Φυγή ή θάνατος; Το αναπάντεχο τέλος ενός ρόλου στη Γη της ελιάς λίγο πριν το μεγάλο φινάλε

Κατερίνα Μπούσιου
Φυγή ή θάνατος; Το αναπάντεχο τέλος ενός ρόλου στη Γη της ελιάς λίγο πριν το μεγάλο φινάλε

Θα μας αποχαιρετήσει η Ευτυχία που υποδύεται η Ιφιγένεια Πιερίδου από τη σειρά; Οι έρευνες του Γιώργη Κουράκου στη Γη της ελιάς για τη δολοφονία του Ανέστη. 

Τα spoilers επιμένουν πως η Ιφιγένεια Πιερίδου θα ολοκληρώσει τον ρόλο της ως Ευτυχία στη Γη της ελιάς, μέχρι τις αρχές Ιουλίου, δηλαδή λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της σειράς. Αλλά πώς θα φτάσουμε σε αυτό το τέλος; Γιατί η σύλληψή της από τον Γιώργη είναι το πιο ασθενές σενάριο.

Η σειρά την ερχόμενη εβδομάδα θα μεταδοθεί από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή.

Σύλληψη, φυγή ή θάνατος;

Είναι θέμα χρόνου ο αστυνόμος Κουράκος να αρχίσει να υποψιάζεται την αγαπημένη του Ευτυχία, για τη δολοφονία του Ανέστη στη Γη της ελιάς.

Πρώτον θα δεις ότι ταράχτηκε όταν έφτασαν στο σημείο όπου βρέθηκε θαμμένος. Μετά έχει εφιάλτες και μία ανεξήγητη ανησυχία. Τρίτον, ο Γιώργης όταν αγοράζουν καινούργιο ψυγείο θα ανακαλύψει ένα σημάδι, το οποίο μετά από εργαστηριακή ανάλυση θα βρεθεί πως είναι το αίμα του. Η έρευνα ξεκινά και ανοίγει ξανά τον φάκελο του Ανέστη. Τα βίντεο που δείχνουν πως πηγαίνει στο σπίτι της Ευτυχίας τον βάζουν σε σκέψεις.

https://www.instagram.com/p/CZJ64Sio1sn

Η Ευτυχία με την συνεργό της Άννα, είναι σε απόγνωση, γιατί ξέρουν ότι ο Γιώργης έχει βάλει στοίχημα να πετύχει αυτή τη φορά. Δεν θέλει να χρεωθεί μία ακόμη εσφαλμένη έρευνα όπως έκανε με τις δολοφονίες που έκανε ο Αλέξης.

Το πιο απίθανο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι η ομολογία και η σύλληψή της. Γιατί αν ισχύει η πιο πρόσφατη πληροφορία, μάλλον θα έχουμε το βιολογικό της τέλος και όχι τη φυγή της, όπως επίσης είχε διαδοθεί. Κάτι τέτοιο δεν θα το έκανε ποτέ ως ρόλος.

«Εσύ φταις για τον φόνο»: Στη Γη της ελιάς η Λυδία Κονιόρδου έρχεται σε κόντρα με την Ιουλία

Είναι όμως σίγουρο ότι θα ομολογήσει πριν πεθάνει - προφανώς με δυστύχημα - το έγκλημά της και θα το πάρει όλο πάνω της χωρίς να ενοχοποιήσει την Άννα. Το είχε άλλωστε πει σε συνέντευξή της η Ιφιγένεια Πιερίδου τον περασμένο Σεπτέμβριο στο περιοδικό Mytv: «H Ευτυχία ομολογεί σε κάποιον το έγκλημά της - δεν θα σου πω σε ποιον - αλλά συνεχίζει να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με πριν και να ακροβατεί στα συναισθήματά της».

Ο Γιώργης φαίνεται πως είναι για δεύτερη άτυχος στην προσωπική του ζωή μετά το διαζύγιό του με την Ιουλία.

https://www.instagram.com/p/CrlslvYN9TV

Η Ιφιγένεια από την άλλη πλευρά - εκτός του ρόλου της - βρήκε τον έρωτα με τον συμπρωταγωνιστή της Νίκο Μέλλο (ο οποίος υποδυόταν τον Άρη και αδελφό της Εύας) και επίσης αποχώρησε από τη σειρά.

https://www.instagram.com/p/CsoiWX2sllO