H αμήχανη συνάντηση της Britney Spears με τη μητέρα της και η κίνηση συμφιλίωσης

H αμήχανη συνάντηση της Britney Spears με τη μητέρα της και η κίνηση συμφιλίωσης

Britney και Lynne Spears συναντήθηκαν μετά από χρόνια στην California και όλα δείχνουν πως οι σχέσεις τους δεν είναι πια τεταμένες.

Μια αναπάντεχη αλλά ταυτόχρονα ευχάριστη συνάντηση είχε η Britney Spears η οποία συνάντησε τη μητέρα της, Lynne για πρώτη φορά έπειτα από αρκετά χρόνια. Η διάσημη τραγουδίστρια και η μαμά της έδωσαν ραντεβού στο σπίτι της pop star στη Νότια California και πέρασαν μισή ώρα μαζί, συζητώντας σε φιλικό κλίμα.

Η Britney Spears συναντήθηκε με τη μαμά της

Σύμφωνα πάντα με το TMZ, η popstar «ήταν αρκετά δεκτική ώστε να την αφήσει να μπει στο σπίτι της και να περάσει λίγη ώρα για να τα πούνε».

Η συνάντηση των δύο γυναικών ήρθε έπειτα από χρόνια έντασης και διαμάχης ανάμεσά τους, λόγω του μακροχρόνιου καθεστώτος κηδεμονίας υπό το οποίο ζούσε η τραγουδίστρια για την οποία υπεύθυνος ήταν ο πατέρας της Jamie Spers. H κηδεμονία της Britney έληξε στο τέλος του 2021, χαροποιώντας τους εκατομμύρια fans της.

Η Lynne Spears έφθασε στην κατοικία τoυ μάνατζερ της Britney, Cade Hudson. Από εκεί, πήρε ένα Uber για το σπίτι της popstar και του συζύγου της, Sam Asghari.

Η Britney γνώριζε ότι η μητέρα της θα την επισκεπτόταν, αλλά δεν ήξερε την ακριβή ημερομηνία, σύμφωνα πάντα με το ΤΜΖ. Η τραγουδίστρια και η μητέρα της πέρασαν περίπου μισή ώρα μαζί με τον Asghari να είναι επίσης παρών.

Η Lynne Spears φέρεται να έχει δεσμευτεί να τα ξαναβρεί με την κόρη της και όλα δείχνουν πως αυτή η συνάντηση ήταν μεγάλο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση. Μετά την αποχώρηση της Lynne από το σπίτι, η Britney και ο σύζυγός της βγήκαν για μια βόλτα και έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι.

Η μοναξιά της Britney Spears: Οι γιοι της δεν έχουν επαφή μαζί της και ο λόγος είναι το Instagram

Πριν λίγες εβδομάδες το ΤΜΖ έδωσε στη δημοσιότητα ένα trailer από το αφιέρωμα που ετοίμασε για τη ζωή της με τίτλο «TMZ Investigates: Britney Spears: The Price of Freedom».

Oι εκατομμύρια fans της 41χρονης θα δουν αποκλειστικά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της τη ζωή με τον σύζυγό της. Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται φυσικά οι σχέσεις της τραγουδίστριας με την οικογένειά της οι οποίες παραμένουν τεταμένες.

«Η Britney Spears μπορεί να είναι ελεύθερη εδώ και ενάμιση χρόνο, από όταν τελείωσε η υποχρεωτική της κηδεμονία, όμως εξακολουθούν να υπάρχουν μεγάλα προβλήματα στη ζωή της», ακούγεται να λέει ο αφηγητής στο trailer.

Στο video διάρκειας 30 δευτερολέπτων που κυκλοφόρησε στο Youtube ο διευθυντής του ΤΜΖ, Fabian Garcia ισχυρίζεται ότι ο γάμος της Spears με τον Sam Asghari αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα».

Σύμφωνα με την περιγραφή το αφιέρωμα θα φέρει στην επιφάνεια τις ανησυχίες των πιο κοντινών ανθρώπων της pop star, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η τραγουδίστρια αποτελεί κίνδυνο τόσο για τους άλλους, όσο για τον εαυτό της.

Ο εκτελεστικός παραγωγός του ΤΜΖ, Charles Latibeaudiere, καθώς κι ένας από τους παρουσιαστές του αφιερώματος ισχυρίζονται πως στο παρελθόν, είχαν τονίσει στα κοντινά πρόσωπα της σταρ να κρατούν τα μαχαίρια μακριά της, φοβούμενοι για τυχόν ατυχήματα.

«Θα έπρεπε να είναι στη φυλακή»-Το ξέσπασμα της Britney Spears κατά των γονιών της

Πίσω στο 2021, ακριβώς μια εβδομάδα μετά την απελευθέρωσή της από τα 13 χρόνια κηδεμονίας, η τραγουδίστρια εξαπέλυσε πυρά κατά της οικογένειάς της σε ένα συγκινητικό βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

«Ειλικρινά, εξακολουθώ να τρελαίνομαι κάθε μέρα που ξυπνάω και σκέφτομαι πώς η οικογένειά μου μπόρεσε να μου κάνει αυτό που μου έκαναν… ήταν εξευτελιστικό!!» έγραψε η Britney.

«Δεν αναφέρω καν όλα τα άσχημα πράγματα που μου έκαναν για τα οποία θα έπρεπε να είναι όλοι στη φυλακή…ναι, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας μου που πηγαίνει στην εκκλησία!!!», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Πηγή κεντρικής: apimages.com