Σήμερα γάμος γίνεται και όχι μόνο: Ο Μιχάλης Ζαμπίδης φτιάχνει την οικογένεια που ήθελε

Σήμερα γάμος γίνεται και όχι μόνο: Ο Μιχάλης Ζαμπίδης φτιάχνει την οικογένεια που ήθελε

Όλες οι στιγμές που λιώσαμε με την αγάπη του Μιχάλη Ζαμπίδη για τα παιδιά του και την Μαρία Καρολίνα Ντάσιου.

Σήμερα γάμος γίνεται και θυμόμαστε όλες τις τρυφερές φωτογραφίες του Μιχάλη Ζαμπίδη με την (άμεσα) μέλλουσα σύζυγό του, Μαρία Καρολίνα Ντάσιου και τις κόρες τους.

Σήμερα γάμος γίνεται και βάπτιση γίνεται

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης είναι θα λέγαμε ένας από εκείνους τους "αγαθούς γίγαντες", που φαίνονται σκληροί και απλησίαστοι, αλλά έχουν καρδιά μικρού παιδιού. Τουλάχιστον αυτό θα μας το επιβεβαίωναν οι τρεις γυναίκες της ζωής του, η Μαρία Καρολίνα Ντάσιου και οι δίδυμες κόρες τους.

Οι «Happy Days» της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τα παιδιά της & το υπέροχο σπίτι στα βόρεια προάστια

Όλες οι τρυφερές στιγμές Μιχάλη Ζαμπίδη και Μαρία Καρολίνα Ντάσιου

Ο "iron man" σήμερα το απόγευμα θα ντυθεί γαμπρός και θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα. Εκεί θα τον περιμένει η μητέρα των παιδιών του μέσα στο νυφικό της, αλλά και οι δύο κόρες τους που θα βαφτιστούν επίσης σήμερα, Σάββατο 17 Ιουνίου, στο πλαίσιο ενός διπλού μυστηρίου. Με αφορμή το "σήμερα γάμος και βάφτιση" γίνεται, αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στις πιο τρυφερές οικογενειακές τους φωτογραφίες.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η Μαρία Καρολίνα Ντάσιου είναι μαζί εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια, από τα μέσα του 2019. Γνωρίστηκαν στο μαγαζί που εργαζόταν η μέλλουσα σύζυγος του Έλληνα αθλητή, όταν εκείνος σύχναζε εκεί ως πελάτης. 'Η γνωριμία μας ήταν λίγο ιδιαίτερη γιατί την είχα δει κάποιες φορές σε ένα μέρος που δούλευε και πήγαινα εγώ και της ζήταγα μία μπάλα παγωτό χωρίς ζάχαρη και μετά έφευγα. Την είδα μια μέρα στο Facebook και της έστειλα μήνυμα για τα γενέθλιά της και μετά μου έστειλε και εκείνη στη γιορτή μου και έτσι κάποια στιγμή βρεθήκαμε από κοντά", έχει δηλώσει ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Για πρώτη φορά σε κοινή δημόσια εμφάνιση τους είδαμε τον Σεπτέμβριο του 2019 στο θέατρο Βράχων και την παράσταση των Stomp, αλλά στο Instagram οι κοινές τους φωτογραφίες είναι ομολογουμένως #couplegoals και αποδεικνύουν ότι και ο πιο "σκληρός" φαινομενικά άνθρωπος, μπορεί να είναι ο πιο τρυφερός σύζυγος και μπαμπάς. Θυμίζουμε ότι τα δίδυμα κορίτσια που θα βαφτιστούν σήμερα, ήρθαν στον κόσμο έναν περίπου χρόνο πριν στα μέσα Μαΐου του 2022.

Διπλή χαρά για τον Μιχάλη Ζαµπίδη και θα «λιώσεις» από τα πλάνα του σπιτιού του Iron Mike στη Βούλα

Φωτογραφίες που μας αφήνουν να ρίξουμε μια ματιά στο σπίτι του Μιχάλη Ζαμπίδη

Όσον αφορά το σπίτι της οικογένειας Ζαμπίδη, βρίσκεται στη Βούλα και αποτελεί ένα πραγματικό ησυχαστήριο. Μία βίλα με όλες τις ανέσεις και τις προδιαγραφές για να μεγαλώσουν οι δίδυμες κόρες τους, ιδιαίτερα φωτεινή και φυσικά ασφαλής προς εξερεύνηση των μικρών κοριτσιών. Μια γεύση από τη μονοκατοικία του μας είχε δώσει ο ίδιος υποδεχόμενος την κάμερα της εκπομπής "Έλα Χαμογέλα" μερικά χρόνια πριν.