Η Ιλένια Williams έδειξε με ένα story τι ακριβώς συμβαίνει στη σχέση με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο

Η Ιλένια Williams έδειξε με ένα story τι ακριβώς συμβαίνει στη σχέση με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είχε γενέθλια και η τούρτα του ήταν ιδιαίτερη όπως και ο Μισθοφόρος του Survivor.

Ο Κώστας Αναγωνστόπουλος, ο Μισθοφόρος του Survivor 2017 και All Star, είχε γενέθλια και σαν γνήσιος Δίδυμος προσκάλεσε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα σε ένα πάρτι γεμάτο χορό. Εννοείται πως ανάμεσα στα πρόσωπα που έδωσαν το παρών στο πάρτι αυτό ήταν και η Ιλένια Williams.

39 ετών ο Μισθοφόρος:

Σε ένα από τα καταστήματα των οποίων είναι ιδιοκτήτης, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έσβησε τα κεράκια στην ιδιαίτερη τούρτα του, πάνω στην οποία ήταν στρωμένα δελτία τζόκερ.

Κανείς δεν κατάλαβε αν είναι ο ίδιος το τζόκερ για τους φίλους του ή αν κέρδισε το τζόκερ με την Ιλένια στο πλευρό του.

Η φημολογούμενη ως αγαπημένη του πάντως, Williams, έσπευσε να κάνει ένα story με τον εορτάζοντα γράφοντας «Happy Birthday ΤΖΟΚΕΡ», μαζί με μια λευκή καρδιά και δύο emoji, ένα σκύλου κι ένα γάτας.

kost4s_3128107141385399014.jpg

Η σχέση Μισθοφόρτου- Ιλένιας:

«Ο Κώστας είναι πάρα πολύ κοντά μου τα τελευταία δύο χρόνια σχεδόν. Με στήριξε και με τον θάνατο του πατέρα μου. Αυτό» απάντησε η Ιλένια Ουίλιαμς στη Φαίη Φώτου και πρόσθεσε: «Θα σου πω ότι είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ήρεμη. Και να είχα σχέση με οποιονδήποτε, δεν θα σου το ‘λεγα. Δεν θέλω να απασχολήσω με τα προσωπικά μου. Έχει γίνει στο παρελθόν και δεν θέλω να ξαναγίνει» τόνισε η Ιλένια Ουίλιαμς πριν λίγο καιρό, όταν ο Μισθοφόρος είχε αποχωρήσει από το Survivor All Star.

Το σπίτι της Iλένιας Ουίλιαμς & το χιουμοριστικό σχόλιο του Μισθοφόρου για τις δουλειές του σπιτιού

Και μπορεί η Ιλένια Ουίλιαμς να μην επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα γύρω από την προσωπική της ζωή, ωστόσο η Μπέττυ Μαγγίρα, επικαλούμενη τις δικές της πηγές, είχε αποκαλύψει πως τα δύο παιδιά είναι μαζί:

«Έχω αποκλειστικό. Ο πειρατής Αναγνωστόπουλος μένει πίσω από το σπίτι μου σε ένα στενό. Έχω γειτόνισσα-κατάσκοπο που μου επιβεβαίωσε ότι είναι μαζί με την Ιλένια Ουίλιαμς εδώ και μήνες. Βγάζουν τα σκυλιά στο πάρκο μαζί βόλτα. Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια; Το επιβεβαιώνουμε απλά. Καλά να είναι τα παιδιά, χαρούμενα να είναι. Κάποια στιγμή θα βγουν και έξω μαζί, θα φανε» ανέφερε η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ.

https://www.instagram.com/p/B60tFODlfmQ/

Ιλένια και Μισθοφόρος ήρθαν κοντά το 2021 όταν προσέφεραν βοήθεια στους παθόντες από τις φωτιές στα Ελληνικά της Εύβοιας.