Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε κάποιες αλλαγές στα μαλλιά της κι ο λόγος αποκαλύφθηκε στα stories της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε κάποιες αλλαγές στα μαλλιά της κι ο λόγος αποκαλύφθηκε στα stories της

Η Αθηνά Οικονομάκου φρέσκαρε τα μαλλιά της και ο λόγος είναι ιδιαίτερος.

Η Αθηνά Οικονομάκου πέρα από επιτυχημένη ηθοποιός είναι και επιχειρηματίας και influencer. Όσον αφορά το επιχειρηματικό κομμάτι η ίδια έχει τη δική της συλλογή με κοσμήματα ενώ παράλληλα σε συνεργασία με τη Μαίρη Συνατσάκη έχουν συλλογή με ρούχα. Χθες οι δυο τους άνοιξαν για πρώτη φορά το νέο τους showroom αφού επέλεξαν να μετακομίσουν σε μεγαλύτερο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, ώστε να μπορεί κανείς να βρίσκει τόσο τα ρούχα τους όσο και τα κοσμήματα ακόμα πιο εύκολα.

Ο λόγος που δεν κατάφερε να βρεθεί με τον κόσμο η Αθηνά Οικονομάκου στο νέο showroom

Παρ' όλα αυτά η Αθηνά Οικονομάκου δεν προλάβαινε να βρεθεί εκεί την ίδια ώρα με τη συνέταιρό της Μαίρη Συνατσάκη γιατί όπως αποκάλυψε σε story της πήγε να φρεσκάρει το χρώμα των μαλλιών της λόγω ενός νέου επαγγελματικού βήματος που θα έκανε, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει εξ αρχής περί τίνος πρόκειται. Μάλιστα, όπως η ίδια αποκάλυψε σε επόμενα stories της πρόσθεσε στα μαλλιά της και κάποιες τρέσες μετά από τις συμβουλές του κομμωτή της, οι οποίες έδωσαν ένα ελαφρώς μεγαλύτερο μάκρος στο καρέ με το οποίο την είχαμε συνηθίσει τον τελευταίο καιρό.

Την απάντηση έδωσε την επόμενη μέρα όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία από το πρώτο γύρισμα σε τηλεοπτική σειρά που θα προβάλλεται λογικά από την ερχόμενη σεζόν. Αν και δεν αποκάλυψε σε ποια σειρά θα πρωταγωνιστεί έγραψε στη φωτογραφία που δημοσίευσε το όνομα της ηρωίδας που θα υποδύεται και αυτή θα είναι η «Κάτια».

356185724_1834815163581285_6306466672403244417_n.jpg

Η τελευταία φορά που η Αθηνά Οικονομάκου έπαιεξε σε τηλεοπτική σειρά ήταν από το 2016 έως το 2021,με κάποια διαλείμματα λόγω της εγκυμοσύνης της, στην σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου». Αν και η ίδια σε συνέντευξή της στην αρχή της χρονιάς είπε πως δεν θα την βλέπαμε σε κάποια σειρά με τη νέα σεζόν, μάλλον η αγάπη της για την υποκριτική υπερίσχυσε και σε συνδυασμό με το πρόγραμμά της κατάφερε να πει το «ναι» ξανά σε μια τηλεοπτική παραγωγή.