Ποια Καρολίνα; Η ανιψιά της Βίσση έστειλε μήνυμα στην Ελευθερίου αλλά η Κοκκίνου έγινε viral

Ποια Καρολίνα; Η ανιψιά της Βίσση έστειλε μήνυμα στην Ελευθερίου αλλά η Κοκκίνου έγινε viral

H αμηχανία του Μάριου Πρίαμου και η θλίψη της τραγουδίστριας σχολιάστηκαν έντονα και όλοι έχουν στραφεί εναντίον της Καρολίνας.

Οι Κόκκινοι κατάφεραν να επιστρέψουν στις νίκες και να κατακτήσουν για 4η συνεχόμενη φορά το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor All Star με το μήνυμα της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη να γίνεται viral, το οποίο ο παίκτης των Διάσημων άκουσε μπροστά στην πρώην αγαπημένη του Ελευθερία Ελευθερίου.

Το μήνυμα της Καρολίνας:

Τα λόγια της Καλύβα μας θύμισαν το γραπτό της μήνυμα πριν μια εβδομάδα και κινήθηκαν ακριβώς στο ίδιο πλαίσιο:

«Hey you passenger. Xαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω και βλέπω να λάμπεις. Συνέχισε έτσι με την δυναμικότητά σου να κατακτάς τους στίβους μάχης και της επιβίωσής σου εκεί. Είσαι survivor με όλη την σημασία της λέξεως και φιλιά σε όλη την ομάδα. Σου στέλνω φως, φιλιά στην Μαριαλένα και στον Σάκη και ξέρεις εσύ θα τα πούμε έξω. Βέβαια, είναι πολύ μακρύς ο δρόμος, οπότε κράτα γερά. Φιλιά πολλά».

https://www.instagram.com/p/Co-4alutw02

Τι σημαίνει το μήνυμα της Καρολίνας στον Πρίαμο & τι έπρεπε να κάνει η παραγωγή αν είχε χιούμορ

Δεν έκρυψε τη δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκε ο Μάριος:

«Εντάξει την Καρολίνα την ξέρετε. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το μήνυμα. Το σχολίασα και πριν. Γενικότερα αυτό το σκηνικό με έχει φέρει σε πολύ ψυχολογική, δύσκολη κατάσταση γιατί δεν είναι εύκολο, όταν αναφέρονται προσωπικά σε ένα παιχνίδι.

Ο στόχος κι η σκέψη μου δεν ήταν αυτή. Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι. Σίγουρα όταν θα βγούμε, θα μπορώ να εκφέρω κι εγώ λόγο. Από εδώ μέσα δεν μπορώ. Έτσι, όταν έρθει η ώρα θα το κάνουμε. Ζητώ από την Καρολίνα κι από όλους να σεβαστούν το ότι είμαι εδώ και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για πολλά θέματα. Όλα good», είπε ο Μάριος ενώ είχε προηγηθεί ο Γιώργος Λιανός ο οποίος είχε προειδοποιήσει τον Μάριο για το μήνυμα της Καρολίνας και του είχε ζητήσει να σκεφτεί αν θα το ακούσει.

«Θέλω να συμπληρώσω κάτι και να απευθυνθώ προσωπικά προς τον Μάριο.

Μάριε, επειδή αρκετός κόσμος έχει στείλει μηνύματα από την Ελλάδα, είμαι υποχρεωμένος να σου πω κι αυτό είναι αυστηρά προσωπικό σου θέμα, ότι έχει σταλεί ένα μήνυμα από την Καρολίνα. Αυτό είναι στην διακριτική σου ευχέρεια, αν θέλεις να το ακούσεις ή όχι.Θα σου δώσουμε χρόνο να το σκεφτείς κι όταν φτάσουμε στον χώρο επικοινωνίας, ανακοινώνεις την απόφασή σου και πράττεις αναλόγως» είπε ο Γιώργος Λιανός.

Ο Ντάνος τελικά προτίμησε τη Γη της ελιάς από τα project του εξωτερικού και το Survivor

Συσπείρωση στο Twitter- Όλοι στηρίζουν την Ελευθερία Ελευθερίου

Το Twitter δεν είδε με καλό μάτι αυτή τη δημόσια άβολη στιγμή του ερωτικού τριγώνου του Survivor, με το βλέμμα της Ελευθερίας να μιλάει από μόνο του.

Πάντως, ένα fake μήνυμα από την Έλλη Κοκκίνου, που υποτίθεται πως το έστειλε στην Ελευθερία με στίχους από το τραγούδι «Τι της έχεις βρει», έγινε viral.

Με άρωμα Άννας Βίσση το μήνυμα στην Ελευθερία

Μία από τις καλές φίλες της Ελευθερίας δεν είναι άλλη από την ανιψιά της Άννας Βίσση, Βέρα Μπούφη. Η Βέρα έστειλε μήνυμα ενδυνάμωσης στην κολλητή της όπως ακριβώς είχε κάνει και το 2021, όταν και πάλι η Ελευθερία ήταν μέσα στο Survivor και τότε η Ελευθερίου είχε ξεσπάσει σε δάκρυα. Σαν να μην πέρασε μια μέρα λοιπόν και τι 2021, τι 2023!

https://www.instagram.com/p/CXHayhxs2iw

Η πανέμορφη και ταλαντούχα Βέρα είναι μια από τις καλύτερες φίλες της Ελευθερίας Ελευθερίου, άλλωστε έχουν κοινά καλλιτεχνικά βήματα, πώς να μη ταιριάξουν;

Η Ελευθερία μόλις διάβασε το όνομά της στα μηνύματα έδειξε τη συγκίνησή της και φυσικά μετέφερε και σε εμάς το συναίσθημα που ένιωσε.

Survivor: Η Ελευθερίου έλαβε μήνυμα από την ανιψιά της Βίσση και ξέσπασε σε δάκρυα (vid)

Πηγή κεντρικής: twitter