Harry και Meghan Markle σταματούν τα podcast στο Spotify και χάνουν 20 εκατομμύρια δολάρια

Harry και Meghan Markle σταματούν τα podcast στο Spotify και χάνουν 20 εκατομμύρια δολάρια
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αναζητούν νέα στέγη για τα podcasts τους μετά το «ναυάγιο» της συμφωνίας με το Spotify.

Άδοξα λήγει η συνεργασία του πρίγκιπα Harry και της Μeghan Markle με το Spotify για το podcast «Archetypes» καθώς η συμφωνία τους με την πλατφόρμα δεν ανανεώθηκε.

«Το Spotify και η Archewell Audio συμφώνησαν αμοιβαία να χωρίσουν οι δρόμοι τους και είναι περήφανοι για τη σειρά που δημιούργησαν μαζί», ανέφεραν σε κοινή τους δήλωση οι εταιρίες.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η χαμηλή απόδοση του podcast σε σύγκριση με άλλες αποκλειστικές συμφωνίες του Spotify οδήγησε στην απόφαση για τη λήξη της συνεργασίας. Το Deadline μετέδωσε πως το ζευγάρι επανεξετάζει τις συμφωνίες του για να βρει πιο συμφέρουσες συνεργασίες για το περιεχόμενό του.

Ηarry και Meghan χάνουν 20 εκατομμύρια δολάρια

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry φέρεται να είχαν υπογράψει συμφωνία με το Spotify έναντι 20 εκατομμυρίων δολαρίων στα τέλη του 2020. Δημοσιεύματα της η Wall Street Journal αναφέρουν πως οι experts της εταιρείας streaming ισχυρίζονται πως το βασιλικό ζεύγος δεν πληρούσε το κριτήριο παραγωγικότητας που απαιτείται για να λάβει το πλήρες ποσό. Ουσιαστικά το ζευγάρι δεν έλαβε ποτέ τα 20 εκατομμύρια δολάρια αλλά ένας μέρος του ποσού.

https://www.instagram.com/p/Cl3JF1ROqNK/

Η 41χρονη φαίνεται απτόητη και σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχεδιάζει να δημιουργήσει περισσότερα podcasts, αναζητώντας μια νέα στέγη για τη σειρά της.

Σιγά μην μείνει μόνη η Meghan Markle: Η νέα της κολλητή είναι η Cameron Diaz και η χαρά δεν κρύβεται

Το πρακτορείο ταλέντων WME που υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο μαζί της δήλωσε: «Η ομάδα πίσω από το Archetypes παραμένει υπερήφανη για το podcast που δημιούργησε στο Spotify. Η Μeghan συνεχίζει να αναπτύσσει περισσότερο περιεχόμενο για το κοινό του Archetypes σε άλλη πλατφόρμα».

Tο «Archetypes» έκανε πρεμιέρα το περασμένο Αύγουστο και αποτελείται από 12 επεισόδια με σημαντικούς καλεσμένους, όπως η Serena Williams και η Μariah Carey.

Πηγή κεντρικής: apimages.com