Ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε MasterChef στο βρεφικό φαγητό και μας δείχνει την κουζίνα του

Ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε MasterChef στο βρεφικό φαγητό και μας δείχνει την κουζίνα του

Ο Πάνος Ιωαννίδης και η σύντροφός του, Τζο Κουτρουμάνου βάπτισαν τον γιο τους σε πολύ στενό κύκλο. Το νέο επαγγελματικό βήμα του σεφ και τα σχόλια στο κανάλι του στο Youtube.

Το MasterChef είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά τηλεοπτικά projects στη χώρα μας. Η κριτική επιτροπή είναι απόλυτα δεμένη αφού οι σεφ διατηρούν στενή φιλία και συμπληρώνουν αρμονικά ο ένας τον άλλον στο πλατό.

Πριν από λίγους μήνες ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έγιναν γονείς για πρώτη φορά και πλέον έχουν ένα ακόμη κοινό με τον τρίτο της παρέας, Σωτήρη Κοντιζά.

Ο Πάνος Ιωαννίδης βιώνει την απόλυτη ευτυχία τόσο στην προσωπική αλλά και επαγγελματική του ζωή. Τον Μάιο του 2022 ο σεφ έγινε μπαμπάς ξαφνιάζοντας τους πάντες μιας και κανείς δεν γνώριζε ότι η σύντροφός του κυοφορεί. Ο 46χρονος έχει βρει το άλλο του μισό στο πλευρό της Τζο Κουτρουμάνου, η οποία εργάζεται ως δικηγόρος.

H μυστική βάπτιση του Ιωαννίδη junior

Πριν από λίγες ώρες ο κριτής του MasterChef μίλησε στην κάμερα του «Breakfast@Star» και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως βάπτισε τον ενός έτους γιο του. Ο Πάνος Ιωαννίδης και η σύντροφός του, επέλεξαν να κάνουν τη βάπτιση του Ιωαννίδη junior στο Πήλιο, έναν αγαπημένο προορισμό του σεφ.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε κλειστό κύκλο με ελάχιστους καλεσμένους, κυρίως συγγενείς και στενούς φίλους του ζευγαριού.

«Ο Κωνσταντίνος έγινε ενός. Η βάφτιση ήταν εξαιρετική δεν το συζητώ. Έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο ήταν μόνο συγγενείς και πολύ κοντινοί φίλοι. Ήταν σίγουρα πολύ συγκινητική στιγμή, νομίζω ότι περάσαμε πολύ ωραία. Έγινε στο Πήλιο, ένα μαγικό περιβάλλον που λατρεύω και τη φύση και την θάλασσα. Πραγματικά η πατρότητα είναι ένα απίστευτο συναίσθημα», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Ιωαννίδης.

https://www.instagram.com/p/Cqute2bNq0V

Ο Πάνος Ιωαννίδης δείχνει για πρώτη φορά τον γιο του με το πιο έξυπνο σκηνοθετικό πλάνο

Το νέο επαγγελματικό βήμα

Πριν από δύο μήνες ο σεφ ξεκίνησε μια νέα σειρά μαγειρικής (η οποία θα αποτελείται από πέντε επεισόδια) στο κανάλι του στο Youtube στην οποία μαγειρεύει πιάτα αποκλειστικά για μικρά παιδιά.

Στο πρώτο επεισόδιο του «Baby Foods», ο Πάνος Ιωαννίδης μπήκε στην κουζίνα του σπιτιού του και έφτιαξε μερικές εύκολες συνταγές για νέους γονείς. Όπως ο ίδιος είπε on camera, τώρα μαθαίνει να φτιάχνει φαγητό για βρέφη, τα οποία φυσικά δοκιμάζει ο γιος του.

«Ωραία ιδέα για νέους γονείς!! (Επίσης ωραία κουζίνα, στα αγαπημένα μου χρώματα) Να σας ζήσει το μωράκι, με υγεία και ευτυχία!», ήταν ένα από τα σχόλια κάτω από το βίντεο του σεφ.

Ένας άλλος χρήστης έγραψε: «Και μετά παίρνεις το Σωτήρη (Kοντιζά) γιατί δεν το τρώει;», εννοώντας τη χιουμοριστική σκηνή που είδαμε στο φετινό trailer του MasterChef.

Πηγή κεντρικής: ioannidispanos