H Δανάη Μπάρκα ποζάρει με μαγιό και δημιουργεί τη δική της λιακάδα ακόμη και όταν δεν έχει ήλιο

H Δανάη Μπάρκα ποζάρει με μαγιό και δημιουργεί τη δική της λιακάδα ακόμη και όταν δεν έχει ήλιο

Η Δανάη Μπάρκα δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της από την παραλία και μας βάζει σε καλοκαιρινό mood. Οι ωραιότερες photos με μαγιό και τα βαθυστόχαστα μηνύματα προς τους διαδικτυακούς της φίλους.

H Δανάη Μπάρκα μετρά αντίστροφα για τις καλοκαιρινές της διακοπές αφού σε λίγες ημέρες το «Πάμε Δανάη» θα ρίξει αυλαία για τη φετινή σεζόν και οι συντελεστές θα έχουν στη διάθεσή τους δύο μήνες ξεκούρασης. Η 30χρονη είναι πλέον μια από τις πιο δημοφιλείς και πολλά υποσχόμενες παρουσιάστριες της γενιάς της, παρά την μικρή της εμπειρία στην TV.

Η νεαρή ηθοποιός έχει αποκτήσει το δικό της fan club, που την παρακολουθεί καθημερινά στους δέκτες του μέσα από τη συχνότητα του MEGA και την στηρίζει σε κάθε της νέο βήμα.

Η οικοδέσποινα του «Πάμε Δανάη» έχει ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το προφίλ της στο Instagram να μετρά σήμερα περισσότερους από 345 χιλιάδες ακολούθους. Η Δανάη φημίζεται για τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνειά της και δεν διστάζει να μοιράζεται αλήθειες και σκέψεις με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Οι νέες φωτογραφίες με μαγιό και το inspiring μήνυμα

Πριν λίγες ημέρες η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε στην Μεσσηνία και συγκεκριμένα στις Κιτριές όπου περνά μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών. Η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου έχει επενδύσει στην περιοχή δημιουργώντας μια σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα στη μεσσηνιακή Μάνη.

https://www.instagram.com/p/CtWIrS3s6vT/

«Μερικές φορές πρέπει να δημιουργείς την δική σου λιακάδα», έγραψε πριν λίγες ημέρες η παρουσιάστρια του MEGA στη λεζάντα της ανάρτησής της.

H Νόνη Δούνια σχολίασε γλυκά το post της Δανάης γράφοντας: «Είσαι η λιακάδα».

sxolio.jpg

Παρά τα ποικίλα σχόλια που έχει δεχθεί στα social media για την εικόνα της, η παρουσιάστρια δεν δείχνει να πτοείται από τους haters και εξακολουθεί να παραδίδει μαθήματα αυτοπεποίθησης. Οι πόζες της Δανάης με μαγιό είναι 100% αυθεντικές ενώ τα αποφθέγματα που τις συνοδεύουν δείχνουν πόσο «φωτεινός» άνθρωπος είναι.

Η τρυφερή αφιέρωση της Δανάης Μπάρκα στον πρώην της ίσως κρύβει μια αλήθεια για τη σχέση τους

Οι ωραιότερες (και πιο ακομπλεξάριστες) φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα με μαγιό

H ηθοποιός-παρουσιάστρια διακατέχεται από πηγαίο αυθορμητισμό εντός αλλά και εκτός κάμερας και δεν διστάζει να δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Ce3mbuaLklS/

Οι πόζες της με μαγιό είναι τόσο cool και ανεπιτήδευτες όσο εκείνη ενώ οι λεζάντες που τις συνοδεύουν δείχνουν πόσο βαθυστόχαστος και ευαίσθητος άνθρωπος παραμένει μέχρι και σήμερα.

«Όλα επιτρέπονται στην παραλία. Το μόνο που απαγορεύεται, είναι τα… σκουπίδια», είχε γράψει παλαιότερα η παρουσιάστρια ποστάροντας την πιο ανέμελη φωτογραφία της με μαγιό.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της με μαγιό.

Πηγή κεντρικής: danai_barka