«Η καρδιά μπαίνει σε καινούργια μονοπάτια»: Η Κλέλια Ρένεση αποχαιρετά τη μεγάλη της αγάπη

Κατερίνα Μπούσιου
«Η καρδιά μπαίνει σε καινούργια μονοπάτια»: Η Κλέλια Ρένεση αποχαιρετά τη μεγάλη της αγάπη

«Αντίο στην Καίτη Κίτσο της καρδιάς μας»: Μουρμούρα τέλος για την Κλέλια Ρένεση. Η άγνωστη ιστορία γύρω από την κόρη της Κοραλία και την τηλεοπτική σειρά. 

Η Κλέλια Ρένεση αιφνιδίασε τους φανς της σήμερα το πρωί ανακοινώνοντας τα νέα της σχέδια και το τέλος της στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Το κείμενο της ήταν γλυκό και αγαπησιάρικο, όπως και η ιστορία που συνδέει την γέννηση της κόρης της με την τηλεοπτική σειρά.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη

Η Κλέλια Ρένεση αρχικά ξεκίνησε τις σπουδές στην Ιατρική στη Ρώμη έχοντας στο μυαλό της να ακολουθήσει τον επαγγελματικό δρόμο του πατέρα της. Όμως η ζωή είχε άλλα σχέδια και η ίδια μαγεύτηκε από τον κινηματογράφο και το θέατρο. Προτίμησε τη σκηνή και έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση, στη σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου «10η εντολή».

Αλλά τα τελευταία 5 χρόνια την λατρέψαμε ως την Καίτη Κίτσο στο «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», στο πλευρό του κυρ Ηλία της, του Βλαδίμηρου Κυριακίδη.

https://www.instagram.com/p/B7Dg1lClPE-/

Εντελώς ξαφνική ήταν η απόφασή της να αποχωρήσει από τη σειρά, αλλά μάλλον αυτός ο κύκλος κλείνει όμορφα και πάνω από όλα ήρεμα. Με ένα πολύ όμορφο κείμενο αποχαιρέτησε στα social media την Καίτη της καρδιάς της, τον δυναμίτη του Πύργου.

Και όπως γράφει: «Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη που λέει και το ρητό και όπου Ρώμη η πηγή του καθενός. Με ένα πέπλο χαρμολύπης αποχαιρετώ την πανέμορφη «Οδό Μουρμούρας» καθώς κλείνει για μένα φέτος αυτός ο υπέροχος πενταετής κύκλος. Ελπίζω μέσα από την καρδιά μου, η Καιτούλα, η Καιτάρα, η Καίτη Κίτσο, αυτός ο δυναμίτης που δημιούργησε ο Παναγιώτης Χριστόπουλος και πλαισίωσε με τόση αγάπη όλη η ομάδα να άγγιξε τις καρδιές σας και να σας θύμισαν τι σημαίνει αγάπη όπως έκανε και σε μένα. Εγώ και η Καίτη αποχαιρετούμε το πλοίο το οποίο θα συνεχίσει το ταξίδι του και ευχόμαστε έστω και λίγο να σας ανεβάσαμε το ηθικό στις δύσκολες μέρες. Κάθε ιστορία που επιλέγω να πω στον κόσμο μέσα από τη δουλειά μου, έχει και ένα κομμάτι της καρδιάς μου μέσα, που το αφήνω σαν περιστέρι να πετάξει ελεύθερο. Ελπίζω πάντα να ευλογούμε με τόσο ωραία πλάσματα (ρόλους) και να φωτίζω έστω και λίγο τις ομίχλες της καθημερινότητας, όποτε και όπως το καταφέρνω. Τα πράγματα τελειώνουν γιατί πρέπει η καρδιά να μπει σε καινούργια μονοπάτια. Με πολλή αγάπη».

https://www.instagram.com/p/CttAkczolqq/

Η σειρά έχει συνδεθεί με τον πιο όμορφο τρόπο και με την κόρη της Κοραλία. Έμεινε έγκυος στο ενδιάμεσο της πρώτης και δεύτερης σεζόν και μάλιστα όπως είχε αποκαλύψει και η συμπρωταγωνίστριά της Ελένη Κοκκίδου: «Είναι το μωρό μας. Ζήσαμε την εγκυμοσύνη της και τώρα ζούμε το μωρό. Την έχει μαζί της στα γυρίσματα. Χθες είχαμε μία φωτογράφιση και την έφερε μαζί της και είναι μία κούκλα».

https://www.instagram.com/p/CKt6cplFDP_/

Οι φανς της σειράς αλλά και της Κλέλιας πλημμύρισαν με σχόλια τα προφίλ της στο Facebook αλλά και στο Instagram με απορία αλλά και με συγκίνηση για την Καίτη της καρδιάς τους.

Μένει να δούμε στο φινάλε της σειράς πως θα υποστηριχθεί σεναριακά η απουσία της την επόμενη σεζόν. Με χωρισμό; Με μετακόμιση;