Ένα ακόμη δράμα στη Γη της ελιάς έκανε το κοινό να αντιδράσει: «Δεν αντέχουμε άλλα εγκλήματα»

Κατερίνα Μπούσιου
Ένα ακόμη δράμα στη Γη της ελιάς έκανε το κοινό να αντιδράσει: «Δεν αντέχουμε άλλα εγκλήματα»

Η παγερή αδιαφορία της Ιουλίας στη Γη της ελιάς μετά τη σύλληψη του Στάθη μάλλον δείχνει ότι ο έρωτας μεταξύ τους δεν τελείωσε. 

Η Γη της ελιάς όπως και άλλες σειρές μεταδόθηκαν χθες κανονικά παρά το εθνικό πένθος και στο επόμενο δεκαήμερο θα έχουμε και το οριστικό φινάλε για αυτή τη σεζόν. Χθες είχαμε δραματικές εξελίξεις με τον Στάθη, αλλά αυτή η σεναριακή ανατροπή δυσαρέστησε το κοινό που πια δείχνει να έχει κουραστεί και ζητά να έχουμε πιο ήρεμο φινάλε της δεύτερης σεζόν.

https://www.instagram.com/p/Crgm2b1rEYE/

Οι μισοί ήρωες στη φυλακή οι άλλοι μισοί στα νοσοκομεία

Δεν είναι εύκολη δουλειά να είσαι σεναριογράφος μίας καθημερινής σειράς και αυτή η δυσκολία υπάρχει για πολλά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση. Θέλει μαεστρία η εξέλιξη και η κορύφωση γιατί μιλάμε για μεγάλο αριθμό επεισοδίων. Ίσως αυτός, είναι ένας από τους λόγους που στην ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, θα δεις σειρές με δύο επεισόδια την εβδομάδα.

Μέχρι να σε ενημερώσω για τα νέα project, ας σταθούμε για λίγο στη Γη της ελιάς, η οποία σε δύο εβδομάδες φτάνει στο τέλος της για δεύτερη σεζόν. Η πιο σημαντική εξέλιξη δεν ήταν χθες μόνο το διαζύγιο της Ασπασίας και του Δημοσθένη και η φιλική παρηγοριά του Ορέστη.

Ήταν η τελευταία σκηνή όπου ο Στάθης με το αυτοκίνητό του θα σκοτώσει μία νεαρή κοπέλα και θα συλληφθεί. Σοκαρισμένος από αυτή την ανατροπή θα είναι μέχρι και ο Ισίδωρος, αλλά όχι η Ιουλία η οποία θα πει ένα μεγαλοπρεπές «Καλά να πάθει». Το μίσος είναι μισή αγάπη λέει ένα ρητό και αυτό συμβαίνει τελικά με την ηρωΐδα μας.

https://www.instagram.com/p/CrYMXzgIS5e/

Μόνο που το κοινό στο Twitter από χθες δεν έχει άλλη υπομονή. Πολλά τα εγκλήματα, πολλοί οι θάνατοι σε αυτή τη σειρά, το CSI της Μάνης. Οι μισοί ήρωες σε αυτή τη σειρά ή θα βρεθούν κάποια στιγμή στο νοσοκομείο ή στη φυλακή. Και ζητούν από τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου (το μόνιμο τρολ της χρονιάς για τους φανς) να αλλάξει ρότα.

Πρέπει. Γιατί ο τηλεοπτικός ανταγωνισμός του χρόνου θα είναι μεγάλος.

Εν τέλει όπως σου έχω πει θα αποκαλυφθεί πως η κοπέλα που σκότωσε ο Στάθης ήθελε να αυτοκτονήσει και έπεσε σκόπιμα πάνω στο αυτοκίνητό του.

Φυγή ή θάνατος; Το αναπάντεχο τέλος ενός ρόλου στη Γη της ελιάς λίγο πριν το μεγάλο φινάλε

Κάπως έτσι μου κουράζετε και τον αστυνόμο Γιώργη Κουράκο που έχει και άλλα ζητήματα να λύσει αυτή τη στιγμή. Τη δολοφονία του Ανέστη από τη μέλλουσα σύζυγό του.