Η Χριστίνα Μπόμπα γυμνάζεται με Πάριο και ο Σάκης Τανιμανίδης δεν χάνει ευκαιρία να την «πειράξει»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Χριστίνα Μπόμπα γυμνάζεται με Πάριο και ο Σάκης Τανιμανίδης δεν χάνει ευκαιρία να την «πειράξει»

Η Χριστίνα Μπόμπα μετά την γέννηση των κοριτσιών της αφιερώνει συστηματικά χρόνο στο να κάνει γυμναστική, ώστε να βοηθήσει το σώμα της να επανέλθει πιο ομαλά.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι από τα πολύ ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τις δύο δίδυμες κόρες τους, την Αριάνα και τη Φιλίππα.

Το ζευγάρι, μάλιστα δημοσιεύει αρκετά συχνά στιγμιότυπα στους λογαριασμούς του στο Instagram από την καθημερινότητά τους είτε με τις μικρούλες είτε μόνο με τους ίδιους.

Το νέο τους σπίτι

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης με τα κορίτσια τους, προσωρινά έχουν μετακομίσει στην Αντίπαρο αφού το σπίτι τους βρίσκεται σε διαδικασία ανακαίνισης. Ο παρουσιαστής, μάλιστα είχε δημοσιεύσει πριν περίπου δύο μήνες στα social media του ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να βοηθάει στις εργασίες, κάνοντάς τα όλα «γυαλιά καρφιά».

https://www.instagram.com/reel/CsGhCcSAG1n/

Ωστόσο, και η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε πριν από λίγο διάστημα φωτογραφίες από την κατάσταση που βρίσκεται το σπίτι τους, στις οποίες φαίνεται ότι η ανακαίνιση βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Screenshot-(303).png

Οι στιγμές στην Αντίπαρο και το «τρολλάρισμα» του Τανιμανίδη

Παρ' όλα αυτά, όπως ήδη αναφέραμε οι δυο τους βρίσκονται μαζί με τις κόρες τους στην Αντίπαρο καταφέρνοντας να συνδυάσουν διακοπές και δουλειά. Από τα στιγμιότυπα που έχει δημοσιεύσει η influencer και ο παρουσιαστής, τους βλέπουμε να απολαμβάνουν τη θάλασσα, τις βόλτες και τα παιχνίδια με τις κόρες τους αλλά και ο ένας τον άλλο.

Η Χριστίνα Μπόμπα, παράλληλα δεν παραλείπει να κάνει και την γυμναστική της σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες δραστηριότητές της, αφού μετά την εγκυμοσύνη και τη γέννα των κοριτσιών έχει επιλέξει με την γυμναστική και τη διατροφή της να βοηθήσει το σώμα της να επανέλθει σταδιακά και ομαλά στην κατάσταση που ήταν πριν μείνει έγκυος.

Έτσι έκανε και χθες, επιλέγοντας να γυμναστεί παρέα με μια φίλη της στο σπίτι. Το ενδιαφέρον, ωστόσο του Σάκη Τανιμανίδη τράβηξαν, όπως φάνηκε και στο story του στο Instagram, τα τραγούδια που επέλεξαν για να τις συντροφεύουν στη γυμναστική τους, τα οποία ήταν από έναν συγκεντρωτικό δίσκο με νησιώτικα τραγούδια του Γιάννη Πάριου. Ο ίδιος, μάλιστα με πολύ χιούμορ έγραψε στην λεζάντα του βίντεο ότι «Η κατάσταση είναι της μάνας της τρελής».