Βίκυ Σταυροπούλου & Χρήστος Χατζηπαναγιώτης εκτός από φίλοι, έχουν φτιάξει έναν παράδεισο στη Μάνη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Βίκυ Σταυροπούλου & Χρήστος Χατζηπαναγιώτης εκτός από φίλοι, έχουν φτιάξει έναν παράδεισο στη Μάνη

Μία σχέση ζωής που χτίστηκε πάνω σε ένα υπέροχο ξενοδοχειακό συγκρότημα με φόντο μια μαγική θέα.

Η Βίκυ Σταυροπούλου και Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι κολλητοί φίλοι και συγκατοικούν έδω και πολλά χρόνια. Η κόρη της ηθοποιού, Δανάη Μπάρκα έχει αναφερθεί πολλές φορές δημόσια στον δεύτερο «μπαμπά της», τον οποίο λατρεύει. Οι 2 ηθοποιοί αποφάσισαν να κάνουν μια επένδυση μαζί εδώ και λίγα χρόνια, αγοράζοντας ένα μαγευτικό κτήμα στην Πελοπόννησο.

Το ονειρεμένο κτήμα των Σταυροπούλου- Χατζηπαναγιώτη

Μετά από συζητήσεις η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης προχώρησαν στην αγορά ενός αγροκτήματος το οποίο μετέτρεψαν σε ένα luxury, ξενοδοχειακό συγκρότημα.

https://www.instagram.com/p/Bjt5icmHhoK

Ουσιαστικά μιλάμε για μία μονάδα αγροτουρισμού. Το κτήμα βρίσκεται στη Σάντοβα, στον Κάμπο Μάνης, στις πλαγιές του Ταϋγετου, που εδώ και μερικά χρόνια αποτελεί για εκείνους το «ησυχαστήριό τους».

Το αστείρευτο χιούμορ της Βίκυς Σταυροπούλου κάνει τη Δανάη Μπάρκα να ξεκαρδιστεί από τα γέλια

Δεν είναι λίγες οι φορές που περνούν εκεί τις καλοκαιρινές τους διακοπές μαζί με καλούς φίλους και την κόρη της Βίκυς, Δανάη Μπάρκα. Η φυσική του θέση και η μαγευτική του θέα, το καθιστούν τον ιδανικό προορισμό χαλάρωσης και αποσύνδεσης από την βουή της πόλης, δίπλα στην φύση.

https://www.instagram.com/p/BtRFDUqHrkS

«Είχαμε πάρει πριν από αρκετά χρόνια ένα κτήμα στην αρχή της μεσσηνιακής Μάνης, στον Κάμπο, και προχωρήσαμε σε μια επένδυση. Κάνουμε ένα μικρό αγροτοτουριστικό κτήμα. Μπορεί να πηγαίνει κάποιος να ενοικιάσει ένα δωμάτιο, στούντιο – στο σύνολο τους είναι 5 θα έχει την ησυχία του, το μποστάνι του απέξω, να μπορεί να κόψει την ντομάτα του να φάει, ενώ έχει και υπέροχη θέα», έχει δηλώσει στο παρελθόν για το κτήμα που έχουν δημιουργήσει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

https://www.instagram.com/p/CbmxncLMm9Z

«Είναι ένα κτήμα όπου έχουμε δώσει μεγάλη προσοχή στο βιολογικό προσανατολισμό του, δεν χρησιμοποιούμε φάρμακα στα φυτά, τα λουλούδια και τα μποστάνια μας, δεν χρησιμοποιούμε χημικά. Μόνο νεράκι, χώμα και τον υπέροχο ήλιο της Μάνης», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/Bui53CnHMA5

Πηγή κεντρικής: NDP

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις περισσότερες φωτογραφίες από το υπέροχο κτήμα των 2 ηθοποιών.