Η «πληρωμένη» απάντηση της Βίκυς Καγιά σε όσους μιλούν για εκείνη ήρθε μέσα από ένα Instagram-story

Η «πληρωμένη» απάντηση της Βίκυς Καγιά σε όσους μιλούν για εκείνη ήρθε μέσα από ένα Instagram-story

Η Βίκυ Καγιά έβαλε τα πράγματα στη θέση τους με ένα άκρως λιτό αλλά περιεκτικό μήνυμα.

Πριν λίγα 24ωρα η Ζενεβιέβ Μαζαρί έδωσε το παρών σε κοσμικό event και έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Η πρώην κριτής του GNTM αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη φιλία της με τη Βίκυ Καγιά.

Όπως όλα δείχνουν οι πρώην συνεργάτιδες-φίλες έχουν ψυχρανθεί και όπως τόνισε η creative-director στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day»: «Η καθεμία έχει τη ζωή της».

Για το «First Dates» και τα επαγγελματικά της πλάνα η Ζενεβιέβ αποκάλυψε: «Ο κόσμος ζητάει να συνεχιστεί το First Dates και το Star τον άκουσε και το έκανε. Θα αναλάμβανα το Shopping Star, αλλά δεν έχει πέσει τέτοια συζήτηση στο τραπέζι. Δεν λέω ποτέ όχι σε δουλειά, το θέμα είναι να ξέρεις ότι μπορείς να προσφέρεις κάτι».

H Bianca έγινε 8 χρονών και οι πόζες και τα looks της θυμίζουν τη μαμά Βίκυ Καγιά

Λίγο αργότερα η 47χρονη καλέστηκε να σχολιάσει το GNTM και τόνισε: «Το GNTM ήταν το μεγαλύτερο σχολείο. Υπήρχαν δύσκολες στιγμές, αλλά το λατρεύω, κρατάω μόνο τις καλές».

Μιλώντας για τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά η πρώην κριτής του GNTM εξήγησε: «Όταν ήμασταν δεμένες επαγγελματικά μιλάγαμε με τη Βίκυ Καγιά, τώρα η καθεμία έχει τη ζωή της, δεν καταλαβαίνω γιατί σας φαίνεται περίεργο. Έχω έναν άντρα, δύο παιδιά και πολλούς φίλους».

Η απάντηση της Βίκυς Καγιά ήρθε με δύο Instagram-story όλο νόημα

Πριν λίγες ώρες η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε ένα Instagram-story όλο νόημα το οποίο έγραφε: «Αν κάποιος έχει κάποιο θέμα μαζί σου και το λέει σε όλους εκτός από εσένα... Δεν έχει ουσιαστικά πρόβλημα μαζί σου, απλά απολαμβάνει την προσοχή που παίρνει μιλώντας για εσένα».

1686922669378-321287176-Kaya1.jpg

Ακολούθησε μια ακόμη ανάρτηση της παρουσιάστριας με το παρακάτω μήνυμα: «Να είσαι υπερήφανος για την καλή σου καρδιά, δεν την έχουν όλοι».

kaya2.jpg

Όταν Καγιά και Μαζαρί πόζαραν αγαπημένες

Πριν την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το GNTM η παρουσιάστρια και η creative director ήταν στενές φίλες ωστόσο σήμερα δεν έχουν καμία απολύτως επικοινωνία. Τα πολύωρα γυρίσματα του διαγωνισμού μοντέλων ήταν άκρως ευχάριστα για εκείνες και δεν ήταν λίγες οι φορές που πόζαραν μαζί στον φακό, χαρίζοντας μας υπέροχες εικόνες.

Πηγή κεντρικής: vickykaya_