Michelle & Barack Obama έκαναν διακοπές στην Αντίπαρο και μια πολύ ευγενική χειρονομία

Τσακιρίδου Χριστίνα
Michelle & Barack Obama έκαναν διακοπές στην Αντίπαρο και μια πολύ ευγενική χειρονομία

H Michelle και ο Barack Obama φιλοξενήθηκαν από τον Tom Hanks και τη Rita Wilson στις Κυκλάδες και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αντίπαρο βρέθηκε πριν λίγα 24ωρα ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama και η σύζυγός του, Michelle, ως καλεσμένοι του Tom Hanks και της Rita Wilson οι οποίοι διατηρούν εξοχική κατοικία στο νησί.

Oι διακοπές των Obama στην Αντίπαρο

Το ζεύγος Obama φιλοξενήθηκε στο σπίτι του διάσημου ηθοποιού και της συζύγου του και απόλαυσαν τις ολιγοήμερες διακοπές τους στη χώρα μας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η αγαπημένη παρέα πραγματοποίησε εξορμήσεις με σκάφος και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων, όπως η Σίφνος, αλλάζοντας συνεχώς πρόγραμμα για να μην γίνουν αντιληπτοί από τους παπαράτσι.

Η Michelle Obama αποκάλυψε το μυστικό του επιτυχημένου γάμου της με τον Barack Obama

Μετά την περιήγησή τους στα καταγάλανα νερά οι τέσσερις φίλοι απόλαυσαν εκλεπτυσμένες γεύσεις από τα χέρια του διάσημου private chef, Luca Furini που εργάζεται στην Αντίπαρο και είχε το προνόμιο να μαγειρέψει για τον πρώην πλανητάρχη και την παρέα του.

@luca_chef

O γνωστός σεφ δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram τα χειρόγραφα σημειώματα που άφησε η διάσημη παρέα στο βιβλίο επισκεπτών, στα οποία τόσο οι Obama όσο και ο Τοm Hanks τον ευχαριστούν για τα υπέροχα πιάτα που γεύτηκαν. Ο Furini έχει εργαστεί για δύο χρόνια σε εστιατόριο με αστέρι Michelin και τον τελευταίο χρόνο εργάζεται ως ιδιωτικός σεφ.

To χειρόγραφο σημείωμα του Barack Obama προς τον σεφ

Ο Barack Obama έγραψε ένα χειρόγραφο σημείωμα στον σεφ ευχαριστώντας για «αυτό το υπέροχο ταξίδι» και δηλώνοντας «ιδιαιτέρως ευγνώμων για τη φιλοξενία».

simeioma.webp

«Σας ευχαριστούμε για τις υπέροχες μέρες στο όμορφο σκάφος σας. Σας είμαστε ευγνώμονες», έγραψε στο σημείωμα η Μichelle Obama. Ο Tom Hanks έκανε μια λιτή αλλά περιεκτική σημείωση γράφοντας τη λέξη «ευτυχία».

H φιλία των Obama με τον Τοm Hanks

Ο Τοm Hanks και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ συνδέονται με μακροχρόνια φιλία. Το 2016 ο σταρ της μεγάλης οθόνης είχε βρεθεί στον Λευκό Οίκο για να λάβει το μετάλλιο ελευθερίας, την ανώτατη τιμητική διάκριση από τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ. Τα δύο ζευγάρια διατηρούν άριστες σχέσεις και έχουν κάνει αρκετές φορές κοινές διακοπές.

Πηγή κεντρικής: apimages.com