Σύγκρουση μέχρι θανάτου στον Σασμό για Καλλιόπη και Βασιλική - Η δολοφονική απόπειρα

Κατερίνα Μπούσιου
Σύγκρουση μέχρι θανάτου στον Σασμό για Καλλιόπη και Βασιλική - Η δολοφονική απόπειρα

Τζομπανάκη VS Λαμπροπούλου: Η δολοφονική απόπειρα στον Σασμό τα ανατρέπει όλα λίγο πριν την τρίτη σεζόν. 

Φίλοι και εχθροί γίνονται ένα στα τελευταία επεισόδια του Σασμού, μία ανάσα πριν από την τρίτη σεζόν. Και ενώ φαινομενικά μπορεί να έχουμε ανακωχή με τη Βασιλική και τον Μαθιό, η Μαρία Τζομπανάκη δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα. Ο ρόλος της ως Καλλιόπη φτάνει μέχρι και τη δολοφονία.

Η δολοφονική απόπειρα κατά της Βασιλικής αλλάζει τα δεδομένα

Στον Σασμό όλοι περιμένουμε με αγωνία το συγκινητικό φινάλε με τον γάμο του Αστέρη και της Αργυρώς, για να κλείσει όμορφα και δίκαια η δεύτερη σεζόν.

Μέχρι να φτάσουμε σε αυτή τη σκηνή όμως, θα ζήσουμε δράματα. Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου που έχει περάσει τα πάνδεινα σε αυτή τη σειρά ως Βασιλική θα ζήσει ένα νέο μαρτύριο.

https://www.instagram.com/p/CttmaezIGmA/

Δεν έχει υπολογίσει πως ενώ φαινομενικά υπάρχει μία ανακωχή με τον Μαθιό και του έχει ορκιστεί ότι δεν θα είναι εκείνη που θα τον καταδώσει στην αστυνομία, δεν έχει υπολογίσει τον απρόβλεπτο παράγοντα που λέγεται Καλλιόπη.

Η οποία ειδοποιείται ξαφνικά από τον Μαθιό ότι η Βασιλική βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα. Για άλλο λόγο βέβαια και όχι για τον φόνο του Στεφανή. Εν εξάλλω θα ορμήσει για να την δολοφονήσει σύμφωνα με το περιοδικό Mytv. Θα δούμε όπως και στο ομότιτλο βιβλίο τη δολοφονία της ηρωΐδας;

https://www.instagram.com/p/Ctlbj-ZKDtm/

Δεν θα έχουμε αποχώρηση της Μαριλίτας Λαμπροπούλου από τη σειρά όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες, ούτε και θάνατο (προς το παρόν) της Βασιλικής. Ναι, θα είναι σκληρή η απόπειρα της Καλλιόπης που θα λειτουργήσει και για να φοβίσει τη νύφη της, αλλά δεν θα φτάσει μέχρι τέλους.

Οριστικό τέλος για δύο ζευγάρια στον Σασμό και μία αυτοκτονία που φέρνει ταραχή

Γιατί ξέρει ότι ο Μαθιός δεν θα ζήσει χωρίς τη γυναίκα του.

Τελικά αυτό που θα κρατηθεί από το βιβλίο θα είναι μόνο η αποκάλυψη που θα κάνει ο Αστέρης σε σχέση με τον αδελφό του και θα σοκαριστεί. Όταν πληροφορηθεί ότι η μητέρα του και ο αδελφός του έκρυψαν το μεγάλο μυστικό θα αντιδράσει πολύ έντονα.