Η Χριστίνα Κοντοβά στη νέα της συλλογή παρουσιάζει τα key pieces για το πιο κομψό ελληνικό καλοκαίρι

Η Χριστίνα Κοντοβά στη νέα της συλλογή παρουσιάζει τα key pieces για το πιο κομψό ελληνικό καλοκαίρι

Μαρινιέρες, αέρινα φορέματα με halter κόψιμο, one pieces στα χρώματα της ελιάς και της άμμου... είναι μερικά μόνο από τα κομμάτια που ξεχωρίσαμε στην πιο σοφιστικέ, minimal collection ρούχων που θα δούμε αυτήν τη σεζόν.

Η Χριστίνα Κοντοβά λατρεύει την απλότητα. Τη θεωρεί συνώνυμο της διαχρονικής κομψότητας και αυτό αποτυπώνεται σε όλα της τα σχέδια. Στη συλλογή της για τη σεζόν S/S 23 ο αγαπημένος της μινιμαλισμός ενώνεται με τα δομικά στοιχεία του ελληνικού καλοκαιριού. Με το χρώμα της ελιάς, τη ρευστή φύση το νερού, τις γήινες αποχρώσεις της άμμου και το λευκό των πλακόστρωτων νησιών.

ckontovass238153small.jpg

Το αποτέλεσμα; Ριγέ shirt dresses που φοριούνται και πάνω από το μαγιό αλλά και μόνα τους με σανδάλια και δερμάτινα αξεσουάρ, λευκά σετ από λινό, maxi saten φορέματα σε μπλε και χακί αποχρώσεις, lingerie pieces και matching σύνολα με παντελόνες και δετά crop tops, παρουσιάζουν μία collection που δεν «βροντοφωνάζει» ελληνικό καλοκαίρι αλλά το «κρύβει» ιδανικά πίσω από τις δωρικές και θηλυκές γραμμές της και τα πολύ προσεχτικά επιλεγμένα, διακριτικά prints της.

Μπορεί να περνούν χωριστά το Πάσχα αλλά η Σίσσυ Χρηστίδου είναι η καλύτερη νονά για τη μικρή Ada

Αll day outfits αλλά και evening looks που μπορούν να προστεθούν στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα και να φτιάξουν μία ολοκληρωμένη, ενδυματολογική πρόταση για όλα τα events του φετινού καλοκαιριού. Κομμάτια by ckontova με διαχρονικότητα και φινέτσα που δένουν αρμονικά με ρούχα που υπάρχουν ήδη στην ντουλάπα μας και μας κάνουν να υιοθετούμε την τάση του «quiet luxury». H «ήσυχη κομψότητα» που βγαίνει σε must have pieces, σε loose σύνολα που κολακεύουν όλους τους σωματότυπους και σε αέρινα φορέματα που είναι θηλυκά χωρίς να μας καταπιέζουν.

FRAG0124small.jpg

Η Χριστίνα Κοντοβά αγαπάει τις γυναίκες και γι’ αυτό σχεδιάζει με γνώμονα τα «θέλω» και ό,τι της κάνει χαρούμενες. Στην περίπτωση των ρούχων αυτό είναι το combo άνεσης και φινέτσας και γι’ αυτό τους το προσφέρει απλόχερα. Με μία μικρή essans «Greek Summer»…