Μαρίνα Παντζοπούλου: Η κατάξανθη κόρη της Ελένης Μενεγάκη, έχει ήδη αέρα star

Μαρίνα Παντζοπούλου: Η κατάξανθη κόρη της Ελένης Μενεγάκη, έχει ήδη αέρα star

Η τρίτη κόρη της Ελένης Μενεγάκη, η μικρή Μαρίνα Παντζοπούλου, έχει πάρει τον αέρα της μαμάς της.

Η αγάπη μαμάς και κόρης δεν κρύβεται γι' αυτό και θυμόμαστε όλες τις φορές που μαμά Ελένη Μενεγάκη και κόρη Μαρίνα έχουν ποζάρει μαζί.

Ελένη Μενεγάκη: Η Μαρίνα της γιορτάζει – 10 φωτογραφίες που αποδεικνύουν τη σχέση λατρείας τους

Η Μαρίνα Παντζοπούλου είναι το τέταρτο παιδί της Ελένης Μενεγάκη, η τρίτη της κόρη και ο πρώτος καρπός του έρωτά της με τον σύζυγό της, Ματέο. Πρόκειται για ένα πανέμορφο 8χρονο κορίτσι με κατάξανθα μαλλιά, που ζει σε ένα πλήρως προστατευμένο περιβάλλον με την οικογένειά της στα Μελίσσια.

https://www.instagram.com/p/Cmj6AsQLv89/

Τα καλοκαίρια της τα περνά στον επίγειο παράδεισο των γονιών της, το Onar, την ξενοδοχειακή μονάδα του μπαμπά της στα Άχλα της Άνδρου. Όπως ξέρουμε μέσα από εξομολογήσεις της διάσημης παρουσιάστριας, διατηρεί υπέροχη σχέση με τα μεγαλύτερα αδέρφια της, Άγγελο, Λάουρα και Βαλέρια που την προσέχουν και την φροντίζουν ως τον βενιαμίν της οικογένειας.

Μιλώντας για εκείνη με διαδικτυακούς της ακολούθους, η Ελένη Μενεγάκη έχει απαντήσει σε σχόλια του προφίλ της στο Instagram: "Έχει το χρώμα των ματιών μου, ο μπαμπάς της έχει πράσινα μάτια! Έχει σίγουρα όμως το βλέμμα του μπαμπά της".

Θυμίζουμε ότι ο καρπός του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο, ήρθε στον κόσμο στις 29 Μαρτίου του 2015. Μάλιστα, η μικρή έχει τεράστια αδυναμία στον πατέρα της, όπως έχει κατά καιρούς αποκαλύψει η διάσημη μαμά της: "Παιδιά δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Τόσα παιδιά έκανα. Διεκδικεί τον πατέρα της number one θέλει τον πατέρα της. Toν θέλει αποκλειστικά. Δεν τολμάμε να τον πλησιάσουμε, να τον ακουμπήσουμε. Το παιδί φωνάζει. Έρχεται με φόρα. Μας σπρώχνει όλους. "Μπαμπά μου. Μπαμπά μου θέλω. Δικό μου μπαμπά μου". "Nτάξει παιδί μου. Δεν σου είπαμε και τίποτα" σας το ορκίζομαι".

Ενώ έχει εξομολογηθεί και μερικές ακόμη λεπτομέρειες όπως τα παιχνίδια που προτιμά: "Εμένα η Μαρίνα μού ζητά συνέχεια κούκλες μωρά, θέλει να είναι η μαμά τους. Στα προηγούμενα παιδιά μου δεν έχω πάρει πολλές κούκλες, εννοείται ότι έπαιρνα πολλά παιχνίδια, αλλά όχι κούκλες, δεν τις αναζητούσαν όπως εγώ. Εγώ θυμάμαι να ζητάω κούκλα, εκείνες που μιλούσαν. Η δικιά μου, η μικρή όλο τέτοια κάνει".

Ελένη & Μαρίνα: Η αγάπη μαμάς και κόρης δεν κρύβεται

Τη νέα σχολική χρονιά, η Μαρίνα Παντζοπούλου θα φοιτήσει στην Τετάρτη δημοτικού, ενώ πηγαίνει στο Βρετανικό σχολείο στη Λυκόβρυση, ήδη από το νηπιαγωγείο. Πρόκειται για αγγλόφωνο σχολείο, όπου όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά και τα ελληνικά διδάσκονται ως ξένη γλώσσα. Εκεί πήγαν σχολείο και οι μεγαλύτερες αδερφές της, Βαλέρια και Λάουρα Λάτσιου, ενώ στα μαθήματα περιλαμβάνεται μουσική, εργαστήρια τεχνολογίας και σύγχρονο θέατρο.

Ο Μάκης Παντζόπουλος έχει τεράστια αδυναμία στην 7χρονη Μαρίνα και αυτές οι φωτο τους είναι «Όναρ»

Όταν ολοκλήρωσε την Πρώτη Δημοτικού, η Ελένη Μενεγάκη είχε πει στον αέρα της εκπομπής της: "Πήγα με τον Μάκη στο σχολείο σήμερα για να ακούσουμε πως τα πήγε η Μαρίνα όλη τη χρονιά, να μας δείξουν τι έκανε, τι έφτιαξε τη χρονιά που πέρασε… Την ώρα που πάω να μπω στην αίθουσα βλέπω ένα ζευγάρι να φορά μάσκα, κοιτάζω τον Μάκη και του λέω "μήπως πρέπει να είχαμε φέρει και εμείς μάσκα να φορέσουμε;" Σκέφτεσαι το παιδί μου πάει πια χωρίς μάσκα στο σχολείο, εγώ να πάω εκεί που θα μαζευτούν με μάσκα… προβληματιστήκαμε λίγο, αλλά κάναμε το σταυρό μας και… κάτσαμε! Δεν είδαμε άλλους να φοράνε, μόνο αυτό το ζευγάρι… με προβληματίζει"!