Η Paula Badosa ακολουθεί την καρδιά της και υποστηρίζει δημόσια τον Στέφανο Τσιτσιπά

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Paula Badosa ακολουθεί την καρδιά της και υποστηρίζει δημόσια τον Στέφανο Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Paula Badosa ζουν τον απόλυτο έρωτα και δεν το κρύβουν. Οι νέες δηλώσεις της νεαρής τενίστριας και οι υπέροχες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Την ωραιότερη περίοδο της επαγγελματικής αλλά και της προσωπικής του ζωής βιώνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στο πλευρό της Paula Badosa. Το ζευγάρι είναι full in love και οι κοινές τους έξοδοι σε συνδυασμό με τις αναρτήσεις τους στα social media, το αποδεικνύουν περίτρανα.

H στήριξη της Paula Badosa στον Στέφανο Τσιτσιπά και η αμηχανία

H 25χρονη τενίστρια παραχώρησε συνέντευξη σε Ισπανικό μέσο και ήρθε σε αρκετά δύσκολη θέση ύστερα από ερώτηση δημοσιογράφου που της έθεσε ένα μεγάλο δίλημμα.

Μιλώντας στην εκπομπή «El Larguero», η Ισπανίδα αθλήτρια ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Έλληνα τενίστα. Σε ένα υποθετικό ερώτημα για το αν σε έναν αγώνα υποστήριζε τον Στέφανο Τσιτσιπά ή τον πρώην σύντροφό της, Carlos Alcaraz, η Paula Badosa απάντησε με διπλωματία αναφέροντας: «Μη με βάζετε σε αυτήν τη διαδικασία. Νομίζω ότι θα ακολουθήσω την καρδιά μου».

https://www.instagram.com/p/Ct1uuHRN_zk/

Λίγο αργότερα η 25χρονη μίλησε για τον σύντροφό της τονίζοντας: «Είναι κάτι πολύ όμορφο, γιατί καταλαβαίνουμε πολύ ο ένας τον άλλον και έχουμε τα πράγματα πολύ ξεκάθαρα. Είμαστε και οι δύο πολύ φιλόδοξοι, αλλά ταυτόχρονα μοιραζόμαστε την προσωπική μας ζωή και πολλά πράγματα. Έχουμε μια πολύ σταθερή και δυνατή σύνδεση και μοιραζόμαστε τις καλές και τις κακές μας στιγμές. Υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και δίνουμε παράλληλα στον άλλον πολλή δύναμη. Όσο ανάρρωνα από τον τραυματισμό, ερχόταν εδώ για να με βοηθά κάθε μέρα στις κακές μου στιγμές. Τώρα αγωνίζεται και παρακολουθώ κι εγώ, νομίζω ότι συνεισφέρουμε πολύ ο ένας στον άλλον».

Ποια είναι η Paula Badosa

Η εντυπωσιακή τενίστρια είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον χώρο του αθλητισμού στην Ισπανία. Ο λογαριασμός της στο Instagram έχει περισσότερους από 900.000 ακόλουθους και η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στέφανος Τσιτσιπάς & Paula Badosa έχουν κερδίσει χρυσό μετάλλιο στον έρωτα

https://www.instagram.com/p/CtbwCdLhYfx/

Η 25χρονη Paula γεννήθηκε στο Μanhattan της Νέας Υόρκης από τους Ισπανούς γονείς Mireia Gibert Baró και Josep Badosa Codolar, οι οποίοι εργάζονται στον χώρο της μόδας. Όταν ήταν επτά ετών, μετακόμισε με την οικογένειά της στην Βαρκελώνη όπου ξεκίνησε να ασχολείται με το τένις.

https://www.instagram.com/p/CtnAUE4tS_8/

Στα 14 της μετακόμισε στη Valencia για να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο και στα 17 της επέστρεψε στην Βαρκελώνη ως ολοκληρωμένη αθλήτρια. Τον Απρίλιο του 2022 βρέθηκε στο νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης, έχοντας κερδίσει μία σειρά σημαντικών τουρνουά.

Πηγή κεντρικής: sportskeeda_tennis