Βασίλης Μπισμπίκης: Οι διακοπές στην Ύδρα, η πόζα με μαγιό και το like στην Κωνσταντίνα Μπεκιάρη

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι διακοπές στην Ύδρα, η πόζα με μαγιό και το like στην Κωνσταντίνα Μπεκιάρη
NDP photo agency

Ένα like και μια νέα φάση στη ζωή του πρώην ζευγαριού. Ένα ταξίδι και μια πόζα δίπλα στο κύμα. Ο Βασίλης Μπισμπίκης ετοιμάζεται για ένα καλοκαίρι ξέγνοιαστο.

Είναι τηλεοπτικά τουλάχιστον η περίοδος του block, delete και unfollow αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται πως λειτουργεί και η αντίστροφη τακτική και του follow και του like, ειδικά σε περιπτώσεις ανθρώπων που υπήρξαν οικογένεια, έχουν αγαπηθεί πολύ και έχουν αποκτήσει μαζί και ένα παιδί.

Ο λόγος για τον Βασίλη Μπισμπίκη και την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Στο νέο inspirational ποστ της Κωνσταντίνας, για τα εμπόδια και το πώς τα ξεπερνάμε, ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε το Like του δείχνοντας πως δύο χρόνια μετά το διαζύγιο, υπάρχει μια ηρεμία και μια νέα δυναμική στον δεσμό τους και στον τρόπο που μεγαλώνουν τον γιο τους Κωνσταντίνο.

Άδικο μια δυναμική γυναίκα σαν την Κων/να Μπεκιάρη να γίνεται γνωστή για όλους τους λάθος λόγους

https://www.instagram.com/p/CtqlV2GovdZ/

«Τα εμπόδια είναι για να τα πηδάμε! Όσο γι αυτούς που μας τα βάζουν, ρίξτε τους ένα χαμόγελο και συνεχίστε….. #courage #power #liveyourbestlife #bestrong #smile», έγραψε η Κωνσταντίνα που πριν δύο χρόνια και μετά από 15 έτη γάμου με τον Βασίλη Μπισμπίκη ξεπερνούσε τον χωρισμό και έκανε τη μεγάλη αλλαγή στην επαγγελματική της ζωή αφού παραιτήθηκε από κομβική θέση μεγάλη κατασκευαστικής εταιρίας.

vasilis.jpg

Προτεραιότητα ο γιος τους

https://www.instagram.com/p/CtOYiMYIYf7/

Η Μπεκιάρη, που έχει ήδη ξεκινήσει μια νέα επιχειρήση εαστίασης στο κέντρο της Αθήνας, ετοιμάζεται για ένα καλοκαίρι με τον γιο της γεμάτο ήλιο και θάλασσα.

bisbikis.jpg

Ο μπαμπάς του μικρού είναι πάντα εκεί για τον δεκάχρονο και δηλώνει χαζομπαμπάς:

«Δεν θέλω να είμαι φίλος με τον γιο μου, θέλω να είμαι ο πατέρας του. Θέλω όμως να έχουμε μία τέτοια σύνδεση, όπου να ανοιγόμαστε και να λέει ο καθένας αυτό που αισθάνεται, να είναι ειλικρινής μαζί μου και να μη φοβάται να μου πει ό,τι είναι να μου πει. Είναι μικρούλης ακόμη, είναι μόλις δέκα χρονών, αλλά είμαι και εγώ ένας χαζομπαμπάς, του τα δίνω όλα. Ο γιος μου είναι λατρεία, είναι η αδυναμία μου, είναι ο άγγελός μου», έχει δηλώσει ο ηθοποιός και στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

https://www.instagram.com/p/CJRBQ7pFamu/

Οι διακοπές του Βασίλη με τη Δέσποινα στην Ύδρα

Τις ημέρες αυτές, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έκαναν ένα διάλειμμα στην καθημερινότητά τους και επισκέφτηκαν την Ύδρα όπου και απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα.

https://www.instagram.com/p/CuADJ1usqKn/

Η Δέσποινα έγραψε χαρακτηριστικά:

«Για αυτό λέω χρόνια τώρα πως ζούμε στην ωραιότερη χώρα του κόσμου!
Σε 70’ βρεθήκαμε στην πανέμορφη Ύδρα και αγκαλιάσαμε το καλοκαίρι! Έστω και για λιγες ωρες ήταν υπεροχο που ξάπλωσα στη μοναδική αμμώδη παραλία του νησιού», έγραψε η τραγουδίστρια, δημοσιεύονται πόζες δίπλα στο κύμα μαζί με τον Βασίλη και το κοινό να γράφει:

«Είχες όμως και την καλύτερη παρέα»!

«Ωραία είσαι Δέσποινα. Έχεις και τον Βόσκαρη δίπλα σου»

«Να είστε πάντα οπως είστε τωρα»