Οι φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη αποδεικνύουν πως έχει μείνει ίδια από τότε στο Mega Banca

Οι φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη αποδεικνύουν πως έχει μείνει ίδια από τότε στο Mega Banca

Σαν να μην πέρασε μια μέρα: Οι φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με μαγιό αποδεικνύουν πως είναι ολόιδια με την εποχή του Mega Banca.

Πού την χάνεις, πού την βρίσκεις, όλοι ξέρουν πλέον πως η Ελένη Μενεγάκη κάθε καλοκαίρι το περνά στην Άνδρο. Και οι φωτογραφίες της με μαγιό μας αποδεικνύουν πως η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει μείνει ίδια από τότε που εμφανιζόταν στο Mega Banca μαζί με τον Γιώργο Πολυχρωνίου.

https://www.instagram.com/p/CqsVEVytkfa/

Η Ελένη Μενεγάκη σαν να μην πέρασε μια μέρα

Η διάσημη παρουσιάστρια μπορεί να κάνει εξορμήσεις και σε άλλα νησιά του Αιγαίου ή του Ιονίου, αλλά η βάση είναι μία και δεν είναι άλλη από τα Άχλα, όπου και έχει ιδρυθεί η ξενοδοχειακή μονάδα του συζύγου της, Ματέο Παντζόπουλου. Το Onar αποτελεί πλέον δεύτερο σπίτι της και δεν χάνει ευκαιρία να αποδρά εκεί με την οικογένειά της, ακόμη και για Σαββατοκύριακο ή τριήμερο.

O Σάββας Πούμπουρας βλέπει την αποχώρηση από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ως κάτι φυσιολογικό

Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει τα μπάνια, τη θάλασσα, τις παραλίες, τις ανέμελες στιγμές στην ακρογιαλιά με τα τέσσερα παιδιά της, Άγγελο, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα και φυσικά τον άνθρωπο της ζωής της. Μακριά από πλατό, από τις κάμερες και το βαρύ τηλεοπτικό μακιγιάζ, το μόνο που χρειάζεται είναι ένα μαγιό και- ενίοτε- ένα παρεό.

Αν και έχει πολλάκις δηλώσει πως δεν κάνει ποτέ γυμναστική, το σώμα της μαρτυρά ότι έχει πολύ καλά γονίδια. Fit, καλλίγραμμη και με πολύ ωραία σιλουέτα, η Ελένη Μενεγάκη είναι το κορίτσι του καλοκαιριού και οι παρακάτω φωτογραφίες το αποδεικνύουν.

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στο αγαπημένο της φόρεμα που είναι η τάση του καλοκαιριού

Όσον αφορά το beach style της, δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στα μπικίνι, ενώ σπανιότερα φορά ολόσωμα μαγιό. Σε γενικές γραμμές, φαίνεται να αγαπά τα έντονα χρώματα και τα prints, τα παρεό και τα καφτάνια, ενώ σε κάθε της λήψη αποτελεί την ίδια την ενσάρκωση του ελληνικού καλοκαιριού.

Ειδικά για την Άνδρο πάντως, η Μενεγάκη δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη της- πέραν του ότι λειτουργεί και η ίδια ως η απόλυτη τουριστική διαφήμιση. Χαρακτηριστική είναι η εισαγωγή που είχε κάνει όταν ανέλαβε να παρουσιάσει στο νησί το βιβλίο του πνευματικού της, Ευδόκιμου.

"Καλώς μας δεχθήκατε στην υπέροχη πλατεία, του υπέροχου νησιού σας, το οποίο έγινε και δικό μου. Από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου εδώ, πριν από πολλά χρόνια, το νησί σας έκλεψε την καρδιά μου, το μυαλό μου και γι’ αυτό και έμεινα και ελπίζω να μείνω για πάντα, σε αυτόν τον υπέροχο τόπο για τον οποίον ταξιδεύουν από όλο τον κόσμο προκειμένου να βρεθούν εδώ".

https://www.instagram.com/p/CqSlLLnjXhO/

Το δώρο της Ελένης Μενεγάκη είναι η αγάπη του Άγγελου Λάτσιου- Οι υπέροχες photos τους