Τα Τανιμανιδάκια έγιναν 2 ετών και έσβησαν την πιο αισιόδοξη τούρτα στην αγκαλιά των γονιών τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Τα Τανιμανιδάκια έγιναν 2 ετών και έσβησαν την πιο αισιόδοξη τούρτα στην αγκαλιά των γονιών τους

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα γιορτάζουν τα δεύτερα γενέθλια των διδύμων και η ευτυχία τους αποτυπώθηκε σε μια υπέροχη φωτογραφία.

Εορταστικό είναι σήμερα το κλίμα στο σπίτι του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνα Μπόμπα οι οποίοι γιορτάζουν τα δεύτερα γενέθλια των διδύμων (Αριάνα και Φιλίππα) Τανιμανίδη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει νοικιάσει ένα υπέροχο σπίτι στην Αντίπαρο και θα παραμείνει εκεί όλο το καλοκαίρι αφού το σπίτι τους στην Αθήνα ανακαινίζεται πλήρως για να προσαρμοστεί στις ανάγκες τους.

«Πετάω για ένα μέρος που είναι οι μικρούλες μου και ο Σάκης. Και θα ζήσουμε εκεί για ένα διάστημα», είχε αναφέρει πρόσφατα η Χριστίνα Μπόμπα μέσα από τα Instagram stories της.

Τα δεύτερα γενέθλια της Αριάνας και της Φιλίππας Τανιμανίδη και η υπέροχη τούρτα

Το πρωί της Πέμπτης (22/06) η γνωστή influencer υποδέχθηκε στο νησί τη μητέρα της η οποία δεν θα μπορούσε να λείπει από τα γενέθλια των εγγονών της.

genethlia1.jpg

Πριν από λίγα λεπτά τα Τανιμανιδάκια έσβησαν την girly τούρτα τους στην αγκαλιά της μαμάς και του μπαμπά, παρουσία στενών οικογενειακών φίλων και της θείας, Ελίνας Μπόμπα.

Για ακόμη μια χρονιά οι δίδυμες ήταν ντυμένες στα λευκά, όπως ακριβώς και η τούρτα τους η οποία είχε λευκό, γαλάζιο και ροζ χρώμα μαζί με ένα μεγάλο ουράνιο τόξο. Όσον αφορά το μήνυμα της τούρτας, ήταν ξεκάθαρο: «Happy Twogether».

1687537364422-684882301-tanimanidakia.jpg

Η σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου και κολλητή φίλη της Χριστίνας Μπόμπα, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, δημοσίευσε μια φωτογραφία από το πάρτι που στήθηκε για την Αριάνα και τη Φιλίππα στο προσωρινό σπίτι της οικογένειας Τανιμανίδη στην Αντίπαρο.

«Birthday queens», έγραψε το νεαρό μοντέλο στη φωτογραφία.

Η ευτυχισμένη μαμά Χριστίνα φορά ένα floral σετ σε μπλε χρώμα και κρατά στην αγκαλιά της την κορούλα της ενώ ο μπαμπάς Σάκης στέκεται λίγο πιο δίπλα μαζί με την δεύτερη εορτάζουσα.

https://www.instagram.com/p/Ct34e84KQJ4/

Πέρσι η Αριάνα και η Φιλίππα έσβησαν την τούρτα τους στη Μύκονο και όπως φαίνεται κάθε χρόνο οι γονείς τους θα διοργανώνουν το πιο ξεχωριστό πάρτι για εκείνες, μακριά από την πρωτεύουσα.

H Χριστίνα Μπόμπα επέστρεψε στις αγάπες της ζωής της και η χαρά δεν κρύβεται

Η βάπτιση των διδύμων Τανιμανίδη

Μια από τις πιο ωραιότερες στιγμές της ζωής τους βίωσαν στις 17 Σεπτεμβρίου 2022 ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα. Το ερωτευμένο ζευγάρι βάπτισε τις δίδυμες κορούλες του στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας στη Μύκονο έχοντας 7 νονούς και όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα στο πλευρό τους. Οι νεοφώτιστες (Αριάνα και Φιλίππα) φόρεσαν ασορτί custom-made φόρεμα με τη μαμά τους και έδειχναν πιο χαρούμενες από ποτέ.

vaptisi1.webp

Το παρών στην βάπτιση έδωσαν οι: Γιώργος Μαυρίδης με τον Γιώργο Κατσινόπουλο, ο Γιώργος Ντάβλας, ο Μάκης Τσέλιος, ο Ηλίας Μπόγδανος με την αγαπημένη του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου και αρκετοί στενοί φίλοι των ευτυχισμένων γονιών. Η Χριστίνα Μπόμπα και οι κορούλες της φόρεσαν matching δημιουργία της Celia Kritharioti με κεντημένα λουλούδια, κεντρίζοντας όλα τα βλέμματα.

