Η Jennifer Aniston πιστεύει πως ένας τρίτος γάμος ίσως είναι ο τυχερός της και αναζητά τον Mr. Right

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Jennifer Aniston πιστεύει πως ένας τρίτος γάμος ίσως είναι ο τυχερός της και αναζητά τον Mr. Right
Invision

H Jennifer Aniston εξακολουθεί να ποντάρει στον έρωτα και θεωρεί πως μελλοντικά θα συναντήσει τον κατάλληλο άνθρωπο.

H Jennifer Aniston συγκαταλέγεται στη λίστα με τις πιο ακριβοπληρωμένες και δημοφιλείς ηθοποιούς παγκοσμίως. H 54χρονη έχει απασχολήσει έντονα τον Τύπο με την προσωπική της ζωή και έχει συνδεθεί ερωτικά με αρκετά μεγάλα ονόματα του Hollywood.

Μπορεί η σταρ της μεγάλης οθόνης να έκανε δύο αποτυχημένους γάμους και αρκετές σχέσεις που έληξαν άδοξα ωστόσο δεν χάνει την ελπίδα της ότι κάπου εκεί έξω βρίσκεται για εκείνη ο Mr. Right.

Η Jennifer Aniston έτοιμη για τρίτο γάμο;

«Κατά βάθος, η Jen πιστεύει ότι τελικά θα συναντήσει τον κατάλληλο άνθρωπο», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού στο Us Weekly και πρόσθεσε πως η Aniston δεν πρόκειται να στεναχωρηθεί αν αυτό δεν συμβεί επειδή είναι πραγματικά πολύ καλά μόνη της.

Άλλη πηγή ανέφερε πως η σταρ είναι σε μια υπέροχη κατάσταση αυτές τις μέρες.

«Είναι ευτυχισμένη, υγιής και γεμάτη από την καριέρα της, την οικογένεια και τους φίλους της. Έχει περάσει πολλά, αλλά αισθάνεται ευλογημένη που ευημερεί προσωπικά και επαγγελματικά».

https://www.instagram.com/reel/Cp-gH-2gupJ/

Η Jennifer Aniston υπήρξε παντρεμένη με τον Brad Pitt από τον Ιούλιο του 2000 έως τον Οκτώβριο του 2005. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο μετά τη φημολογούμενη σχέση του Pitt με την Angelina Jolie τον καιρό που συμπρωταγωνιστούσαν στην ταινία «Mr. & Mrs. Smith», στην οποία ήρθαν κοντά και ερωτεύτηκαν.

Η 54χρονη έκανε αρκετές σχέσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας και το 2015 είπε το μεγάλο ναι στον Justin Theroux. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο τρία χρόνια μετά τον γάμο του αλλά εξακολουθεί να έχει άριστες σχέσεις.

Υπάρχει μια ατάκα που ακούει συχνά η Aniston για την ηλικία της και τη σιχαίνεται

To love story της Jennifer Aniston με τον Justin Theroux

Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux γνωρίστηκαν το 2007 στο σετ της ταινίας «Tropic Thunder» αλλά άρχισαν να εμφανίζονται επίσημα ως ζευγάρι το 2011 μετά την ταινία «Wanderlust». Ο Theroux της έκανε πρόταση γάμου το 2012 στα 41α γενέθλιά της και τρία χρόνια μετά αποφάσισαν να παντρευτούν στο σπίτι τους στο Bel Air. Τελικά οι δύο ηθοποιοί χώρισαν το 2018 κρατώντας άριστες σχέσεις.

Όποτε έχει κληθεί κάποιος από τους δύο να μιλήσει για τον άλλον, έχει να πει μόνο τα καλύτερα. Μάλιστα, έναν χρόνο μετά τον χωρισμό τους, ο Theroux έκανε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram για να ευχηθεί στην πρώην του, με έναν τρόπο που δύσκολα φαντάζεσαι να το κάνει κάποιος πρώην.

Πηγή κεντρικής: apimages.com