H Νατάσα Θεοδωρίδου έβαλε «μια κόκκινη γραμμή» σε όσους τη ρωτούν την ίδια ερώτηση ξανά και ξανά

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Νατάσα Θεοδωρίδου έβαλε «μια κόκκινη γραμμή» σε όσους τη ρωτούν την ίδια ερώτηση ξανά και ξανά
5219829

H Nατάσα Θεοδωρίδου μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τα talent show, το TikTok τις κόρες της και το «Φεγγάρι μου».

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την καλοκαιρινή της περιοδεία την Τετάρτη (14/06) με μια μοναδική συναυλία στο θέατρο Πέτρας. Η δημοφιλής τραγουδίστρια και οι Alcatrash ξεσήκωσαν το κοινό με τις επιτυχίες τους με την 52χρονη να πραγματοποιεί αρκετές ultra glam εμφανίσεις επί σκηνής.

Ανανεωμένη και ευδιάθετη, η Ελληνίδα σταρ παραχώρησε αργότερα δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών μιλώντας μεταξύ άλλων για τις κόρες της, το TikTok και τον ντόρο που προκλήθηκε με το κομμάτι «Φεγγάρι μου».

https://www.instagram.com/tv/Cte7gKrJ1Q1/

«Οι κόρες μου δεν ήρθαν στη συναυλία, έχουν δουλειές. Περνάω πολύ ωραία στο Tik Tok, όπως έχετε καταλάβει. Θα τραγουδήσω το «Φεγγάρι Μου», πέρασε η τιμωρία. Ποια είμαι εγώ να τιμωρήσω; Το έκανα για μένα. Όπως με ξέρετε τόσα χρόνια κάνω ό,τι νιώθω, δεν θέλω να πιέζομαι, ούτε να με πιέζουν. Θέλω να κάνω αυτό που νιώθω. Όσο ένιωθα ότι δεν θέλω να το τραγουδήσω, δεν το έκανα και τώρα που νιώθω να το πω, το λέω», είπε n camera η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μας ξεναγεί στο πατρικό της & στο παιδικό της δωμάτιο που όλα έμειναν ίδια

Στην ερώτηση εάν θα βρεθεί ως κριτής σε κάποιο talent show η τραγουδίστρια απασφάλισε: «Όχι. Καλέ δεν βαρεθήκατε να το ρωτάτε αυτό; Είμαι μία τραγουδίστρια απλά και ταπεινή που θέλω να τραγουδώ για τους ανθρώπους που με αγαπούν».

https://www.instagram.com/reel/CtbvN9oo7x_/

Νατάσα εσύ super star- Oι glam εμφανίσεις

H τραγουδίστρια έλαμψε στη σκηνή του θεάτρου Πέτρας και φόρεσε μερικές υπέροχες δημιουργίες της σχεδιάστριας, Έφης Παπαϊωάννου. Το maxi, λευκό mirror φόρεμα που επέλεξε η 52χρονη κολάκευε τη σιλουέτα της και προστέθηκε στα ωραιότερα looks της μέχρι και σήμερα.

natasa1.jpg

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της συναυλίας της με τους Alcatrash η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν αρκετά ενθουσιασμένη και δημοσίευσε μερικά Instagram-stories στα οποία την βλέπουμε με ένα υπέροχο casual look.

natasa2.jpg

Πηγή κεντρικής: ndp