Η Ιωάννα Μαλέσκου μετά από 1,5 μήνα ως μαμά φρέσκαρε τα μαλλιά της και έκανε την πρώτη της έξοδο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ιωάννα Μαλέσκου μετά από 1,5 μήνα ως μαμά φρέσκαρε τα μαλλιά της και έκανε την πρώτη της έξοδο

H Ιωάννα Μαλέσκου έκανε την πρώτη της βραδινή έξοδο αφότου έγινε μαμά και όλοι πρόσεξαν την ανανεωμένη της εμφάνιση και την καλλίγαμμη σιλουέτα της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου εδώ και σχεδόν 2 μήνες ζει την απόλυτη ευτυχία αφού έγινε για πρώτη φορά μαμά, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η ίδια, ωστόσο είναι αρκετά φειδωλή όσον αφορά την νέα της πραγματικότητα, όπως άλλωστε έχουν επιλέξει τόσον καιρό να κάνουν με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Δανιά. Μάλιστα, οι δυο τους παντρεύτηκαν λίγες μέρες πριν την γέννηση της κόρης τους κάτω από άκρα μυστικότητα.

Η νέα καθημερινότητα της παρουσιάστριας

Η παρουσιάστρια προσπαθεί, όπως κάθε μανούλα να προσαρμοστεί στην νέα της καθημερινότητα. Σε ένα post που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram πριν λίγο καιρό, η ίδια δημοσίευσε μια ενημέρωση από το κινητό της που της έλεγε ότι ο χρόνος που αφιερώνει στο κινητό της είναι μόλις 2 λεπτά. Η ίδια, μάλιστα χαριτολογώντας είπε ότι αυτός είναι και ο λόγος που δεν προλαβαίνει να απαντάει πολλές φορές σε μηνύματα και κλήσεις, οπότε οι φίλοι της ας δείξουν κατανόηση.

Screenshot-(283).png

Η βραδινή έξοδος και η ανανεωμένη εμφάνιση

Η Ιωάννα Μαλέσκου, όπως ενημέρωσε τους followers της χθες παρά την βροχή δεν πτοήθηκε και έκανε την πρώτη της βραδινή έξοδο μετά τη γέννα της κόρης της. Όπως παρατήρησαν οι περισσότεροι το πιλάτες που έκανε η ίδια καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης την έχει βοηθήσει αρκετά, με το σώμα της να επανέρχεται σιγά σιγά στην μορφή που είχε πριν την εγκυμοσύνη.

Μάλιστα, η ίδια είχε αναφέρει σε συνέντευξή της σχετικά με την εγκυμοσύνη και την γυμανστική: «Εγώ πάντως συνεχίζω να γυμνάζομαι, κάνοντας αποκλειστικά και μόνο pilates, και φτάνω μέχρι το σημείο που μπορώ, ανάλογα με τις δυνάμεις μου. Σε γενικές γραμμές έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τον Απρίλιο θα γεννήσω. Το θέλαμε πολύ αυτό το μωρό με τον Κωνσταντίνο. Ήταν μια πολύ συνειδητή απόφαση και τώρα περιμένουμε πώς και πώς τον ερχομό του».

https://www.instagram.com/reel/CppMKljIma0/

Πέρα βέβαια, από την σιλουέτα της η Ιωάννα Μαλέσκου φρέσκαρε και τα μαλλιά της αφού όπως φάνηκε από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η ίδια ανανέωσε το ξανθό χρώμα των μαλλιών της.

Η παρουσιάστρια είχε αφήσει άβαφα τα μαλλιά της κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, αφήνοντας να φανεί το φυσικό σκούρο καστανό χρώμα τους, πιθανώς για να δυναμώσουν.

https://www.instagram.com/p/CtHrOVArUYV/