O Adam Sandler είπε δημόσια στην σύζυγό του όλα όσα θέλει να ακούσει μια γυναίκα

O Adam Sandler είπε δημόσια στην σύζυγό του όλα όσα θέλει να ακούσει μια γυναίκα

Adam και Jackie Sandler γιόρτασαν 20 χρόνια γάμου και ο ηθοποιός έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση.

O Adam Sandler είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς κωμικούς των τελευταίων ετών και έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες που «έσπασαν ρεκόρ» εισπράξεων στο box office.

Ο διάσημος ηθοποιός έχει καταφέρει να συνδυάσει επαγγελματική καταξίωση και οικογένεια, παραμένοντας τρελά ερωτευμένος με τη σύζυγό του μέχρι και σήμερα, 20 ολόκληρα χρόνια μετά την ωραιότερη στιγμή της κοινής τους πορείας. Το ζευγάρι γιόρτασε την 20ή επέτειο γάμου του και ο 56χρονος έκανε την πιο γλυκιά αφιέρωση στη γυναίκα της ζωής του.

Το τρυφερό post του Adam Sandler

Πριν λίγες ώρες ο Χολυγουντιανός σταρ έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, θέλοντας να ευχηθεί δημόσια στην σύζυγό του για την 20η επέτειο του γάμου τους.

Ο Sandler μας ταξίδεψε πίσω στο χρόνο ποστάροντας μια φωτογραφία από τον γάμο τους στην οποία κρατά τρυφερά το χέρι της συζύγου του, Jackie, λίγο πριν την γαμήλια τελετή.

https://www.instagram.com/p/CtzNsaORXw2/

«Ευτυχισμένα 20 χρόνια γλυκιά μου Jackie! Το ναι σου ήταν το καλύτερο δώρο της ζωής μου. Η καρδιά μου είναι δική σου από το πρώτο δευτερόλεπτο που σε είδα και αγαπώ και εκτιμώ την αφοσιωμένη ψυχή σου κάθε μέρα και περισσότερο. Εμείς. Τα παιδιά. Ας συνεχίσουμε μωρό μου. Έχω πολλή αγάπη για να σου δώσω. Πάντα», έγραψε ο ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής του.

O Justin Timberlake (ξανά) έκανε πρόταση γάμου στη Jessica Biel και οι fans εγκρίνουν

Το love story του ζευγαριού

Η ιστορία αγάπης της Jackie και του Adam Sandler έχει αρκετό ενδιαφέρον. Το διάσημο ζευγάρι γνωρίστηκε το 1999 στα γυρίσματα της ταινίας «Big Daddy» στην οποία ο ηθοποιός πρωταγωνιστούσε την ώρα ενώ η Jackie υποδυόταν μια σερβιτόρα.

Η 48χρονη έχει εμφανιστεί σε αρκετές ταινίες μαζί με τον σύζυγό της («Just Go With It», «Murder Mystery» και «50 First Dates»). Οι δυο τους θα επιστρέψουν σύντομα μαζί στη μεγάλη οθόνη, αυτή τη φορά με τις κόρες τους στην επερχόμενη ταινία του Netflix «You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah!». Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στην διάσημη πλατφόρμα streaming εντός του έτους και οι fans ήδη μετρούν αντίστροφα.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: apimages.com