητρα παίρνει αναβολή

Κατερίνα Μπούσιου
Στη Γη της ελιάς ένας γάμος περνά κρίση και η σχέση του Ορέστη με τη Δήμητρα παίρνει αναβολή

Όλα τα ζευγάρια στη Γη της ελιάς θα ταλαιπωρηθούν πρακτικά και συναισθηματικά μέχρι να φτάσουμε στον επίλογο της σεζόν. 

Δεν υπάρχει συναισθηματική ηρεμία στη Γη της ελιάς, παρά την μικρή αχτίδα χαράς με τον γάμο του Λυκούργου και της Χάιδως. Όλα τα υπόλοιπα ζευγάρια θα αντιμετωπίσουν προβλήματα, κυρίως το αγαπημένο του Twitter, ο Φίλιππος με τη Βασιλική. Ένα άλλο νέο ζευγάρι που ζει έναν κεραυνοβόλο έρωτα, όμως κάνει μία παύση στη σχέση του.

Το τρίτο πρόσωπο και ο έρωτας του Ορέστη με τη Δήμητρα

Αν ένα ζευγάρι ζούσε σχετικά ήρεμα τους τελευταίους μήνες στη Γη της ελιάς, αυτό ήταν ο Φίλιππος με τη Βασιλική. Μόνο που το διάστημα που εκείνος θα βρεθεί στο στρατό θα επηρεαστεί από το νέο του φίλο, τον Παρασκευά και θα αρχίσει να συμπεριφέρεται περίεργα στις τηλεφωνικές τους επαφές. Αυτό το τρίτο πρόσωπο, δημιουργεί τριβές και συνεχείς καβγάδες με τη Βασιλική.

https://www.instagram.com/p/Cs5tOxwAxRR

Ευτυχώς που αυτά τα σύννεφα στη σχέση θα είναι περαστικά, αφού θα αποκαλυφθεί και ο ύποπτος ρόλος της Αρετής που προσπαθούσε τόσο καιρό να χωρίσει ανεπιτυχώς το ζευγάρι. Οι δρόμοι της Βασιλικής με τη μητέρα της χωρίζουν οριστικά για μία ακόμη φορά. Αναμενόμενο.

Ένας άλλος έρωτας, κεραυνοβόλος φαίνεται πως έχει όλες τις προϋποθέσεις να συνεχιστεί. Ο Ορέστης έχει κάνει ήδη το πρώτο βήμα με τη Δήμητρα, κάνει τώρα το δεύτερο του βήμα με ένα φιλί και επειδή βρίσκει ανταπόκριση, είναι σίγουρος πως μόλις ξεκίνησε η σχέση του με την γοητευτική αστυνόμο.

https://www.instagram.com/p/Cs-vVEyMFBq

Όμως το παρελθόν της με τον Κίμωνα επιστρέφει στο μυαλό της. Είναι ακόμη νωπή η μνήμη του και αρκετά τραυματική. Για αυτό το λόγο η Δήμητρα ζητά από τον Ορέστη να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα και να μείνουν μακριά, μέχρι να ξεκαθαρίσει μέσα της, αν είναι η ώρα να συνεχίσει τη ζωή της.

Δε θα περιμένεις για πολύ. Αυτός ο έρωτας τελικά θα ευδοκιμήσει. Και αν αποκαλυφθεί τελικά πως ο Ορέστης (Γιώργος Αγγελόπουλος) έχει λάβει την καρδιά του Κίμωνα μετά τη δωρεά οργάνων που είχε αποφασίσει η οικογένειά του, τότε η ιστορία μας αποκτά ένα πιο βαθύ και ουσιαστικό συναισθηματικό υπόβαθρο.

https://www.instagram.com/p/CrYMXzgIS5e

«Μήπως ο Ορέστης έχει την καρδιά του Κίμωνα;»: Στη Γη της ελιάς θα αποκαλυφθεί το μεγάλο μυστικό

Ακόμη και αν έχει σχέση με το παρελθόν.