Η Kim Kardashian ετοιμάζεται να αγοράσει εξοχικό στις Μπαχάμες και ο Tom Brady είναι μάλλον ο λόγος

Η Kim Kardashian ετοιμάζεται να αγοράσει εξοχικό στις Μπαχάμες και ο Tom Brady είναι μάλλον ο λόγος

Η Κim Kardashian και ο Tom Brady έχουν έρθει αρκετά κοντά πυροδοτώντας τις φήμες που τους θέλουν να βρίσκονται στις αρχές ενός ρομαντικού ειδυλλίου. 

H Kim Kardashian είναι «ελεύθερη και ωραία» από τον περασμένο Αύγουστο, από τότε που χώρισε με τον Pete Davidson. Η διάσημη τηλεπερσόνα βρέθηκε πριν λίγα 24ωρα στις Μπαχάμες και εθεάθη να περιηγείται στο θέρετρο του επίσης «φρεσκοχωρισμένου» Tom Brady.

H Jennifer Lopez, ο Justin Timberlake και η Reese Witherspoon είναι μόνο μερικοί από τους stars που έχουν επενδύσει εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσουν σπίτια στην συγκεκριμένη περιοχή. Η Kardashian εντοπίστηκε από τους φωτογράφους την ώρα που έκανε βόλτες στο θέρετρο με ένα αμαξίδιο του golf.

Brady και Kardashian είναι το νέο ζευγάρι στο Hollywood;

Η Kim Kardashian και ο Tom Brady φέρονται να έχουν αναπτύξει φιλική σχέση, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η 42χρονη ψάχνει να αγοράσει εξοχική κατοικία στη γειτονιά του στις Μπαχάμες.

Όπως αναφέρουν πηγές στο Page Six, η Kardashian ζήτησε τη συμβουλή του Brady πριν κάνει ένα ταξίδι για να δει ακίνητα στο Baker’s Bay Golf & Ocean Club, μια αποκλειστική κοινότητα κατοικιών μόνο για μέλη στις Μπαχάμες.

Ο 45χρονος πρώην παίκτης του NFL δεν βρισκόταν στις Μπαχάμες κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της τηλεπερσόνας. Πηγή από το στενό περιβάλλον της Kardashian ανέφερε στη Page Six: «Η Kim και ο Tom έχουν φιλική σχέση. Του τηλεφώνησε και του ζήτησε τη συμβουλή του για το Baker’s Bay και πρόσθεσε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα ειδύλλιο μεταξύ τους».

https://www.instagram.com/p/CsRiDhrvteu

Μια δεύτερη πηγή επεσήμανε ότι η Kardashian είναι «πολύ εξοικειωμένη» με την περιοχή και έχει βρεθεί εκεί πολλές φορές στο παρελθόν.

«Η Κim έχει βάλει στο μάτι ακίνητα εκεί εδώ και αρκετό καιρό», τονίζει η πηγή.

Πώς σχολίασαν οι χρήστες των social media το ειδύλλιο Brady- Kardashian

Φρενίτιδα προκλήθηκε στα social media αφού οι χρήστες του Instagram δεν είδαν θετικά τη φιλία Brady-Kardashian και έκαναν εκατοντάδες αρνητικά σχόλια στο post της Page Six.

https://www.instagram.com/p/CsRzPE8PoTQ

«Τρέχα, Tom, τρέχα!», έγραψε ένας χρήστης «Πρέπει να την αποφύγει», προειδοποίησε ένας άλλος.

Τα σχόλια δεν σταμάτησαν όμως εκεί με αρκετούς να τονίζουν: «Ευτυχώς που δεν παίζει πια ποδόσφαιρο. Θα του κατέστρεφε την καριέρα».

Άλλος σβήνει και άλλος γράφει- Τα tattoo του Davidson για την Kim και του Barker για την Kourtney

Ο χωρισμός Tom Brady- Gisele

Ο άσσος του NFL και το μοντέλο είχαν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τα 2 τους παιδιά (ο 14χρονος Benjamin και η 9χρονη Vivian) να αποτελούν προτεραιότητά τους. Ο Brady έχει ακόμα έναν γιο τον 15χρονο jack, καρπό του έρωτα με την πρώην σύζυγό του, Bridget Moynahan.

Η κρίση στη σχέση τους επιδεινώθηκε όταν ο Brady αποφάσισε να επιστρέψει στο άθλημα, ύστερα από την ανακοίνωσή του ότι αποσύρεται. Τo 42χρονο super model που ετοιμάζεται να κάνει μεγάλο comeback στη μόδα, ένιωσε πως για ακόμη μία φορά παραμερίζει τα όνειρά της για να φροντίσει τα παιδιά τους. Όπως η ίδια είχε δηλώσει σε φίλους, θα ήθελε ο σύζυγός της να είναι περισσότερο παρών.

«Ξέρω πόσο ενθουσιασμένος είσαι για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σου. Δεν υπάρχει τίποτε που να μην μπορείς να καταφέρεις. Ήμουν πάντα εκεί για εσένα, το ξέρεις αυτό και είμαι τόσο ενθουσιασμένη για όσα έρθουν. Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο ευγνώμων είμαι σε όσους μας υποστήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, τον σύζυγό μου και την οικογένειά μου», είχε γράψει η Gisele μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης του Brady.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στη Βρετανική Vogue η Gisele ανέφερε: «Δεν νομίζω ότι οι σχέσεις διατηρούνται εύκολα. Δεν είναι ποτέ το παραμύθι που θέλουν οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι είναι. Χρειάζεται δουλειά για να είσαι πραγματικά σε ισορροπία με κάποιον, ειδικά αφού κάνεις παιδιά».

Το ζευγάρι αποφάσισε τελικά να πάρει χωριστούς δρόμους αφού δεν κατάφερε να διαχειριστεί την μεγάλη κρίση στον γάμο τους και το διαζύγιο ήταν πλέον μονόδρομος.

Πηγή κεντρικής: kimkardashian