Νονοί τη μικρής Φιλίππας είναι ο Μάνος Γαβράς, η Μαρίνα Βερνίκου, η κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, και ο γιος της, Γιώργος Καμπουρίδης, ενώ της Αριάνας, η κολλητή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης, η Αννέζια Καμπουρίδη και ο Γιώργος Καμπουρίδης.

Μετά την βάπτιση ακολούθησε πάρτι στην περιοχή της Αγίας Άννας, όπου το ζευγάρι και οι καλεσμένοι τους διασκέδασαν μέχρι πρωίας. Όλοι έδειχναν άκρως ευδιάθετοι και δεν δίστασαν να χορέψουν τον Ζορμπά. Το χαρούμενο στιγμιότυπο απαθανάτισε η αδερφή της Χριστίνας, Ελίνα Μπόμπα μαζί με τη νονά Γιολάντα Καλογεροπούλου και δημοσίευσαν αργότερα το video σε Instagram-story.

Το πρώτο πάρτι γενεθλίων για τα δίδυμα στη Μύκονο

To πρώτο πάρτι γενεθλίων των διδύμων έγινε στις 23 Ιουνίου 2022 στη Μύκονο με τις πανύψηλες πολύχρωμες τούρτες να κλέβουν την παράσταση όπως και οι ντυμένες στα λευκά Αριάνα και Φιλίππα. Στενοί φίλοι του ζευγαριού έδωσαν το παρών στο party και τραγούδησαν τα «Χρόνια πολλά» στα Τανιμανιδάκια.

https://www.instagram.com/tv/CfKVSHRKSAJ/

«Πριν ένα χρόνο τέτοια ώρα κοιτούσα την πανσέληνο από το δωμάτιο του μαιευτηρίου και σκεφτόμουν πόσο τυχεροί είμαστε που ήρθατε στη ζωή μας! Φέτος χαζεύω τις φωτογραφίες από το πρώτο μας party γενεθλίων και δεν το πιστεύω ποσό γρήγορα πέρασε ο καιρός και είστε κοριτσάκια που περπατάτε και λέτε τις πρώτες σας λεξούλες! Ανυπομονώ να είμαι δίπλα σας σε όλα τα νέα σας βήματα! Είμαι πολύ τυχερή που είμαι η μαμά σας! Να είστε πάντα γερές και καλότυχες! Σας αγαπάμε όσο τίποτα! weareone», έγραψε στην ανάρτησή της η Χριστίνα Μπόμπα.

«Πέρασε κιόλας 1 χρόνος από τη σημαντικότερη μέρα της ζωής μου…τη μέρα που ήρθατε στον κόσμο, Φιλίππα και Αριάνα!
Να έχετε μια ζωή καλότυχη, γεμάτη εμπειρίες! Ο μπαμπάς και η μαμά θα είναι για πάντα δίπλα σας, να σας στηρίζουν και να σας καμαρώνουν.
Χρόνια Πολλά αγάπες μου», έγραψε ο μπαμπάς Σάκης Τανιμανίδης.

Η γέννηση των διδύμων

Στις 23 Ιουνίου 2021 η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έγιναν για πρώτη φορά γονείς αφού ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα μωράκια τους. Η influencer-επιχειρηματίας γέννησε με καισαρική τομή δύο υγιέστατα κοριτσάκια σε γνωστό μαιευτήριο της πρωτεύουσας και ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία.

https://www.instagram.com/p/CQduetFMFym/

Σε συνέντευξή της στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μεσάνυχτα», η Χριστίνα Μπόμπα είχε παραδεχθεί πως ο δρόμος προς την απόκτηση παιδιών δεν ήταν εύκολος για εκείνη και τον παρουσιαστή. Οι δυο τους σκέφτονταν να αποκτήσουν παιδιά πριν τον γάμο όμως το άγχος και οι αποτυχημένες προσπάθειες τους κατέβαλαν πολύ. Το ζευγάρι στράφηκε στη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης και κατάφερε να πραγματοποιήσει την μεγαλύτερή του επιθυμία.

«Ήταν όλα καλά στις εξετάσεις. Μετά από δυο χρόνια άρχισε να με ρίχνει. Ο Σάκης, επειδή είναι πάρα πολύ υποστηρικτικός, έλεγε πάντα «δεν πειράζει, την επόμενη’». Κάποια στιγμή, όμως, του λέω: Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο και θα ήθελα να συμβουλευτούμε έναν γιατρό γονιμότητας. Οπότε, μιλήσαμε με τον γυναικολόγο μας, ο οποίος είναι ο αδερφός του Σάκη, και μας πρότεινε ένα πολύ καλό γιατρό στην Αθήνα και πήγαμε», είχε ομολογήσει η Χριστίνα Μπόμπα.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες των διδύμων Τανιμανίδη.

Πηγή κεντρικής: chrismpo