Χριστίνα Μπόμπα: Η αποστομωτική απάντηση follower σε τοξικό σχόλιο για το σώμα της

Χριστίνα Μπόμπα: Η αποστομωτική απάντηση follower σε τοξικό σχόλιο για το σώμα της

H Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε το μπικίνι της και πόζαρε στον φακό με αυτοπεποίθηση χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες. Ο «πόλεμος» των followers στα σχόλια και η αποστομωτική απάντηση.

H Χριστίνα Μπόμπα, ο Σάκης Τανιμανίδης και οι κόρες τους έχουν μετακομίσει προσωρινά στην Αντίπαρο αφού πρόσφατα ανακοίνωσαν ότι πραγματοποιούν ολική ανακαίνιση στο σπίτι τους στην Αθήνα το οποίο και αποχωρίστηκαν μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες.

Το αγαπημένο ζευγάρι και τα Τανιμανιδάκια (Αριάνα και Φιλίππα) απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο Αιγαίο και δεν σταματούν να μοιράζονται #familygoals εικόνες από το νησί της καρδιάς τους.

Η τετραμελής οικογένεια θα γιορτάσει αύριο τα δεύτερα γενέθλια των διδύμων αφού στις 23 Ιουνίου 2021 η Χριστίνα Μπόμπα έκανε στον σύζυγό της το πολυτιμότερο δώρο, τα παιδιά τους.

Η νέα φωτογραφία με μαγιό και η αποστομωτική απάντηση follower σε τοξικό σχόλιο για το σώμα της

Πριν από λίγες ώρες η γνωστή influencer-επιχειρηματίας φόρεσε το φλογερό κόκκινο μπικίνι της και πόζαρε στον φακό με θέα τη θάλασσα.

https://www.instagram.com/p/CtwcmAGKclF/

Δύο χρόνια μετά τον τοκετό η Χριστίνα Μπόμπα έχει ανακτήσει πλήρως την καλλίγραμμη σιλουέτα της αν και η ίδια δηλώνει πως δεν έχει χάσει ακόμη όλα τα κιλά που επιθυμεί, κυρίως από την περιοχή της κοιλιάς.

Τα δίδυμα Τανιμανίδη είναι επίδοξες MasterChef και η Χριστίνα Μπόμπα καμαρώνει

«Γιατί ρουφιέσαι το βλέπουμε ότι έχεις παχύνει», έγραψε (δυστυχώς!) μια follower κάτω από την ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα.

sxolia.jpg

Η «πληρωμένη» απάντηση δεν ήρθε από την ίδια την influencer αλλά από μια fan η οποία πολύ ορθά επισήμανε: «Μπράβο σας για το εξαιρετικό σχόλιο. Ο σεβασμός και η αλληλεγγύη δεν πρέπει να ναι στο λεξικό σας. Αφήστε που η κοπέλα έχει και τέλειο σώμα».

Η απάντηση στις φήμες εγκυμοσύνης

Πρόσφατα η 34χρονη δέχθηκε κάποια απρεπή σχόλια στο Instagram και πολλοί αναρωτήθηκαν αν είναι ξανά έγκυος. Η απάντηση της Χριστίνας Μπόμπα δεν άργησε να έρθει με την influencer να βάζει τέλος στις φήμες εγκυμοσύνης τονίζοντας: «Αχ απλώς δεν έχω χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Δεν είσαι η μόνη που το γράφεις».

sxolio1.jpg

Η ζωή στην Αντίπαρο και το #bikinibody της Χριστίνας Μπόμπα

Η 34χρονη γυμνάζεται σε τακτική βάση και τα αποτελέσματα είναι ορατά στο σώμα της.

Πιο θηλυκή, υγιής και fit από ποτέ, η Χριστίνα Μπόμπα δεν σταματά να ποζάρει με τα μαγιό της, χαρίζοντάς μας αξιοζήλευτες εικόνες.

Σε όσους την κατηγορούν για υπερπροβολή της προσωπικής της ζωής η influencer είχε απαντήσει παλαιότερα μέσα από το «Πρωινό» αναφέροντας: «Σίγουρα αυτό θέλουμε, αυτό κάνουμε και ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που θέλει κι αυτό που αισθάνεται, εφόσον δεν προσβάλλει και δεν ενοχλεί κάποιον άλλον, δεν έχει λόγο να ακούσει τον άλλον… Ο καθένας έχει άποψη για εμένα, για τον Σάκη, για εσάς, για όλους… Αυτό που θεωρεί υπερπροβολή κάποιος για μένα δεν είναι υπερπροβολή, αλλά μία φυσιολογική χρήση των social media ενός ζευγαριού που είναι ενεργό. Όταν δηλαδή είμαι όλη μέρα με τα μωρά μου, θα δείξω τα μωρά μου. Όταν ήμουν όλη μέρα στη δουλειά μου, θα δείξω τη δουλειά μου. Είναι μία συνέχειά μου, ένας τρόπος έκφρασης, έχω άμεση επικοινωνία με τον κόσμο που με ακολουθεί».

Πηγή κεντρικής: chrismpo