Ο Μπάρτζης υποψήφιος στο Survivor και η πρόταση στους συμπαίκτες του ήταν το «κερασάκι» για το κοινό

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Μπάρτζης υποψήφιος στο Survivor και η πρόταση στους συμπαίκτες του ήταν το «κερασάκι» για το κοινό

Ο Νίκος Μπάρτζης έχει αρχίσει να «κουράζει» και τους συμπαίκτες του και το κοινό.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star είχαμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας. Στον πρώτο αγώνα είχαν χάσει οι Κόκκινοι κι έτσι πρώτη υποψήφια για την εβδομάδα είναι η Μελίνα Μεταξά.

Μετά από δύο γύρους στους στίβους μάχης κι έναν αγώνα barrage η ομάδα που κέρδισε ήταν η Κόκκινοι κι έτσι οι Μπλε οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού.

Η πρόταση του Μπάρτζη στους συμπαίκτες του

Όσον αφορά τον αγώνα ασυλίας τα πράγματα πήγαν λίγο πολύ όπως τα ξέραμε, δηλαδή οι γυναίκες της Μπλε ομάδας πήραν την κατάσταση στα χέρια τους «κουβαλώντας» για ακόμα μια φορά και τους άντρες, κάτι που σχολιάστηκε και από την Μαριαλένα, η οποία έδωσε τα «συγχαρητήριά» της στη Σταυρούλα και τη Στέλλα, παρότι τελικά έχασαν.

Παράλληλα, ο Νίκος Μπάρτζης για ακόμα μια φορά δεν ήταν καλός αγωνιστικά αφού κατάφερε να φέρει μόνο 1 πόντο κάτι το οποίο παραξένεψε και τη Σταυρούλα, η οποία με χιούμορ έκανε τον σταυρό της μπροστά στο θέαμα. Ο ίδιος, μάλιστα μετά από τις απανωτές ήττες του από τον Κωνσταντίνο Βασάλο εκνευρίστηκε κιόλας κλωτσώντας την μπάλα του στίβου μάχης.

Σε άλλα νέα με το τέλος του αγωνίσματος και την ήττα των Μπλε, ο Ηλίας Μπόγδανος άρχισε να «προετοιμάζει» την ψήφο του προς τον Νίκο Μπάρτζη λέγοντας στη Σταυρούλα πως τον έχει κουράσει ο αρνητισμός και τα σχόλια του συμπαίκτη του στον πάγκο την ώρα που βρίσκονται στον στίβο μάχης.

Στην συνέχεια, η Μπλε ομάδα επέστρεψε στην καλύβα της και εκεί ήταν που ο Νίκος Μπάρτζης έκανε την «μαγική» πρόταση στους συμπαίκτες του να ψηφίσουν όλοι ο ένας τον άλλον με φορά προς τα αριστερά και να πάνε «χαλαροί» στον τρίτο αγώνα ασυλίας.

Το συμβούλιο του νησιού

Παρότι η ιδέα του Νίκου Μπάρτζη φάνηκε «λαμπρή» στη Στέλλα, οι παίκτες της Μπλε ομάδας ψήφισαν τον ίδιο για αγωνιστικούς λόγους με εκείνον να σχολιάζει πως η ιδέα του για την ψηφοφορία τελικά δεν «πέρασε» αφού υπονόησε ότι οι συμπαίκτες του «φοβούνται» να βγουν όλοι μαζί υποψήφιοι. Εκείνος, ωστόσο ψήφισε τον Ηλία Μπόγδανο όχι τόσο για άλλους λόγους που είχε στο μυαλό του, όπως είπε, αλλά γιατί «εκτελούσε» το σχέδιο που είχε προτείνει.

Τα σχόλια του κοινού

Σε ένα επεισόδιο που δεν είχε τόσο ενδιαφέρον, το κοινό φαίνεται πως «κουράστηκε» και εκνευρίστηκε με τον Νίκο Μπάρτζη που ακόμα μια φορά περιφερόταν στον στίβο μάχης την ώρα που οι υπόλοιποι προσπαθούσαν να φέρουν κάποιο πόντο. Η ιδέα του δε να ψηφιστούν όλοι μεταξύ τους ήταν το «κερασάκι» στην τούρτα αφού οι περισσότεροι θεώρησαν πως με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να σώσει τον εαυτό του χωρίς να αποδέχεται ότι αυτή την στιγμή είναι ο χειρότερος παίκτης του ριάλιτι.

Όπως θα δεις και τα περισσότερα σχόλια στο Twitter αφορούν τον παίκτη της Μπλε ομάδας και τελικά πολλοί αναρωτιούνται, μήπως τελικά έχει γίνει ο παίκτης που «λατρεύεις να μισείς» κι αυτό είναι που θα τον οδηγήσει στον τελικό στο Γαλάτσι;