Ο Βασάλος αποχώρησε από το Survivor και ο Μπάρτζης είναι ο master της στρατηγικής για το Twitter

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Βασάλος αποχώρησε από το Survivor και ο Μπάρτζης είναι ο master της στρατηγικής για το Twitter

Όσο πλησιάζουμε προς τον τελικό του Survivor οι παίκτες δείχνουν την στρατηγική τους ή μήπως επιβεβαιώνουν τη στρατηγική του Μπάρτζη;

Καθώς το παιχνίδι έχει γίνει πλέον ατομικό στο Survivor All Star, στο χθεσινό επεισόδιο είχαμε τον τρίτο αγώνα ασυλίας για την εβδομάδα. Τις προηγούμενες δύο τις είχαν κερδίσει ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ενώ από τα δύο συμβούλια είχαν προκύψει ως προτεινόμενοι ο Νίκος Μπάρτζης και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Παρ' όλα αυτά κάθε αγώνας ασυλίας είναι διαφορετικός κι έτσι η ατομική ασυλία που είχαν κερδίσει Σάκης και Μαριαλένα δεν μετρούσε για τον τρίτο αγώνα ασυλίας. Όλοι έπρεπε εκ νέου να ριχτούν στον στίβο μάχης για να την κερδίσουν ξανά.

Η τρίτη ασυλία και ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Την τρίτη ατομική ασυλία κέρδισε η Στέλλα Ανδρεάδου παίζοντας εναντίον του Σάκη σε μια εντυπωσιακή μονομαχία, πράγμα που σημαίνει πως ήταν ασφαλής για το χθεσινό συμβούλιο.

Στο συμβούλιο του νησιού παρ' όλα αυτά κι ενώ οι περισσότεροι πίστευαν ότι η Μαριαλένα θα είναι αυτή που θα ψηφιστεί, τελικά προτεινόμενη βγήκε η Σταυρούλα με τέσσερις ψήφους.

Η ίδια δεν περίμενε ότι θα βγει μόνη της στον «τάκο» ενώ η συζήτηση που ξεκίνησε μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα, αφού είδαμε να ξεδιπλώνονται νέες στρατηγικές ή όπως πρόσεξε το κοινό μάλλον να πετυχαίνει η στρατηγική του Νίκου Μπάρτζη.

Η Σταυρούλα ψηφίστηκε από τον Σάκη, τη Μαριαλένα, τον Ηλία και τον Μάριο με την αιτιολογία ότι ενώ όλο υποστηρίζει ότι πορεύεται στο παιχνίδι με γνώμονα το συναίσθημα, παρ' όλα αυτά όταν ως καλύτερη παίκτρια έπρεπε να φτιάξει την ομάδα της για τον αγώνα επάθλου δεν επέλεξε ποτέ τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος είναι ο φίλος της στο παιχνίδι. Ο Μάριος Πρίαμος επεσήμανε μάλιστα πως ενώ στην δεύτερη ψηφοφορία είχε ψηφίσει τον Σάκη όχι αγωνιστικά αλλά επειδή είχε βοηθήσει την Μαριαλένα να κερδίσει την ατομική ασυλία, τελικά χθες άλλαξε την ψήφο της ψηφίζοντας τη Μαριαλένα για αγωνιστικούς λόγους. Επομένως, για τον Μάριο Πρίαμο η Σταυρούλα ακολουθεί κι αυτή μια δική της στρατηγική που ανάλογα με το τι έχει συμβεί προσαρμόζεται.

Ως προς το ποιος τελικά αποχώρησε από το παιχνίδι, αυτός ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος αν και σάστισε στην αρχή καθώς δεν περίμενε αυτή την κατάληξη, τελικά αποδέχθηκε ότι ήταν ο λιγότερο αγαπητός στο κοινό - παρότι στο Survivor οι περισσότεροι παίκτες δεν τον ψήφιζαν για τον αντίθετο λόγο - και αποχώρησε καταλαμβάνοντας την 8η θέση στην τελική κατάταξη του All Star.

Ο Νίκος Μπάρτζης και η στρατηγική του κέρδισαν για άλλη μια φορά

Από το τρίτο συμβούλιο για το κοινό αποδείχθηκε πως για ακόμα μια φορά ο Νίκος Μπάρτζης αν και τραυματίας κατάφερε με την στρατηγική του να παραμείνει και να διώξει έναν αρκετά δύσκολο αντίπαλο όσον αφορά τη δημοφιλία τουλάχιστον στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο παίκτης του Survivor είχε εκμυστηρευτεί στον Σάκη, τη Μαριαλένα αλλά και τον Βασάλο ότι θα ψηφίσει την Σταυρούλα, ωστόσο οι τρεις τους δεν γνώριζαν αν όντως θα γίνει αυτό ή αν εκείνος μπλοφάρει. Παρ' όλα αυτά, ο Σάκης και η Μαριαλένα ενώ τόσο καιρό ψήφιζαν αγωνιστικά τελικά αυτή τη φορά ψήφισαν την καλύτερη αγωνιστικά γυναίκα του παιχνιδιού, ίσως επειδή όπως είπε το κοινό άκουσαν τον Νίκο Μπάρτζη και προκειμένου να μην βγει η Μαριαλένα υποψήφια, ακολούθησαν την ψήφο που έδωσε εκείνος.

Έτσι, το κοινό στο Τwitter δεν γινόταν να μην σχολιάσει το γεγονός πως η στρατηγική του Μπάρτζη φαίνεται να έχει καλύτερο αποτέλεσμα από εκείνη του Σπύρου Μαρτίκα, δεδομένου και του σημείου που βρισκόμαστε.

Δεν ήταν όμως μόνο ότι ο Νίκος Μπάρτζης απέδειξε πως ακόμα και ο Σάκης μπορεί να ψηφίσει με όχι αγωνιστικά κριτήρια, είναι πως λόγω της υποψηφιότητάς της η Σταυρούλα ήρθε σε ρήξη με τον Μάριο κυρίως, αλλά και τον Ηλία με τους οποίους έκανε παρέα. Επομένως, θα έχει πολύ ενδιαφέρον για το τηλεοπτικό κοινό και μάλλον και για τον Νίκο Μπάρτζη, να δούμε πώς θα κινηθούν οι παίκτες αφού την εβδομάδα που έρχεται θα αποχωρήσουν 2 παίκτες σύμφωνα με τα όσα είπε ο Γιώργος Λιανός.