Τα δίδυμα Τανιμανίδη είναι επίδοξες MasterChef και η Χριστίνα Μπόμπα καμαρώνει

Τα δίδυμα Τανιμανίδη είναι επίδοξες MasterChef και η Χριστίνα Μπόμπα καμαρώνει

H Χριστίνα Μπόμπα επέστρεψε στην Αντίπαρο και στις αγάπες της ζωής της. 

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι πραγματοποιούν ολική ανακαίνιση στο σπίτι τους στην πρωτεύουσα το οποίο και αναγκάστηκαν να αποχωριστούν, μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες.

Το αγαπημένο ζευγάρι ζει εδώ και λίγες εβδομάδες στην Αντίπαρο μαζί με τα Τανιμανιδάκια (Αριάνα και Φιλίππα). Η τετραμελής οικογένεια θα παραθερίσει εκεί όλη την καλοκαιρινή σεζόν, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα μέχρι την επιστροφή στο ανανεωμένο σπίτι τους.

Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε το πιο μεγάλο throwback δείχνοντάς μας την αλλαγή της τα τελευταία 5 χρόνια

Η γνωστή influencer δεν σταματά να δημοσιεύει υπέροχα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και πριν λίγα 24ωρα βρέθηκε στην Αθήνα για να δώσει το παρών αρκετά επαγγελματικά ραντεβού.

mpompa4.jpg

Όπως η ίδια αποκάλυψε μέσα από τα Instagram-stories της, επέστρεψε στο νησί της καρδιάς της χωρίς τον Σάκη Τανιμανίδη αφού ο παρουσιαστής βρίσκεται στο Παρίσι για να παρευρεθεί στα εγκαίνια γνωστού μουσείου. Ο 42χρονος δραστηροποιείται στον χώρο του θεάματος, δημιουργώντας το Μουσείο Ψευδαισθήσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το νέο χόμπι των διδύμων

Πριν λίγες ώρες η 34χρονη influencer δημοσίευσε ένα video σε Instagram-story στο οποίο μας δείχνει το νέο χόμπι των διδύμων Τανιμανίδη. Οι μικρές κόβουν ξύλινα αυγά και απολαμβάνουν στο έπακρο το «μάθημα μαγειρικής».

«Έτοιμη η πρωινή ομελέτα», έγραψε με χιούμορ η Χριστίνα Μπόμπα υπονοώντας πως οι κόρες της είναι δύο επίδοξες μικρές σεφ.

Στις 30 Ιουνίου τα δίδυμα θα γιορτάσουν τα 2α γενέθλιά τους και εικάζουμε πως Μπόμπα-Τανιμανίδης σχεδιάζουν ήδη το εντυπωσιακό party που θα στηθεί για τις κορούλες τους.

Η ζωή στην Αντίπαρο και το #bikinibody της Χριστίνας Μπόμπα

Η 34χρονη γυμνάζεται σε τακτική βάση και τα αποτελέσματα είναι ορατά στο σώμα της.

Πιο θηλυκή, υγιής και fit από ποτέ, η Χριστίνα Μπόμπα δεν σταματά να ποζάρει με τα μαγιό της, χαρίζοντάς μας αξιοζήλευτες εικόνες.

sxolia1.jpg

Η ανεμελιά και η καλοπέραση που προβάλει η ifluencer φαίνεται πως «ενόχλησαν» κάποιους κακεντρεχείς χρήστες του Instagram οι οποίοι έκαναν ειρωνικά σχόλια στις αναρτήσεις της.

sxolia2.jpg

Σε όσους την κατηγορούν για υπερπροβολή της προσωπικής της ζωής η influencer είχε απαντήσει μέσα από το «Πρωινό» αναφέροντας: «Σίγουρα αυτό θέλουμε, αυτό κάνουμε και ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που θέλει κι αυτό που αισθάνεται, εφόσον δεν προσβάλλει και δεν ενοχλεί κάποιον άλλον, δεν έχει λόγο να ακούσει τον άλλον… Ο καθένας έχει άποψη για εμένα, για τον Σάκη, για εσάς, για όλους… Αυτό που θεωρεί υπερπροβολή κάποιος για μένα δεν είναι υπερπροβολή, αλλά μία φυσιολογική χρήση των social media ενός ζευγαριού που είναι ενεργό. Όταν δηλαδή είμαι όλη μέρα με τα μωρά μου, θα δείξω τα μωρά μου. Όταν ήμουν όλη μέρα στη δουλειά μου, θα δείξω τη δουλειά μου. Είναι μία συνέχειά μου, ένας τρόπος έκφρασης, έχω άμεση επικοινωνία με τον κόσμο που με ακολουθεί».

Πριν δύο χρόνια η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το πώς προσδιορίζει η ίδια το επάγγελμά της: «Αυτήν τη στιγμή η κεντρική μου ταυτότητα είναι online, όσα κάνω στα social media. Δεν ξέρω αν θα το έλεγα influencer, αλλά θα έλεγα ότι είμαι δημιουργός περιεχομένου. Είτε συνεργάζομαι με εταιρείες και βγάζω φωτογραφίες, όπως ήταν κάποτε τα μοντέλα, αλλά σε μια άλλη μορφή τώρα, είτε δημιουργώ ένα περιεχόμενο, που έχει ενδιαφέρον για τον κόσμο είτε ταξιδιωτικό, είτε υγείας, είτε διατροφής και σε όποιον του αρέσει το παρακολουθεί».

Kαι πρόσθεσε: «Η καρδιά μου είναι πιο κοντά στο επιχειρείν. Αυτή τη στιγμή έχω μια επιχείρηση που είναι στα σκαριά, δημιουργώ ένα brand υγιεινής διατροφής. Είναι κάτι που αγαπώ και το χτίζω σιγά σιγά. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

Πηγή κεντρικής: chrismpo