Η Τάμτα ποζάρει με τη μαμά της και την κόρη της και είδαμε τρεις γενιές δυνατών γυναικών

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Τάμτα ποζάρει με τη μαμά της και την κόρη της και είδαμε τρεις γενιές δυνατών γυναικών

Η Τάμτα βρέθηκε στο πάρτι του Στέλιου Κουδουνάρη για τα γενέθλιά του συνοδευόμενη από τη μαμά της και την κόρη της και η ομοιότητά τους είναι φοβερή.

Την Τάμτα την γνωρίσαμε μέσα από το μουσικό talent show "Super Idol" το 2004 και παρότι κατέκτησε τη 2η θέση η ίδια έχει καταφέρει μετά από 19 χρόνια να «χτίσει» μια πολύ πετυχημένη καριέρα κάνοντας μόνο ανοδικά βήματα ενώ από πολλούς θεωρείται και fashion icon αφού οι εμφανίσεις της είναι μία και μία.

Η Τάμτα με την μαμά και την κόρη της

Η τραγουδίστρια βρέθηκε προχθές το βράδυ στο πάρτι γενεθλίων του σχεδιαστή και κριτή του My Style Rocks, Στέλιου Κουδουνάρη, δεν ήταν όμως μόνη της εκεί, αφού την συνόδευαν η μαμά της και η κόρη της.

Η Τάμτα, αν και δεν το κάνει συχνά, δημοσίευσε μια φωτογραφία από το πάρτι με τη μαμά της και την Έλενα Παπαρίζου και η ομοιότητά τους ήταν τόσο μεγάλη που φαινόταν λες κι οι δυο τους ήταν αδερφές κι όχι μαμά με κόρη. Μάλιστα, από την φωτογραφία φαίνεται πως και η μαμά της έχει και η ίδια ένα αρκετά προσεγμένο στυλ.

355648075_579736890953455_6108055362629110528_n.jpg

Άλλο ένα κοινό που έχει η Τάμτα με τη μαμά της είναι η αγάπη στις αλλαγές των μαλλιών τους. Για την τραγουδίστρια το γνωρίζαμε, ωστόσο όπως βλέπουμε στη φωτογραφία η μαμά της επέστρεψε στο ξανθό χρώμα στα μαλλιά της ενώ πριν λίγα χρόνια τα είχε κάνει ginger.

https://www.instagram.com/p/BFJZqTLH2-A/

Ύστερα η Τάμτα, δημοσίευσε και μια φωτογραφία των τριών τους, δηλαδή της ίδιας με την μαμά και την κόρη της και έγραψε στη λεζάντα «Three generations of strong women» δηλαδή «Τρεις γενιές δυνατών γυναικών».

356188032_2440628156098230_2323839246419115323_n.jpg

Η Τάμτα και η σχέση της με την κόρη της

H Τάμτα έφερε στον κόσμο την κόρη της Άννυ στην τρυφερή ηλικία των 14 χρονών. Η Άννυ πλέον θα κλείσει τα 28, ωστόσο φαίνεται λες και οι δυο τους είναι είτε δύο πολύ καλές φίλες είτε αδερφές λόγω του ότι η τραγουδίστρια την έκανε σε τόσο μικρή ηλικία.

Αν και δεν βλέπουμε στο προφίλ της τραγουδίστριας αρκετά συχνά κοινές τους φωτογραφίες, η ομοιότητά τους είναι κάτι που παρατηρεί κανείς εξ αρχής, όπως έγινε στα περσινά γενέθλια της κόρης της, όπου η Τάμτα δημοσίευσε μια φωτογραφία της στα social media για να της ευχηθεί ευχηθεί δημοσίως.

anny_tamta.jpeg

Παρά την ομοιότητά τους εξωτερικά η Τάμτα έχει αναφέρει σε συνέντευξή της ότι είναι πολύ διαφορετικές στον χαρακτήρα με την κόρη της. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν μοιάζουμε καθόλου! Δεν έχουμε καμία σχέση. Η κόρη μου έχει μία πανίσχυρη προσωπικότητα. Εγώ δεν ήμουν έτσι. Εκείνη είναι περισσότερο αυτόνομη και ανεξάρτητη».